Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bildiğim ilk aşamalarda ebeler yardımcı oluyor bebek başı göründkten sonra doktor geliyormuş bir arkadaş özelde yaptı bu şekilde işlemiş süreç. korkuyor musun?
Benim doktorum doğum başladıktan sonra sık sık gelip kontrol etti hatta ben sancı çekerken o bi sezaryen yapıp geldi bebeğim kanala inene kadar ebeler ilgilendi son zamanlar doktorum geldi ebelerin yardımıyla doğumu yaptırdı
Benim bildiğim ilk aşamalarda ebeler yardımcı oluyor bebek başı göründkten sonra doktor geliyormuş bir arkadaş özelde yaptı bu şekilde işlemiş süreç. korkuyor musun?
başında 100 adam olsun hiç farkında bile olmazsn. Ben doğuma grdiğimde doktor vardı ama odasında oturuyordu acil bişey olursa gelecekti. 2 ebe bir hasta bakıcı ile doğum yaptım . doğumdan önce bi ton doktor girdi çıktı ama gören kim