acikcasi benim hosuma gitmedi..taban kisminda taslar falan güzel düsünülmüs ama topugu olsun kaba durusu olsun ayyy ne bileyim sen begendiysen ki begenmissin sorun yok-tatlicadiarzu-
Öncelikle Allah mesut etsin yeni evlenmişsiniz, önemli olan sizin beğenmeniz çünki o ayakkabılar sizin, çok iddalı olduğu için polemiğe sebep olmuş, keşke gelinlikli bir fotoğrafınızı koysaydınız, saçınızla, gelinliğinizle belki daha iyi fikir olurdu herkese, mutluluklar :asigim:
bencede seni cok yorabilir aksama kadar giyeceksen eger.guzel bir ayakkabi ama ne oynarken rahat olur nede yururken tabi zevkler ve renkler tartisilmaz ama ben olsam rahatligima onem verirdim.
Yok canım benim öyle bir marifetim yok taksimde özel ayakkabi yapan bir yere gittim orda burası böle olsun taslı olsun felan dedim onlarda yaptı he heee
ben pek beğenmedim ama en önemlisi senin beğenmiş olman ve içine sinmiş olması
ayakkabın kesinlikle sıradan değil ama seçeneklerde kötü çok kötü şıkları olmadığından sıradan demek zorunda kaldım
ben de beğenmedim,seçeneklere neden beğenmedim şıkkını koymadın?
beğenmeyen olamaz diye düşündüğün için mi yoksa kimse işaretleyemesin diye mi?
kesinlikle sıradan değil,bence de çok abartılı...
gelinlik ayakkabısı dediğin daha sade olmalı bence...
bukaar da üstüne gitmelik birşey yok bence zaten giymiş dönüşü yok iyi niyetle yazılmış bir mesaj olarak algılayıp iyi niyetle cevap yazmak en güzeli olacak sanırım
bukaar da üstüne gitmelik birşey yok bence zaten giymiş dönüşü yok iyi niyetle yazılmış bir mesaj olarak algılayıp iyi niyetle cevap yazmak en güzeli olacak sanırım
Teşekkür ederim içtenliğimle paylaştıgım durumu neredeyse bir kabahatmiş gibi gösterdiler üzügünüm...
sizler için seçeneklere berbat ekleyeceğim, ama unutulmamalı ki burası sadece bir paylaşım forumu ve bende sizlerle paylaştım o gece benım en mutlu gecemdi ayaklarım çıplakta olsa :)
bencede seni cok yorabilir aksama kadar giyeceksen eger.guzel bir ayakkabi ama ne oynarken rahat olur nede yururken tabi zevkler ve renkler tartisilmaz ama ben olsam rahatligima onem verirdim.
Belki görüntüsü rahatsız gibi durabilir,ama inanın çok rahat kendimi herkesten farklı hissetmeme nebileyim o özel günün özel ayakabısına sahip olmak,biliyorumki o gece herkes ayakkabımı konuştu buda beni çok mutlu ve ayrıcalıklı hissetirdi.Keşke tabanının altına nazar boncuğu yapıştırtsaydım,bundan sonra benim için böyle özel olan ayakkabılarım için inanın bunu ciddi olarak düşünüyorum.