kızlar meraba:) sizlere danışmak istediğim bir konu var fikirleriniz benim için çok önemli. :2: benim en başından beri okumak istediğim bölüm psikolojiydi bazen psikoloji mi hukuk mu diye bocaladığımda oldu ama psikolojide karar kıldım.Puanım ne yazık ki devlet üniversitelerine yetmiyor %50 burslu özel üniversitelere gidebiliyorum ailemin durumu gayet iyi bir özel üniversitede karar kıldık yaklaşık 1 hafta önce okullada konuştuk fiyatlar gayet uygun geldi aileme de bana da fakat evimize çok uzak 2-3 saat eğer otobüsle gidersem günlük 4-6 saatimi yollarda harcamış olacağım ve benim arabada 15 dklık yolda bile midem alt üst olur yurt fiyatları cidden pahalı ama ilk sene yurtta kalmayı düşünüyorum çünkü bölümü ingilizce okuyacağım ve hazırlık çok sıkı geçecek. Çok sıkı çalışmam lazım çünkü ilk senede geçmek zor ve kalınca bursun kesiliyor öyle bir lüksüm yok. Babam onayladı hatta kendisi istedi fakat bugün psikoloji bölümü için değmez dedi ama ben yine gitmek istesem özele verir. İlk sene yurtta kalsam hep beraber pahalı oluyo ama 2.sene eve çıkabilirim güvenilir insanlarla tanışırsam ya da annemle babamın boşanma durumu var eğer ayrılırlarsa annem üniversitenin yakınlarına taşınabilir. Kızlar sizce bir sene daha hazırlanmalı mıyım yoksa babama 1 sene daha hazırlanmak istemediğimi mi söylemeliyim. Bir yandan da babama acıyorum çünkü yurtla beraber cidden pahalı oldu onu da zor duruma sokmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar hazırlanmalı mıyım yoksa okumalı mıyım çok teşekkürler şimdiden