Merhabalar ben geçen sene 1. sınıfta özel okula yollamıştım oğlumu. Geçen sene çok sıkıntılar yaşadım. bir önceki sayfada yazıyor yaşadıklarım. şimdi ise bu seneki tecrübelerimi paylaşmak istedim. bu sene 2. sınıfa gidiyoruz. okulumuzu değiştirdik. yine çok araştırarak devlet özel hepsine bakarak karar verdiğim bir okul oldu ama bu sefer biraz daha tecrübeli yaklaştım okula ve kesinlikle doğru okulu bulduğuma inanıyorum. yani tabii daha iyi okullar da var ama bütçeme en uygun olanı bu diye en iyisi bu dedim. eski okulla aynı fiyata yazdırdım ve eğitim, tecrübe, çalışanlar, düzen, güvenlik her konuda eski okulumuzdan çok önde bir okul. sistemli bir çalışma var okulda. İyi öğretmen kötü öğretmen olayı yok. öğretmenlerin hepsi aynı eğitimlerden geçiyor ve hepsi aynı düzeyde ilerliyor. öğretmen konusunda sadece konuşması, erkek oluşu tercih sebebimiz oldu ve öğretmeni buna göre seçtik. genç olduğu için aktif ve çocuklarla güzel anlaşan bir öğretmen... tabii herşey çocukta biter ama haftalık 15 saat ingilizce ve daha 2. sınıfta deneme sınavlarıyla çocukları maratona hazırlamak eksikliklerini görerek onlara ekstra özel ders vermek çocuğa çok şey katıyor. bu sene kesinlikle doğru tercihi buldum. darısı arayanların başına...