Özelde normal doğuma kendi doktorumuz giriyor mu

Benim bildiğim ilk aşamalarda ebeler yardımcı oluyor bebek başı göründkten sonra doktor geliyormuş bir arkadaş özelde yaptı bu şekilde işlemiş süreç. korkuyor musun?

Benim doktorum doğum başladıktan sonra sık sık gelip kontrol etti hatta ben sancı çekerken o bi sezaryen yapıp geldi :D bebeğim kanala inene kadar ebeler ilgilendi son zamanlar doktorum geldi ebelerin yardımıyla doğumu yaptırdı

Benim bildiğim ilk aşamalarda ebeler yardımcı oluyor bebek başı göründkten sonra doktor geliyormuş bir arkadaş özelde yaptı bu şekilde işlemiş süreç. korkuyor musun?
Evet canım. En azından kendi doktorum olursa daha iyi olur gibi geliyordu da sanırım gözüm bişey görmez demi o samciyla ebe kim doktor kim

Evet canım. En azından kendi doktorum olursa daha iyi olur gibi geliyordu da sanırım gözüm bişey görmez demi o samciyla ebe kim doktor kim
başında 100 adam olsun hiç farkında bile olmazsn. Ben doğuma grdiğimde doktor vardı ama odasında oturuyordu acil bişey olursa gelecekti. 2 ebe bir hasta bakıcı ile doğum yaptım . doğumdan önce bi ton doktor girdi çıktı ama gören kim :KK48:

Benim doktorum girmişti doğuma ama her hastanede olmuyormuş gece olrsa nöbetçi doktor giriyormuş ben gece yaptım ama çağırıp getirmişlerdi

Bazi hastanelerde sadece ebeler giriyor.
Burdaki ozel hastanede doktor giriyor dogum yapan arkadaslarim var.
Tabi en iyisi doktorunuza sormak.

Hastaneden hastaneye doktordan doktora değişir muhtemelen. Kimi doktor hastasını hiç yalnız bırakmaz.

Back
X