Özel hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
rica ederim duyar kasmayin..az cok kadinin halinden evde iskence gormedigi belliydi..hicbir sebep 5 ay yada daha uzun 5 yasindaki coxugu birakip gitmeyi hos gosteremez.maddi sorunu yok ustelik..
Duyar kasmiyorum. Kime ne duyar kasabilirim? Ne gecer elime? Siddet sadece fiziksel midir? Bu ne cehalet! Hiçbir seyi gözünüzle gormemissiniz. Oturup kadini dinlememissiniz. Fiziksel siddet gormus bir hali yoktu, herkes cok iyi kocasi oldugunu söylüyor diye gelmis koca övücülüğü yapiyorsunuz. Kadinin keyfî çocuğunu görmediğini söylüyorsunuz. Ben bu durumu hoş görüyorum demedim. Anne belli ki hasta dedim. Tutup kolundan bi doktora götüreyim dememissiniz. Burada anneyi yargiliyorsunuz. Sizin o övdüğünüz kocalar her gun beser onar kadin öldürüyorlar. Övmeye devam edin.

Çok teşekkür ederim yorumlariniz için..

Babasına kızımı çok iyi görmediğimi kafasının ergenlik ve lgs ile ilgili karıştığını bu yüzden pedagoga götürmek istediğimi söyledim hem özel bir kac şey konuşmak istediğimi sağolsun kızımı getirdi ,tabi ki maddi destek olmadı ,onu geçtim cikinca sormadi bile,hadi çocuk yanimizdaydi yazmadı bile çünkü telefonu ile meşguldü...
kizima öncesinde de sonrasindada bazen ruhumuzun yaralandığını,bazen kiminin geçim derdinden kiminin sınav stresinden yoruldugunu psikolojik olarak arada bu tarz desteklere ihtiyacımız olduğunu anlattım..pedagogun yorumu çok ketum biraz sıkıştırdım ama anlatmadı dedi,bir kac konuşma önerdi...aslında endişemde haklı olduğumu mesajları okuyunca anladı baba figürünün ne kadar önemli olduğunu hatta ileride hayatına girecek erkklerdede rol model olarak istesede istemesede çekim yasası,aşinalık vs olarak babaya benzeyen figür hayatına dahil etme ihtimallerinden bahsetti...
Kısaca babayı aklamaya calisirken biz...baba telefonu ile meşguldu

Kuzucugumun duygusal zekasının kuvvetli olduğunu söyledi....umarım bu duygusallık onu hirpalamaz

baba bekar adam tabıkı konustugu kısıler olacaktır

cocugun yanında onun gozu onunde yanlıs bırseyler yapmıyorsa bır sıkıntı yok...

cocugunuz neden babasınınn elınde telefon olmasından rahatsızlık duyuyormus neden karıstırmıs asıl mesele bu ... baba cocuk ılıskısının sınırı vardır. babamın elındekı telefondan cocugu olarak ben rahatsızlık duyamam ergen yasta cocugummus gıbı onun telefonunu kurcalayamam

zaten cocugunuzla konusmussunuz babasına bırsey soylemenıze gerek yok bence umarım cocugunuz telefon karıstırmayı sureklılk halıne getırmez cok yanlıs cunku adamın ozel hayatı olmasın mı ?

Koskoca, bekar bir adamın kiminle ne konuşacağı kendisini bağlar. Çocuğunuz sınırlarını aşmış.
Babasına telefonunu kurcalamış demeyin de, seni sürekli telefon başında görüyormuş, ne konuştuğunu merak ettiğini söyledi, karıştıracağını sanmıyorum ama sen yine de önlem olarak telefonun şifre koy deyin. Öyle de bir sorun olmaz herhalde.
hah bu cok mantıklı bence de...

baba bekar adam tabıkı konustugu kısıler olacaktır

cocugun yanında onun gozu onunde yanlıs bırseyler yapmıyorsa bır sıkıntı yok...

cocugunuz neden babasınınn elınde telefon olmasından rahatsızlık duyuyormus neden karıstırmıs asıl mesele bu ... baba cocuk ılıskısının sınırı vardır. babamın elındekı telefondan cocugu olarak ben rahatsızlık duyamam ergen yasta cocugummus gıbı onun telefonunu kurcalayamam

zaten cocugunuzla konusmussunuz babasına bırsey soylemenıze gerek yok bence umarım cocugunuz telefon karıstırmayı sureklılk halıne getırmez cok yanlıs cunku adamın ozel hayatı olmasın mı ?
Baba bekar doğru, bende bekar bir anneyim...nasil bunları yazar eder demiyorum zaten amacım baba figürünü koruyabilmek bu konuda 13 yaşındaki çocuk nasıl merakına yenilir telefonu kurcalar diyede yargilamayip yaptığının yanlış olduğu konusunda uyardım ama isterdimki 48 yaşındaki adamda benim gösterdiğim özeni göstersin...tatilden önce haftanın 5 günü benimle kızım ve inanın full konsantreyim ona...keşke baba da bunu yapsaydı yada keşke bu kadar ilgisini çekecek kadar meşgul olmasaydı
Yada hepsini geçiyorum ciktigimizda nasıl geçti diyebilseydi

