özel okmeydanı hastanesi aylin hanım

123merve123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
131
0
116
43
İstanbul
Ben 18 haftalık hamileyim ve özel okmeydanı hastanesine gitmeyi düşünüyorum aylin hanımı tanıyan ve daha önce bu hastaneye gidenler lütfen bilgi verin kafam çok karıştı ya :(((

Ben 18 haftalık hamileyim ve özel okmeydanı hastanesine gitmeyi düşünüyorum aylin hanımı tanıyan ve daha önce bu hastaneye gidenler lütfen bilgi verin kafam çok karıştı ya :(((

1.Aylin Güneş genellikle yoğun ve doludur,ancak 1 ay öncelerden randevu almalısınız.
2.O kadar yoğunluğuna rağmen sıra olmasına rağmen,sırası gelen hastayla ilgilenir,acele edip başından sağmaz daha çok hasta almak için,bu yönü iyidir.
3.Hastasına açık açık eleştiri yapar,tavsiyelerde bulunur hastanın menfeati için.
4.Gebelik takibinde iyidir,konuya hakimdir ama benim gözlemlediğim kadarıyla doğum esnasında çok da becerikli değil ama kesinlikle iyi niyetli.Sezeryanlık doğumlarda başarılı diyebilirim ama.
5.Kendisi de anne olduğu için,insan halinden anlayan biri,sezeryani ancak mecbur olunca öneriyor.Öyle her geleni sezeryana almıyor bu da iyi bir özellik.
6.Aylin Hanım randevusu olan sırası gelen hastalarla çok iyi ilgilendiği için Aylin Güneş'i randevu haricinde rahatsız etmeyiniz,öyle kapısına gelip ricalarda bulunmayın,sorular sormayın.Çünkü randevusu gelen hastaya motive olur ve ona zaman harcar.
7.Doğum öncesinde gebelik boyunca kendisine muayene olan,sürekli kendisine gelen hastalarına daha çok yararlı olur.

Benim hakkında duyduğum bilgileri topladığımda yazabileceklerim bunlar.Unutmayın,çok müşterisi vardır ve sürekli doğumlara girer,çok doludur randevu almak nerdeyse 1 ay önce arasanız bile zor.

kızlar bende aylin hanıma gitmeyi düşünüyorum . özel gop hastanesinde kendisi . önerir misiniz ? Epidural sezeryan düşünüyorum .

Back
X