Özel hayatı gizlemek bu kadar zormu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin sıkıntılar var doğru ama bn sevmediğim insanlarla acılarımı paylaşmak istemiyorum gerçekten
tabıkı paylasmayın hak verıyorum sıze dogru
ama kendılerı ogrenırse veya yerı gelırse bu bılgıyı ogrenmelerı korkunc bırsey degıl emın olun rahat olun bosuna stres yapıyorsunuz kendınıze :)

ama kendılerı ogrenırse veya yerı gelırse bu bılgıyı ogrenmelerı korkunc bırsey degıl emın olun rahat olun bosuna stres yapıyorsunuz kendınıze :)
Dertsızlıkten heralre böyle bir dert edindim kendime :))) doğru söylüyorsunuz öğrenirlersede olabilir herkesin başına gelen bşy sayılır sanırım içim dışım bir olduğu için insanlar bşy saklaynca böyle hissettim ama hissetmemeliyim insanların bilmediğim ne sırları vardır bu ne ki diyorum içimden

Bilemedim yani, benim annemle babam ben 6 yaşımdayken ayrıldılar. İşyerim dahil cümle alem bilir hiç saklama gereği hissetmedim. İş yerinde anne babanızın seneler önce ayrılmasını nasıl kullanabilirler onu da anlayamadım.

Ama madem siz saklamak istiyorsunuz, şunu diyeyim, bu gizli kalmaz. Eninde sonunda bir yerden patlar, o zaman da siz yalancı konumuna düşersiniz.

Bu arada İK işe alırken nüfus kaydı istemedi mi?
Sağlık muayenelerinde aile bilgisi, kardeş vs sorulur. Yalan bildirimde mi bulundunuz?
Yani illa ki bir yerden çıkar.
Devlet memuruyum kimse sormadı böyle bişey ilk defa sizden duyuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X