• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özelde Tüp Bebek Ücreti Ne Kadara Çıktı?

balxixmnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
2.806
18
116
45
Diğer
arkadaşlar 2 denemede negatif olunca 3. deneme yapmaya kesin kararlıyız ama biraz dinlendikten sonra tabi. özelce ücretleriniz ne kadara mal oldu aşağı yukarı acaba cevaplarsanız çok sevinirim

arkadaşlar 2 denemede negatif olunca 3. deneme yapmaya kesin kararlıyız ama biraz dinlendikten sonra tabi. özelce ücretleriniz ne kadara mal oldu aşağı yukarı acaba cevaplarsanız çok sevinirim

benim 5000 tl tuttu fakat sonra ohss diye bir rahatsızlık yaşadım 2 gün hastanede yattım 2000 tl de oraya verdik sonra bazı ilaçları falan biz aldık 8000 tl oldu 7 aydan beri sürekli o merkeze gidiyorum kontrole her ay 120 tl muayene ücreti tahlil v.s.. 9000tl oldu bugün bir şok daha yaşadım doğum için 2500 tl istiyor doktorumuz yani bu iş 12000 tlyi bulacak galiba doğuma kadar ama çok şükür benim ilk denememde tuttu ve ikiz olacak allah kısmet ederse para bir şekilde kazanılır deyip kendimizi teselli ediyoruz inş seninde 3. denemende tutar ama biz doğum için başka bir hastaneye gidebiliriz belki tam karar veremedik

benim 5000 tl tuttu fakat sonra ohss diye bir rahatsızlık yaşadım 2 gün hastanede yattım 2000 tl de oraya verdik sonra bazı ilaçları falan biz aldık 8000 tl oldu 7 aydan beri sürekli o merkeze gidiyorum kontrole her ay 120 tl muayene ücreti tahlil v.s.. 9000tl oldu bugün bir şok daha yaşadım doğum için 2500 tl istiyor doktorumuz yani bu iş 12000 tlyi bulacak galiba doğuma kadar ama çok şükür benim ilk denememde tuttu ve ikiz olacak allah kısmet ederse para bir şekilde kazanılır deyip kendimizi teselli ediyoruz inş seninde 3. denemende tutar ama biz doğum için başka bir hastaneye gidebiliriz belki tam karar veremedik

cenım bende 2.de ohss oldum 4 gün hastanede yattım transfer sakıncalıymış aslında transferimi yaptı dr ama tutmadı maalesef. ben parasından geçtim cnm yaa 2 defa hayal kırıklığı mahvetti bizi. hangi hastane ve doktorunun adı nedir cnm bizde araştırma içerisindeyiz şu anda. birde devlet desteklimi o kadar tuttu yoksa normal mi? mevlam sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
bn umut tüp bebekte yaptırdım normalde 5000tl bn cidere üye oldum 4350 e yapıldı simid düsünüyorsam 30 agu kadar yine bi kampanyası varmıs 3950 e yapılıyormus

cenım bende 2.de ohss oldum 4 gün hastanede yattım transfer sakıncalıymış aslında transferimi yaptı dr ama tutmadı maalesef. ben parasından geçtim cnm yaa 2 defa hayal kırıklığı mahvetti bizi. hangi hastane ve doktorunun adı nedir cnm bizde araştırma içerisindeyiz şu anda. birde devlet desteklimi o kadar tuttu yoksa normal mi? mevlam sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

