- 5 Ağustos 2014
- 599
- 571
- 303
Bugün Vm medical park'a Tonguç Isken bey'le görüşmeye gittim. Açıkçası güzel geçti. Tomografi cektirdim. Zaten nefes almada kendimi bildim bileli problem yasiyordum. Normalde geçtiğimiz senelerde 3 kere başka kbb doktorlarına gitmiştim. Ikisi gerek yok. Birisi de ameliyat olursan rahat nefes alırsın demişti. Tabi gerek yok diyen ikisi tomografi çektirmedi sonuçlarını da görmedi. Sadece genel muayne sonunda söyledi. Bende açıkçası kararsız kalmıştım. Bugün Tonguç bey ameliyat sonrası gayet rahat nefes alabilecegimi söyleyince daha da heveslendim. Yanlız muayneyi plastik cerraha yaptirdigim için sigorta ilk başta provizyon verdiği tomografi ve muayne ücretine sonradan red verdi. Zaten sağlık nedeniyle ameliyat olmam gerekiyor. Şimdi kbb doktoruna ayrı bir randevu alıp bir de plastik cerrahin ameliyata girmesini isteyecegim. Yanlız fiyatlar nedir karışıklık olduğu için bilgi alamadım. Bu şekilde ameliyat olup ta ortalama ne odediginizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar? 6 bini geçer mi? Fiyat öğrenmek için bir hafta daha beklersem naparim bilmiyorum?!
Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir. Simdiden Teşekkürler.