Özel Muaynehane/Özel Hastane,

kedikedi84

Başlangıç:100 Güncel:81 Fark:19 3.hedef:79
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2008
3.023
5.428
358
Selamlar hanımlar, ben normal doğum yanlısı bir doktor arıyorum kendime. Aslında bi doktor var kafamda ama evime çok uzak ve özel muaynehane doğumu haliyle kendine yakın bir hastanede yaptırmak istiyor. Doktorun muayenehanesine gidince doğumda hem doktora ayrı ücret hastaneye ayrı ücret verilecek. Özel hastanede sadece hastane ücreti ödeniyor değil mi bir de ayrıca doktora ücret ödeniyor mu?
Bakırköy - Bahçelievler civarı normal doğumu destekleyen tavsiye verebileceğiniz bir doktor var mı ayrıca?

Son düzenleme:
Ben de takipteyim. Bildiğim kadarıyla hastaneye dışarıdan yarı zamanlı gelen doktora ayrı ödeme yapılıyor evet ama hastanenin kadrolu doktoruna ayrıca ödeme yapıldığını sanmıyorum.

Ben de takipteyim. Bildiğim kadarıyla hastaneye dışarıdan yarı zamanlı gelen doktora ayrı ödeme yapılıyor evet ama hastanenin kadrolu doktoruna ayrıca ödeme yapıldığını sanmıyorum.
Acaba hastaneye özel doktor gelince daha düşük bi ücret mi ödeniyor pazartesi bi dr a gidicem orda danışmadaki kadınla konuşunca yazarım artık.

Kendim sordum kendim cevaplayayım.Doğumda doktora kendi ücreti ödeniyor hastaneye doktor hariç ücret ödeniyor. Yani daha düşük ücret.Hastanelerle gidip konuşunca fiyat bilgisini detaylı veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…