benim ohss olmama rağmen transferim yapıldı ertelemek istemedim ben ama sonrası çok berbattı az daha yoğun bakıma alıyorlardı ama çekilen acılar unutuluyor geriye şimdi bebekleri beklemek kalıyor rabbim inş sanada kısmet etsin ama ben derim ki önce özel sağlık sigortası yaptır ve 5 ay sonra hamile kalmak için merkeze başvur tüm gebeliğin boyunca ve doğumdaki tüm masraflarını özel sigorta karşılıyormuş sadece tüp bebeği cebinden ödersin doğumu da özel bir hastanede bedava yaparsın bi özel sigortaları arastır biz bursa jinemedte yaptırdık murat erdemir doktorun ismi ekip te harıka onlar sadece vesile tabiki rabbim isterse olur ama eğer bursa da yaşıyorsan yada yakınsan dene bence jinemed murat beyi ssk ile anlaşmaları varmış ama üniversite hastanelerinden rapor almakla biz uğraşmadık 5 ay bile sürüyormuş rapor almak birde orda aşılama falan denemek istiyorlarmış o nedenle kendimiz yaptırdık allah yardımcın olsun

canım ben konya eurofertil tüp bebek merkesinde yaptırdım 4000, 4500 arasında tuttu ne ilaç parası nede yapılan tahlillerde ücret ödemedik hepsi içindeydi ne gerekiyorsa yaptılar hem ilgi alaka çok güzeldi ben çok memnun kaldım kii oraya d.bakırdan gittim benn ilk denememdi çok şükür ikizlerimi bekliyorum:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahım en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inş...

benim ohss olmama rağmen transferim yapıldı ertelemek istemedim ben ama sonrası çok berbattı az daha yoğun bakıma alıyorlardı ama çekilen acılar unutuluyor geriye şimdi bebekleri beklemek kalıyor rabbim inş sanada kısmet etsin ama ben derim ki önce özel sağlık sigortası yaptır ve 5 ay sonra hamile kalmak için merkeze başvur tüm gebeliğin boyunca ve doğumdaki tüm masraflarını özel sigorta karşılıyormuş sadece tüp bebeği cebinden ödersin doğumu da özel bir hastanede bedava yaparsın bi özel sigortaları arastır biz bursa jinemedte yaptırdık murat erdemir doktorun ismi ekip te harıka onlar sadece vesile tabiki rabbim isterse olur ama eğer bursa da yaşıyorsan yada yakınsan dene bence jinemed murat beyi ssk ile anlaşmaları varmış ama üniversite hastanelerinden rapor almakla biz uğraşmadık 5 ay bile sürüyormuş rapor almak birde orda aşılama falan denemek istiyorlarmış o nedenle kendimiz yaptırdık allah yardımcın olsun

cnm biz 1 seneden beridir uğraşıyoruz eskişehir deyim yakın diye tıp fak de yaptıralım dedik rapor almak 6 ayımızı aldı zaten. şubatta ilk denememizi temmuzdada 2. denememizi yaptık ama negatif. 2.de çok kızdım hem doktoruma hem hemşirelere ama bişey diyemiyorsun işte. şimdi tahlillerimin fotokopisini bile aldırmıyorlar dosyamızı veremezlermiş miş muhakkak yaptıkalrı bir hata var öğreniriz diye bunu yapıyorlar eminim. devlet desteğini hakkımızı kullandık zaten. ne güzel cnm keşke benimde tutunsaydı bebişimde acılarımı unuttursaydı ama yok bu kez çok koydu içime oturdu. buradaki kendini bilmezlerde arkamdan konuşuyorlarmış oda canımı sıkıyor.

canım ben konya eurofertil tüp bebek merkesinde yaptırdım 4000, 4500 arasında tuttu ne ilaç parası nede yapılan tahlillerde ücret ödemedik hepsi içindeydi ne gerekiyorsa yaptılar hem ilgi alaka çok güzeldi ben çok memnun kaldım kii oraya d.bakırdan gittim benn ilk denememdi çok şükür ikizlerimi bekliyorum:nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah cnm özel en iyisiymiş ama işte çalışınca yakın olsun problem olmasın dedim hata etmişim. sadece boşa geçridiğimiz senelere acıyorum neyse sağlık olsun inş iyi bir merkezle evlat sahibi oluruz. senin bebişlerinide allah nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

