Özel Levent Hastanesi'nde lazer epilasyon yaptıran var mı?

sanssizdavsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
32
2
48
İstanbul
Kızlar,

Daha önceden Epiderm'e gidiyordum ve çok memnundum. Ancak, oradaki kullanılan makine daha çok açık tenliler için olduğundan bir yerden sonra, "sizin için max. bu kadarı olur" diyip gönderdiler, hatta bacaklarıma da lazer yaptırmak istedim. "teniniz koyu olmaz" dediler.

Sonra nette bakarken Özel Levent Hastanesi'nde de lazer epilasyon yapıldığını gördüm ama hiçbir yorum bulamadım. Hastane olduğundan güvenilir geliyor ama emin olamıyorum.

Aranızda giden ya da hakkında iyi kötü bir yorum duyan var mıdır?

merhabalar,
arkadaşım epiderm'e gitti. hastane ortamı ve doktor kontrolünde yapılıyor orada da. avrupa ve anadolu yakasında şubeleri olduğunu biliyorum ben de. İstersen bir de orayı incele.

Arkadaşlar, başka birinin de aklına gelebilir diye buradan yazmak istedim.

1. seansa gittim, full bacak epilasyon yaptırdım ve hiçbir yanık vs. yok şu an. Ne kadar etkili olup olmadığını 1 ay içerisinde anlayacağız nasılsa :)

İşletme çalışanları güler yüzlü, özellikle ilk karşılayan çalışanı çok beğendim. Çok sıcakkanlı bir şekilde iletişim kuruyor, insanı germiyor.

Fiyat olarak, Şubat sonuna kadar bir kampanyaları vardı. 6 ana + 6 ara seans paket alınırsa %50 indirim yapıyorlardı. (ve kredi kartına 6 taksit yapıyorlar) Oldukça avantajlı.

Merhabalar,

Bende sizin gibi epiderme gittim memnunum ancak bende birkaç sebepten dolayı farklı alternatifler arıyorum. Özel Levent'i gördüm araştırırken yarın için de test randevusu aldım hatta. Siz ilk izleniminizi yazmışsınız ancak devamında deneyimlerinizi paylaşmamışsınız. Memnun musunuz? Sizin deneyeminiz kararımı önemli ölçüde etkileyecektir, cevabınızı bekliyorum.
Sevgiler.

Konuyu acali çok olmuş ama merak ettim levent hastanesine gittiniz mi su an bende araştırıyorum oraya yaptırmayı dusunuyorum yaptirdiysaniz memnun kaldiniz mi

Çok gecikmiş bir cevap olacak ancak leven hastanesinde merkez oldukça iyi hala devam ediyorum. Oradan ayrılıp oraya yakın kendi yerlerine geçtiler. İnternet siteleri ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…