Baba bekar doğru, bende bekar bir anneyim...nasil bunları yazar eder demiyorum zaten amacım baba figürünü koruyabilmek bu konuda 13 yaşındaki çocuk nasıl merakına yenilir telefonu kurcalar diyede yargilamayip yaptığının yanlış olduğu konusunda uyardım ama isterdimki 48 yaşındaki adamda benim gösterdiğim özeni göstersin...tatilden önce haftanın 5 günü benimle kızım ve inanın full konsantreyim ona...keşke baba da bunu yapsaydı yada keşke bu kadar ilgisini çekecek kadar meşgul olmasaydı
Yada hepsini geçiyorum ciktigimizda nasıl geçti diyebilseydi
ben aslında cekıncenızı anladım ne hıssettıgınızı tahmın edıyorum ... ısın ıcınde cocuk olunca durum zorlasıyor bırde yalnızsınız anladıgım kadarıyla hayat zor farkındayım
kesınlıkle cocuguyla vakıt gecırmemesınde cocuguyla ılgılı bır konuda nasıl gectı dememesınde cocugu hakkında sızınle istişare etmemesınde bu konularda yuzde yuz haklısınız

ama nasıl bunları nasıl yazar dıye dusunmeyın :) hayatındakı ınsanla nasıl konustugu kendısını baglar . cocugunun telefonunu kurcalayacagını dusunememıstır
Loreth Loreth tavsıyesı (cocuk seni sürekli telefon başında görüyormuş, ne konuştuğunu merak ettiğini söyledi, karıştıracağını sanmıyorum ama sen yine de önlem olarak telefonun şifre koy deyin.)
sıze yardımcı olacaktır bu konuda bence

Napsam bilmiyorum...13 yaşında bir kız çocuk annesiyim..babayla ayriyiz ,şuan babasinda ..
Son zamanlarda babasının telefonu elinden dusurmemesinden huzursuzdu ve bugün yapmaması gereken birşey yapmis karistirmis..Babasınin sosyal medyadan biriyle bastan günaydın canım günaydın aşkım yarışmalarından once mustehcen yazismalarini okumuş ve benimle hemen paylasti...Bunun babasinin özeli oldugunu telefon karisirmamasi gerektigini anlattim ama orda kaldık iste..konuşmalar ciddi anlamda erotikti

Bir kac gün sonra çocuğuma biraraya geldigimizde ne demeliyim,napmaliyim bana akıl verin lutfen
Napsam bilmiyorum...13 yaşında bir kız çocuk annesiyim..babayla ayriyiz ,şuan babasinda ..
Son zamanlarda babasının telefonu elinden dusurmemesinden huzursuzdu ve bugün yapmaması gereken birşey yapmis karistirmis..Babasınin sosyal medyadan biriyle bastan günaydın canım günaydın aşkım yarışmalarından once mustehcen yazismalarini okumuş ve benimle hemen paylasti...Bunun babasinin özeli oldugunu telefon karisirmamasi gerektigini anlattim ama orda kaldık iste..konuşmalar ciddi anlamda erotikti

Bir kac gün sonra çocuğuma biraraya geldigimizde ne demeliyim,napmaliyim bana akıl verin lutfen
Adam bekar konulabılır bence çocuklara telefon gercekten verılmemelı.

14 yaşında kızım var benim de . O yaşlarda ya da en çok bir-iki sene sonra çevresinde bile bunları görmeye başlar zaten.İlk kez duyduğu şeyler değildir belki, ne kadar farklı olabilir ki?Benim kızım böyle birşey görse ne düşünür diye düşünüyorum da , heraldr travma falan yaşamaz.Şaşırır ve unutur.Hele hele davranışı alıp taklit etmesi ihtimali bana saçma geldi...

14 yaşında kızım var benim de . O yaşlarda ya da en çok bir-iki sene sonra çevresinde bile bunları görmeye başlar zaten.İlk kez duyduğu şeyler değildir belki, ne kadar farklı olabilir ki?Benim kızım böyle birşey görse ne düşünür diye düşünüyorum da , heraldr travma falan yaşamaz.Şaşırır ve unutur.Hele hele davranışı alıp taklit etmesi ihtimali bana saçma geldi...
Öyle yalarım böyle alırım vs gibi sohbetleri bu yaştakilerin görmesi bunu babayla olan bir sohbette okuması bana norma gelmiyor işte..

