Özel Okmeydanı Hastanesi'nde Doğum Yapanlar veya Yapmayı Düşünenler

kızlar özel okmeydanı hastanesinde doğum yapan varmı yakınlarda bende orda doğum yapmayı düşünüyorum ama kararsızım hasan bankeroğluna giden varmı aranızda doğuma 22 gün kaldı ama hala doğum yapacağım hastaneye karar veremedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Kizlaaaaaaarrrrr.... bende özel okmeydani hastanesine kontrole gidiyorum 5 ayligiz suanda.drm osman batur. Normal dogum istiyorum ama kararsızım .yakın zamanda orda dogum yapan yok mu lütfen sesimi duyun ( ona göre hastane arastirmam lazm..

16. haftamdayım oraya gidiyorum. bu ara nedense herşeyi takar oldum değiştirsem mi diye düşünüyorum

Osman bey doktorum kendisi çok sevimli ve iyi bir adam ama çok yoğun

bende özel okmeydanı hastanesinde sezeryan ile doğum yaptım doktorum Osman beydi ve çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

Konu çok eskiden açılmış peki ya şimdi giden memnun olan var mı ?

kızımı avcılarda aile dostumuz un hastanesinde doğum yapmıştım 11 sene önce çok iyi şartlarda bakıldığım ve rahat doğum yaptığım için ikinci bebeğimde korkmuştum Okmeydanı özelde aylin güneş doktorumdu 4 sene önce çok memnun kaldım şuan gene gebeyim üçüncü bebeğime gene aynı hastane ve doktora gidiyorum gayet memnunum

henüz doktorumla konuşmadım ama doğumumu bu hastanede yapmayı düşünüyorum kısmetse.
bugün aradım fiyatlarını öğrendim.
normal doğum ssk lı fiyat 400 tl
zorunlu sezeryan 650 tl
isteğe bağlı sezeryanı ssk karşılamıyormuş 1620 tl.
ben sezeryan düşünüyorum kendi doktorumun doğum yaptığı hastaneler son derece lüks ve pahalı hastaneler. hastası olduğum için bi indirim yapsada bu fiyata doğum yapacağını sanmıyorum. o yüzden bu hastane uygun geldi.. araştırmalarım sonucundada çoğu yorum olumlu...
yalnız sezeryan 1620 ama oda fiyatıda dahilmi onu sormayı unuttum :S bilen varmı acaba ? dahilmi değilmi

Yakın zamanda ozel okmeydanı hastahanesınde.epıdural normal dogum yapanlar yok mu kızlarrrr

Meraba kızlar.benim doğuma az kaldı.ozel okmeydnda yapcam inşallah.Oraya ilk kez gitdim ve ortamdan menun kaldım.Dr m aylin hanim.super bi dr.once turkiye hastnsne gidiyordum.fiyatlar pahali geldi bize.

Arkadaşlar yeni doğan yoğun bakımı ve cocuk doktoru iyi bir hastane arıyorum istanbul avrupa kayakasinda Şişli'de oturuyorum. Kolan hastanesi nasıl bilgisi olan varmı bebislerim erken gelebilir .lütfen yardımcı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…