özel mersin ortadoğu hastanesine çiğdem şanlıalp gözü kapalı gelebilirsiniz

Green33

oğluşunun annesiii
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.235
15
158
45
İçel Mersin
mrblar 2 ay önce özel mersin ortadoğu hastenesinde doğum yaptım çiğdem şanlıalpı şiddetle tavsiye ediorum yerimseniben

mrblar 2 ay önce özel mersin ortadoğu hastenesinde doğum yaptım çiğdem şanlıalpı şiddetle tavsiye ediorum yerimseniben

Ben pek bi ilgisini göremedim açıkçası neden öyle oldu anlamadım halbuki doktorumun o olması için 2 ay önceden randevu aldım kadından özeline de gittim erken olsun diye ama çok memnun kaldığımı söyleyemem şimdilik bakalım nasıl olcak başka doktor var mı önerebileceğin?

merhaba esindirim, mersin'e yeni taşındım ve 2 aylık hamileyim, Mersindeki hastaneler ve doktorlar hakkında hiç bilgim yok. Mesaj tarihinize bakılırsa, artık doğum yapmış olmalısınız, umarım herşey yolunda gitmiştir. Doktor ve hastane tavsiyelerinize çok ihtiyacım var..

Son düzenleme:

merhaba esindirim, mersin'e yeni taşındım ve 2 aylık hamileyim, Mersindeki hastaneler ve doktorlar hakkında hiç bilgim yok. Mesaj tarihinize bakılırsa, artık doğum yapmış olmalısınız, umarım herşey yolunda gitmiştir. Doktor ve hastane tavsiyelerinize çok ihtiyacım var..

bencede hem süper bir insan hemde süper bir doktordur çiğdem hanım
şimdiye kadar onun gibisini bulamadım
keşke yine mersinde olsamda ona gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…