- Konu Sahibi kelebekim35
-
Merhabalar kızlar...
Sizce yeni mezun birini özel okul öğretmen olarak alır mı?
Benden sonraki dönem mezunu ayni 2012 haziran mezunu fen fak+formasyon Eylül 2012 de işe başlıyor.
Ben dershane tecrübem olduğu halde olmuyor.Ve birçok arkadaşımın...
Bu durum nasıl olur ki? Yeni mezun birini özel okula öğremen alıyorlar mı?
tanıdığın varsa yani torpilin giremeyeceğin yer yok
bizim sınıf sonuncusu şu an özel bir okulda rehber öğretmenlk yapıyo.oysaki ben ve benim gibi derece ile bitirenler evde çürüyoruz((
Merhabalar kızlar...
Sizce yeni mezun birini özel okul öğretmen olarak alır mı?
Benden sonraki dönem mezunu 2012 haziran mezunu fen fak+formasyon Eylül 2012 de işe başlıyor.
Ben dershane tecrübem olduğu halde olmuyor.Ve birçok arkadaşımın...
Bu durum nasıl olur ki? Yeni mezun birini özel okula öğremen alıyorlar mı?
dediği gibi öyle kolay olmuyor bu işler.önce getir götür,üç kuruşa talim et ezil büzül,ondan sonra as eleman olursunuz bu sektörde maalesef,her sektör gibi.sabahtan akşama akadar kadar çalışıp benim ücretimin yarısını alamıyor özelde çalışnalar,üzgünüm bunun için.bilemiyorum ne yapmalı,protesto olarak kimse girmese az paralı işe,çalışacak öğretmen bulamazlar esasında ama...neyse karamsar olmaya gerek yok çalışanın hakkı veriliyor.6 sene her sektörde çalıştım, sabun yapıp sattım.tekstile girdim ayda 300tlye,vekil öğretmenlik yaptım emsallerim 1500 alırken ayda 150tlye talim ettim.dile kolay 6 yıl,ömrümden ömür gitti.21de mezun oldum,28 yaşımda atandım ve geç evlendim lanet milli eğitim politikası yüzünden 2. kızıma 34 yaşında hamileyim,sağlığımdan oldum.Allah belalarını versin baştakilerin,başka bişey söylememe gerek yok.eğer bitirdiğimde atansaydım şimdi çocuklarım kocaman olmuştu.bunu isterdim.neyse yine şükür..torpilsiz,yıllarca çalışmayla aldım puanımı.şimdi de yiyoruz ama sağlık yok işte...öncelikle sağlık,bol şans diliyorum.koca tavlamaya bak.geç evlilik iyi değil canım.kolaylıklar.
ha bu arada 2de 1 özel okul değiştiren çok alımlı,güzel ve sexi giyinen,sosyal ilişkileri kuvvetli,çocuklarla cidden çok ilgili bir arkadaşım vardı.dış görünüme önem verildiği bir gerçek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?