ilk yıl karşılıyor mu bu ameliyatı acaba, sigorta şirketleri ilk yıl bazı ameliyatlara teminat vermiyorlarkızlar ben sene başına kadar alianz sigortalıydım. Geçtiğimiz haziran ayında kadın hastalıklarından ameliyatı karşılayacakmı diye istek gönderildi. Karşılıyordu fakat ben korktuğun için ameliyat olamadım o zaman. Ocak başından itibaren çalıştığımız sigorta şirketi değişti. Mafre sigorta oldu. Korkum şu ki ; ameliyat olacağım zaman istek gönderilince ret cevabı gelirmi diye korkuyorum. Sizce ne kadar site geçince yeniden istek talebi göndermeliyim? Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlar
ilk yıl karşılıyor mu bu ameliyatı acaba, sigorta şirketleri ilk yıl bazı ameliyatlara teminat vermiyorlar
Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım. Öyle yapıcam. Tek korkum Yen'i sigorta şirketinin sen bizim üyemiz olmadan önce ameliyat başvurusunda bulunmuşsun deyip ret cvbı vermesiBildiğim kadarıyla her sigorta sirketinin bu konuda durumları farklı. Tekrar hastanenize gidip öss firmanızın değiştiğini tetkiklerini yeni sigorta sirketine göndererek ne kadarını karsılayıp ne kadarını karsılamadıgını öğrenmeniz gerekiyor. Zaten bu sigortalara gönderilen istem formları siz ameliyata girmeden hatta anestezi görüsmeniz bile yapılmadan önce gönderilip bilgi alınıyor. (eskiden özel hastane calısanıydım)
Çok teşekkür ederim arkadaşım. O zaman büyük ihtimalle karşılar dimi? Yani daha önce ameliyat İstemi gönderdim diye karşılamamazlık etmezŞirket sigortası olduğu için geçmiş sigortanız genelde aynı şartlarla (ufak tefek değişiklikler olabilir) devam eder. Yani sizin sigortanızın ilk yılı gibi görünmez.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. O zaman büyük ihtimalle karşılar dimi? Yani daha önce ameliyat İstemi gönderdim diye karşılamamazlık etmez
kızlar ben sene başına kadar alianz sigortalıydım. Geçtiğimiz haziran ayında kadın hastalıklarından ameliyatı karşılayacakmı diye istek gönderildi. Karşılıyordu fakat ben korktuğun için ameliyat olamadım o zaman. Ocak başından itibaren çalıştığımız sigorta şirketi değişti. Mafre sigorta oldu. Korkum şu ki ; ameliyat olacağım zaman istek gönderilince ret cevabı gelirmi diye korkuyorum. Sizce ne kadar site geçince yeniden istek talebi göndermeliyim? Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlar
Bireysel değil sigortam. Şirket sigortasıŞirket üzerinden sigortaliysaniz şirketin anlaşmasına göre değişir. Çoğu şirket teklif alırken bekleme süresi olmadan alabiliyor. Bireysel yaptirilmis olsa genelde 3 yıl bekleme süresi oluyor. 3 yıl bekleme böyle ameliyat gerektiren o yıl içinde gerçekleşmeyecek öncesinde de sorun olabilecek durumlar için. Şirket üzerinden sigortaliysaniz ik ya sorun isterseniz bu sıkıntınızı.
Ameliyat olmadan ön onay akıyorlar sende şirketi ara sor online sistemdende limitlerini istisnalarını görebilirsinizkızlar ben sene başına kadar alianz sigortalıydım. Geçtiğimiz haziran ayında kadın hastalıklarından ameliyatı karşılayacakmı diye istek gönderildi. Karşılıyordu fakat ben korktuğun için ameliyat olamadım o zaman. Ocak başından itibaren çalıştığımız sigorta şirketi değişti. Mafre sigorta oldu. Korkum şu ki ; ameliyat olacağım zaman istek gönderilince ret cevabı gelirmi diye korkuyorum. Sizce ne kadar site geçince yeniden istek talebi göndermeliyim? Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?