Öyle yalarım böyle alırım vs gibi sohbetleri bu yaştakilerin görmesi bunu babayla olan bir sohbette okuması bana norma gelmiyor işte..

Çocuğun gözünde babanın saygınlığını yitirmesi gibi birşeyden bahsetmişsiniz ilk mesajınızdan sonra.O konuda sonuna kadar haklısınız.Ben sadece çocuk için endişelendiğinizi düşündüm önce...

Yaw hemen pedegog falan diyosunuz nolur bi sakin olun.ota poka pedagog pskolog mu olur.sakince anlatın ,kızınızı en iyi siz tanırsınız , babayada bir uyarı çekin ,nedemek kızına baskı uygular falan.aklını başına alsın ve telefonuna şifre falan koysun..

Kızıyla geçirmesi gereken vakitte kadınlarla erotik konuşmalar yapmayı tercih etmeseydi bunlar olmazdı.
Ben tek suçlu babayı gördüm. Kızınızın dikkatini çekecek kadar telefona yapışık yaşamasaymış oda. Geceler çuvala mı girdi? Gündüz onunla ilgilenip gece kiminle ne istiyorsa konuşsun.
Çocuk zaten babayı sadece tatillerde görüyormuş. Tabi ki üzülmüştür sürekli telefonla ilgilenmesine. Başka zaman mı kalmadı sanki erotik sohbet edecek? Kızının gelmesini mi beklemiş

Bana da şu garip geldi ,bu konuşmaları bu kadar normal karşılayan kadınlar eğer anne bir adamla erotik sohbet yapsaydı bu kadar normal karşılarlar mıydı ? (Üstelik de kızının yanında olduğu birkac günde !) .Sanırım hoşgörü bu ülkede sadece erkeklere yönelik,kadınlar söz konusuysa vurun kahpeye...

Hafife alan üyeler olmuş ama çok sıkıntılı bir durum. Yazışmalar fazlaca erotik anladığım kadarıyla. 13 yaş cinselliğe fazlaca merak duyulan, ergenliğin başlarını kapsayan bir döneme tekabül ediyor. Kendini rahatsız hissetmiş olması çok normal. Baba figürü cinsellikle bağdaşmaz bu sebeple beynindeki aile ve baba şeması zarar görmüş olabilir. İlerde erkeklerle ilgili yanlış inançlar geliştirebilir mesela ona yakın davranan ve ilgilenen her erkeğin cinsel amaçlarla yaklaştığı vs. Babasının “baba” kimliğinin ayrı, özel hayatındaki “erkek” kimliğinin ayrı olduğunu ve bunda anormal bir durum olmadığını kavramalı. Bir uzman yardımı güzel olur ilk başlarda kendini açmayabilir ama seanslar devam ettikçe farkında olmadan kendini açacaktır. Siz konunun üzerine düşmeyin, irdelemeyin olağanüstü bir durum varmış gibi algılamasın. Bir de anladığım kadarıyla baba biraz ilgisiz. O ilgi açığını kapatabilmesine yardımcı aktivitelere yönlendirmeniz (hobiler vs.) kızınızla beraber etkinliklere katılmanız güzel olur dahil olabilme imkanı varsa bu etkinliklere baba da dahil olursa ergenlik dönemini hasar almadan atlatır diye düşünüyorum. Bu arada danışmanlık aldığınız kişinin bölümü PDR ya da psikoloji olmalı. Pedagog kavramı 1980 lerden bu yana kullanılmıyor niteliksiz kişilere para kaptırmayın.

Pedagog dediğime bakmayın psikiyatri
Çocuk ergen psikiyatri uzmanı...

Baba çocuğa takmış durumda..yavrumun herseyinde kizilacak birşey bulmaya başladı eften puften şeyler hemde...daha bu çocuk dün yardım almaya başladı 3 konu bulmuş kendine örnek veriyorum bir tanesi bu bicakla peynir kesilirmi kavgasi sen hangi işini düzgün yapacajsinla biten konuşmalar...

Kızımın benle paylaştıklarını anlatmadım ama gece babaya msj attım..tüm gece sormamı bekledim dr ne dedi diye sormamı dedim...benle muatap olmamak için sormamış çocuğa sormuş çocukta iyi birşey yok demiş missss

Depresyonda çıkan bir çocuk var ortada..
baba kaydoldu ...anladimki insanin hayatına biri girince evlat falan hikaye oluyor çoğu zaman

şeytanda bır melektı :)

adam o kadar melek kı kadın kacacak yer mı aramıs ... ben cocuga cok uzuldum ama ya :KK43:
Yahu nerden biliyorsun adam seytan..kadin cocugu hic benimsememis ve ogretmen kendi maasi olan genc bir kadin..illa adam kotu mu olmali..malesef bu hikayede sorumsuz kadın..duyar kasmayin..her anne anac degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X