Özel Keçiören Hastanesi?

35ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
6
0
36
Ankara
Mrb arkadaşlar doğumumu özel keçiören hastenesinde yapmaya karar verdim.Paket yapmışlar szeryan+2gün oda +refakatçide dahil olmak üzre 1milyar dedilerçok uygun geldi.op.Doktor engin bey var kadın doğum doktoru çok ilgili,sıcak ve hastalarını açıklama konusunda aydınlatan bir doktor .Ama daha önce bu doktorda ameliyat olan varmı yada bu hastanede?

merhaba bende bu hastaneye gidiyordum.hüseyin beye. ama doktorum ayrıldı. 27 haftalık hamileyim.bu saatten sonra doktor bulamazsam kontrollere engin beye gitmeyi düşünüyorum.doğumada doğum evine gidecem.sana yardımcı olamadım ama hastane temiz ve sakin.cumartesi gitme imkanında var.kontrollerin sonuçlarını çok çabuk alabiliyorsun...şimdiden Allah kolaylık versin sana. banada :)))

merhaba bende bu hastaneye gidiyordum.hüseyin beye. ama doktorum ayrıldı. 27 haftalık hamileyim.bu saatten sonra doktor bulamazsam kontrollere engin beye gitmeyi düşünüyorum.doğumada doğum evine gidecem.sana yardımcı olamadım ama hastane temiz ve sakin.cumartesi gitme imkanında var.kontrollerin sonuçlarını çok çabuk alabiliyorsun...şimdiden Allah kolaylık versin sana. banada :)))

Sağol canım,doğum evi derken etliktekimi acaba?Oraya 2 kez gittim hüsran ile sonuçlandı:(Engin bey iyi bir doktor ama hastane hakkında bilgim olmadığında teredütlerim var:(
Allah yardımcımız olsun,hepimizin...

evet etlik zübeyde hanım doğum evine iyi dediler.sen ne ile karşılaştın yazar mısın.ben ankara'ya 8 ay önce taşındım.yani hastaneler ve doktorlar hakkında bilgim yok.araştıra araştıra öğrenmeye çalışıyorum...Allah ikimizinde yardımcısı olsun.

evet etlik zübeyde hanım doğum evine iyi dediler.sen ne ile karşılaştın yazar mısın.ben ankara'ya 8 ay önce taşındım.yani hastaneler ve doktorlar hakkında bilgim yok.araştıra araştıra öğrenmeye çalışıyorum...Allah ikimizinde yardımcısı olsun.

İki gidişimdede doktorlar abuk sbuk şeyler aslı olmayan şeyler söylediler ve en kötüsüde açıklama dahi yapmamaları.Paran var ise özel doktor seç o hastanede canım ya,yüzüne dahi bakmıyorlar.Yada bana gelen doktorlar cins çıktı.:(

Back
X