• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Sağlık sigortasiyla deviasyon ve estetik olanlar bilgi verebilir mi?

AyseNeva

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
599
571
303
Bugün Vm medical park'a Tonguç Isken bey'le görüşmeye gittim. Açıkçası güzel geçti. Tomografi cektirdim. Zaten nefes almada kendimi bildim bileli problem yasiyordum. Normalde geçtiğimiz senelerde 3 kere başka kbb doktorlarına gitmiştim. Ikisi gerek yok. Birisi de ameliyat olursan rahat nefes alırsın demişti. Tabi gerek yok diyen ikisi tomografi çektirmedi sonuçlarını da görmedi. Sadece genel muayne sonunda söyledi. Bende açıkçası kararsız kalmıştım. Bugün Tonguç bey ameliyat sonrası gayet rahat nefes alabilecegimi söyleyince daha da heveslendim. Yanlız muayneyi plastik cerraha yaptirdigim için sigorta ilk başta provizyon verdiği tomografi ve muayne ücretine sonradan red verdi. Zaten sağlık nedeniyle ameliyat olmam gerekiyor. Şimdi kbb doktoruna ayrı bir randevu alıp bir de plastik cerrahin ameliyata girmesini isteyecegim. Yanlız fiyatlar nedir karışıklık olduğu için bilgi alamadım. Bu şekilde ameliyat olup ta ortalama ne odediginizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar? 6 bini geçer mi? Fiyat öğrenmek için bir hafta daha beklersem naparim bilmiyorum?! :KK34:Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir. Simdiden Teşekkürler.

merhabalar ayseneva.ben emekli sandigina bagliyim.kemik egriligi vardı ama kbb estetik yapmam deyince sali gunu plastik cerrahiye ameliyat oldum .hem egrilik duzeldi hemde burun ucunu kaldirdi.universite hastanesinde oldum ve hic ucret odemedim.

Merhaba Teşekkürler yorum yaptığınız için. Yalnız bu doktoru ben üniversite hastanesinden takip ediyordum. Maalesef başka problemlerden dolayı bi türlü gitmeye fırsatım olmadı uzaklığı da cabasi. Medical e gectigini duyunca üzüldüm de biraz acaba fiyat ne oldu diye? Şu an eşimi yiyorum acaba kaçtır beş bini geçer mi? o_OAy altı bini geçmesin vs vs bi sürü şekilde. Adamı mahvettim.:KK47: Bakalım ne fiyat vericek ler. Kuzenim devlet hastanesinde 800 liraya oldu hem estetik hem deviasyon ama su an revizyon ameliyatı olmasi gerekiyo. Bende ondan dolayı güvenebilecegim bir doktor olsun istiyordum. Konuşunca görüşünce de içime sindi gibi. Bir de fiyat çok uçuk olmazsa sevinicem rahat rahat. :KK17:

Yardimci olacak birisi yok mu arkadaşlar? Tonguç isken e ameliyat olan yok mu sohbet edebileceğim? Medical park fiyatlarını aşağı yukarı bilen yok mu?

Back
X