ozel saglik sigortasi yaptiran var mi?

javiera

kukum var, kadinim.
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.315
1.453
kizlar selam,
aranizda ozel saglik sigortasi yaptiranlar varsa, gordukleri avantajlardan, veya memnun olmayan, gereksiz goren varsa neden gereksiz goruyor bizimle paylasabilir mi?
bu aralar biraz kafami kurcaliyor, bir arkadasim, yillik bedelinin 3 bin lere ulastigini soyledi. cok buyuk bir rakam degil mi? yaptirmak istiyorum ama dusununce benim 3 yillik saglik masrafim belki anca 3 bin yapar.

ote yandan ileriki yasamda karsilasabilecegimiz ciddi rahatsizliklari da dusunuyorum elbet..

o yuzden fikirlerinizi merak ettim..

mesela bu sigortayi yaptirdigimizda, disimiz agrisa totomuz agrisa, ne olursa olsun her turlu hizmetten gercekten ucretsiz mi faydalaniyoruz?
yoksa sarti surtu, kapsami mi var? yani yaptirsam pisman olacagim durumlar olur mu?

ben cevap vereyim. yeni evliyim eşim yaptırmak istedi ilerde bebek için falan bir yıl öncesinde olmak gerekiyormuş. ben sık hastalanan bir insan olduğum için işime yaradı fizik tedavi falan gördüm. ama ben pek hastalanmam hiç doktora gitmem diyen biriyseniz gereksiz olabilir. geçen acile gittik 2oo küsür tuttu 30 lira ödeyip çıkınca insan bi mutlu oluyor tabi ama ilk başta o kadar ödediğini düşünmezsen:KK49:

X