Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamaözel yaptırılan aşılamalar tüp bebek raporu çıkartılırken geçerli oluyor mu?
kızlar ben 3 aşılama yaptırdım , doktorum kendi muayenehanesinde yaptı, ilk tüp bebek denememi de yaptım..özel yaptırılan aşılamalar ile ilgili bizim elimizde herhangi bir belge yoktu, sadece doktorun "3 kez aşılama yapılmıştır" diye yazdığı bir kağıt dışında,o kağıt da bir işe yaramadı.. o nedenle bu aşılamalar üniversite hastaneerinde yapılmadıkça geçerli değil benim bildiğim kadarıyla.. ama o aşılamalar sırasında verilen sperm analiz örnek kağıtları önemliydi, gittiğimiz tüp bebek merkezi sadece o kağıtlarla bizim rapor çıkarmamıza yardımcı oldu, elinizdeki tüm belgeleri saklayın bence..biz rapor aldık ilk denemede.. bazı tüp bebek merkezleri rapor çıkarmaya yardımcı oluyor, bu hangi merkeze gideceğinize bağlı, bazı merkezlerde rapor da geçmiyor zaten.. gitmeden isterseniz sorun..