Özel sektör çalışanı olmak ve delirme eşiği

Ooff offf sana eski müdürümü yazsam varya şuraya bağlayıp taşlamak istersiniz pç'i. hepsi aynı 💩 hepsii.. 1 ay zor dayandım. Yaptığım en güzel sey istifamı önüne fırlatmaktı😎
 
Patron bana diyor ki: "falancaya mail at", atıyorum. Attığımı haber veriyorum, sonra beni yine arıyor "falancayı aradın mı mail gitmiş mi?" delireceğim, mailin gitmemesi gibi bi durum olabilir mi ya?? Mecbur arıyorum, mail ulaştı mı diye soruyorum, sonra falanca kişi bana telefonda geri zekalı muamelesi yapıyor HALİYLE YANİ, arıyorum gitmiş diyorum, telefon trafiğinin saçmalığına bak. Mesela birine bir iş veriyoruz ve ne zaman teslim edeceği bilgisini alıyoruz, atıyorum adam diyor ki "6 hafta sonra teslim ederim", patron 1 hafta sonra tekrar ara diyor işi ne zaman teslim edeceklermiş, e diyorum adam böyle böyle dedi zaten, illa yine ara diyor. Mecbur yine arıyorum, adam bana diyor ki: "hanımefendi zaten tarih vermiştik", bi geri zekalı muamelesi de öyle yiyorum. Zoruma gidiyor cidden imkanları maaşı bu kadar iyi olmasa alcam çantamı gitcem, gururlu insanım 7 kat elden bu muameleyi görünce sinirlerim zıplıyor.

Illustratorle çalışıyor, çıkan ürünleri bana atıyor fikir alışverişinde bulunuyoruz, yapan kişiyi ne bilirim ne tanırım yani kilimcinin köroğlu... bugün aradı diyor ki, falanca resimden şu kısım çıkarılacak x hanımla görüş, e diyorum ben o kişiyi tanımıyorum bilmiyorum ki siz bana attınız hep görüntüleri. Aldığım cevap "e sen bu işle hiç ilgilenmiyorsun ki..." saçımı başımı yolcam.
Sen çalışmayı bırak, küçücük sorunlarda bile bu kadar abartıyorsan hiç çalışamazsın.
 
Bu biraz ülkedeki çalışanlarla alakalı durtmeden iş ilerlemeyebiliyor. Maili ulaşmış mi diye aslında kibarliktan soruyorsunuz bak bunu attım takip et tamam mı 😅
Ikinci durumsa ben birçok kez üreteceğiz dedikleri tarihten sonrasına sarkan ürün aldım hatta sattım. Müşteri sürekli takipteysr o ürün zamaninda teslim ediliyor. O yüzden patronunuz bana haksız gelmedi
 
Var böyle tipler ama anormal değil, işini sağlama almak istiyor belli ki
Mail atarken patronunuzu cc ye koyun, iletiye önem derecesi koyun ve okundu bilgisi isteyin (Outlook ta böyle bir özellik var, karşı taraf maili açınca size okunduğu ile ilgili mail düşüyor). Onu cc ye koyduğunuz için karşı taraf maili açtığında ona da bilgi gidecektir.
Teslim tarihleri ile ilgili bir excel dosyanız olsun oradan takip edin, arada bir patrona da atın, tabloyu abidik gubidik renklendirin severler böyle şeyleri :)))
Kişisel algılamayın bu durumları bazısının çalışma şekli böyle, özel sektöre has bir durum değil, eşim devlette mesela ne saçma prosedürleri var görseniz oturup ağlarsınız. İş hayatı böyle, abartılacak bir durum yok, teknoloji ilerliyor ve bilgi akışı çok hızlı, gözden kaçabiliyor bazı şeyler ya da yoğunluktan atlanabiliyor, anormal bir durum değil yani
merhaba maille ilgili yazdıklarınızı yeni öğrendim. var mı başka böyle teknolojik bilgileriniz :)
 
Back
X