Özelde yaptırdım hanımlar beta 4137 çıktı 2,5 3 haftalık gebeymişim. Ben sonuca kendim baktım sizce doğrumu, bide Ultrasonda şuan gozukmeyebilirmiş. N

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
290
-147
98
35
Bugün 2 tane gebelik testi yaptım
Pozitif çıktı.
sonra Özelde kana baktırdım hanımlar beta 4137 çıktı 2,5 3 haftalık gebeymişim. Ben sonuca kendim baktım sizce doğrumu, bide Ultrasonda şuan gozukmeyebilirmiş. Ne zaman gözükür. Nelere dikkat etmeliyim

hayırlı olsun. Hafta son adet tarihine göre belirlenir.

Ömncelikle hayırlı olsun. Son adet tarihinizin ilk gününe göre hafta hesaplanır. Ben hamileliğimi 43 beta ile öğrenmiştim adet tarihime göre de 3 haftaya tekabül ediyordu ve bir sonra ki adetime 6 gün falan vardı.Kese 1500 den itibaren gözüküyor. Şuan keseniz gözükür. Ki 4000 olan beta adet gecikmeniz de vardır diye tahmin ediyorum her türlü gözükür. Sağlıklı beslenmeye ağır kaldırmamaya dikkat edin ama öncelikle bir doktor randevusu alıp kesenizi görün derim

Selam canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin 4000 üzeri kese görünür

Bende 100 küsür çıkkmıştı doktorum 4 haftalık demişti sizin ilerde baya kese gözükür

En son 20 Ağustos'ta adet oldum nasıl hesaplayabiliriz

Bende 100 küsür çıkkmıştı doktorum 4 haftalık demişti sizin ilerde baya kese gözükür
O zaman bnm 4 haftalıktan fazla olması muhtemel, yarın ultrasonda kontrol ettirelim olmad
Selam canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin 4000 üzeri kese görünür
Merhabalar Çok teşekkür ederim yarın ultrasonda muayene olayım o zmn

O zaman bnm 4 haftalıktan fazla olması muhtemel, yarın ultrasonda kontrol ettirelim olmad

Merhabalar Çok teşekkür ederim yarın ultrasonda muayene olayım o zmn
Canım benim 4 hafta 3 günde 4000 küsürdü kese göründü direkt ilk defa vermiştim betayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…