Özel Levent Hastanesi hk.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Naaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Naaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
149
1
96
İstanbul
Özel Levent Hastanesinde son zamanlarda doğum yapan, muayene olan varmı? Forumlarda bu hastane hakkında bir konu var ama konu 1 yıl öncesine ait.

4,5 aylık hamileyim ve Dr. Şebnem hanıma gitmeyi düşünüyorum.

geçen sene özel levent hastanesinde şebnem hanıma gitmiştim gebelik kontrolleri için çok tatlı ve iyi bir doktordur.ben çok memnun kalmıştım.sorduğun her soruya cevap verir,işini çok iyi yapıyor.10 haftalıkken bebeğimin alınması gerekti.yine aynı şekilde orda işlem yaptırdım,çok temiz bir hastane personeli çok ilgili.doktor ve hastane olarak oraya güvenebilirsin.

Özel Levent Hastanesinde son zamanlarda doğum yapan, muayene olan varmı? Forumlarda bu hastane hakkında bir konu var ama konu 1 yıl öncesine ait.

4,5 aylık hamileyim ve Dr. Şebnem hanıma gitmeyi düşünüyorum.

Merhaba bende Şebnem hanıma gitmeyi düşünüyorum,sen gittinmi?noldu?anlatırmısın? çok teşekkürler:)

Arkadaşlar merhaba,

Benim doktorum özel levent hastanesinden şebnem hanım. Çok memnunum. Kendisi hem ilgili hem de detaylı açıklamaları var. İşini iyi bilen bilinçli bir doktor. Tavsiye ediyorum.

merhaba, bende birkaçgün önce ögrendim hamile olduğumu. sarıyer bölgesinde yakın hastanelere bakıyorum. levent hastanesini tavsiye edermisiniz. yeni doğan unitesi filan yokmuş sanırım. sgklı muayene ve doğum ücretleri nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…