Özel ok meydanı hast kadın doğum doktoruna giden varmı

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Aylin Güneş özel ok meydanındaki doktorda doğum yapan yada orda muayene olan varmı ?

Ben varım canım benim aslı coşkun doktorum çok memnunum. Onda doğum yapan çoğu kişi de memnun.
Ben hastane değiştim Can'ım ok meydanına karar kıldık ama Aylin Güneş'e randevü aldım şöyle bi durum var o hastanenin doktorları mesai saati haricinde doğuma girmiyormuş senin bi Bilgin varmı

Ben hastane değiştim Can'ım ok meydanına karar kıldık ama Aylin Güneş'e randevü aldım şöyle bi durum var o hastanenin doktorları mesai saati haricinde doğuma girmiyormuş senin bi Bilgin varmı
Var canım erkek doktor giriyor o zaman onunda çok iyi bir doktor olduğunu duydum biraz sert diyorlar ama çok sakin bir doktormuş

İşte orası sıkıntı ya erkek doktor insan çekiniyo açıkcası ama artık herşeyin hayırlısı
İlk bende öyle düşündüm ama doktor çok iyiymis o yüzden problem etmiyorum hemde orta yaşlı zaten tek bir sorun var normal doğumda çok israrciymis erkek doktor bu konu aklimi kurcaladi ama bir dahaki ay sorucam bebeğim ters gelirse sezeryan alır herhalde çünkü benim oglusum ters duruyor genellikle tekmeyide kasigima sallıyor ☺☺

Daha güzel ya en iyisi normali zaten ama onlar doktorlar herkesten daha iyi bilirler ters duran bebeği tehlikeye atacak değiller sen kaç haftaliksin canim simdi

Daha güzel ya en iyisi normali zaten ama onlar doktorlar herkesten daha iyi bilirler ters duran bebeği tehlikeye atacak değiller sen kaç haftaliksin canim simdi
Benim 16+3 haftalik. Doner diyorda ben bebeğimi hep aynı şekilde hissediyorum doktorumuzda dedi zaten keyfine düşkün oglusum. İnşallah döner

Benim 16+3 haftalik. Doner diyorda ben bebeğimi hep aynı şekilde hissediyorum doktorumuzda dedi zaten keyfine düşkün oglusum. İnşallah döner
Şimdiden niye kafana takıyon Benimde o haftalarda yan yatış pozisyonundaydı en son gittiğimde doğum pozisyonundaymış daha çok Zaman var döner ki zaten 30. Haftalarda dönüyo

Şimdiden niye kafana takıyon Benimde o haftalarda yan yatış pozisyonundaydı en son gittiğimde doğum pozisyonundaymış daha çok Zaman var döner ki zaten 30. Haftalarda dönüyo
Benim teyzemin torunu hep öyle durdu ve en sonda sezeryan oldu benim gözüm korkuyor ben angeltalk kalp dinleme cihazı da kullanıyorum genellikle aynı pozisyonda çünkü hep aynı yerde kalp atışını duyuyorum hayırlısı artık sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil

Onda odu die sende olacak die bişey yok ki zaten unutma ne gelirse başımıza hep korktuğumuz ve kafaya taktığımız Zaman geliyo dediğin gibi hayırlı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…