eğer sağlık raporun varsa üniversite hastanesinden bursa jinemedte 1500 tl fiyat vermişlerdi bize 15 gün falan buralarda kalman gerekebilir tanıdığın biri varsa orda kalırsın yoksa uygun ve güzel bir otel bulunabılır ama bursa eşkişehire yakın bir yer kesınlıkle bir kere jinemedte şansını dene ama biraz dinlen ve özel sağlık sigortası yaptır bu arada

kim ne derse desin kafana takma rabbim böyle uygun görmüş demekki senin için hayırlı olan buymuş ben 7 yıl bekledim zamanı şimdiymiş sabırlı ol dua et etraftakileri boşver

uhde canım bende konya eurofertılde yaptırmayı düşünüyorum hastane ne kadar alıyo ilaçları kendin almıyomusun hastanemi veriyo bide senin raporun varmıydı?cvplarsan çok mutlu olurum

uhde canım bende konya eurofertılde yaptırmayı düşünüyorum hastane ne kadar alıyo ilaçları kendin almıyomusun hastanemi veriyo bide senin raporun varmıydı?cvplarsan çok mutlu olurum

canım benim raporum falan yoktu hastane 3.500 alıyor geri kalan ilaçlar için ödeniyor hastane aldı benim ilaçlarımı. ben ilaçlar için bile uğraşmadım üstelik yapılan tahliller için bile ücret ödemedik benim yaptıgım onların dediği günlerde gidip yumurta takibi yapılması, kan vermek onun dışında bütün herşeyi hastane kendisi halletti valla üstelik ilgi alaka muhteşemdi şuan halen görüşüyorum hem dr. hem çalışanlarla misafirhaneleride var zaten dışarıdan gelenler için.. inş. sende en kısa zamanda sonuç alırsın canımmm

canım benim raporum falan yoktu hastane 3.500 alıyor geri kalan ilaçlar için ödeniyor hastane aldı benim ilaçlarımı. ben ilaçlar için bile uğraşmadım üstelik yapılan tahliller için bile ücret ödemedik benim yaptıgım onların dediği günlerde gidip yumurta takibi yapılması, kan vermek onun dışında bütün herşeyi hastane kendisi halletti valla üstelik ilgi alaka muhteşemdi şuan halen görüşüyorum hem dr. hem çalışanlarla misafirhaneleride var zaten dışarıdan gelenler için.. inş. sende en kısa zamanda sonuç alırsın canımmm

çok teşekkür ederim cvpladıgın için son bi soru dr un kimdi canım

Benim tedavimde Tüp bebek ve ilaçlar 4.740 TL + 3.400 TL PGT toplam 8.140 TL tuttu, sonuç negatif.:63:

negatif sonuç alınca insan yıkılıyor cnm çok üzüldüm inş bebişlerimize tez zamanda kavuşuruz. bugün sinir katsayım yükseldi dosyamızı alıp fotokopi çektirip getirecez diyoruz dosyamızı vermiyorlar içinden hiç alakası olmayan tahlilleri vermişler. epikriz yazın dedik ondada doğru düzgün bişey yazmıyor mesela hangi iğneleri kaç dozda kullandırdıkları felan yok sadece kaç yumurta toplandı kaçı döllendi gibi onu zaten sözlü olarakda biliyorum ben. çok sinir oldum allahtan evde takvime detaylı yazmıştım. allahım isteyen dileyen herkese tez zamanda göbüşünü doldursun inş.

teşekkürler canım sorunsuz 9 ay geçirirsin inşallah sen ve hamile olan herkes.biri kız olsun biri erkek ikisinide tadarsın inşallah ama en başta saglıklı olsunlar

amin canımm cümlemizin evladını sağlıkla kavuştursun rabbimm Allahım olmayanlarada biran evvel nasip etsin inş...

Benım de tam 5.000 TL mal oldu. Ama daha sonra muayene ucretleri 190 TL doğum 2.500. oyuzden birakmayı düşünüyorum. docent olduğu içinmiş. Aslında hıc bırakmak ıstemıyorum ama. İlk denemede tuttu. Başka hastandede bile olsa 2. den snra 4.500 Tlye yapıyolar . Medikana b. evler.

Back
X