Özelden hakaret eden öğretmeni milli eğitim bakanlığına bildirmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Bir sosyal medya platformu kullanıyordum. Özelden öğretmen olduğundan emin olduğum bir şahıs, hakaret etti sonra da hesabı silip kaçtı. Aynı hareketi daha önce de yapmıştı, engelleyince ulaşamaz sandım ama yine farklı bir hesaptan yazdı. Başkalarına da aynısını yapmış. Kişisel sosyal medya hesaplarını buldum şikayet ettim ama cimerden milli eğitim bakanlığına da yazmak istiyorum. Dikkate alırlar mı? Elimde sadece fotosu, sosyal medya hesapları ve ismi var.

Bir sosyal medya platformu kullanıyordum. Özelden öğretmen olduğundan emin olduğum bir şahıs, hakaret etti sonra da hesabı silip kaçtı. Aynı hareketi daha önce de yapmıştı, engelleyince ulaşamaz sandım ama yine farklı bir hesaptan yazdı. Başkalarına da aynısını yapmış. Kişisel sosyal medya hesaplarını buldum şikayet ettim ama cimerden milli eğitim bakanlığına da yazmak istiyorum. Dikkate alırlar mı? Elimde sadece fotosu, sosyal medya hesapları ve ismi var.
Yooo ne gerek var, direkt savcılığa gidin ekran görüntüleri ile birlikte. Fake hesap açıp silince yakalanmayacağım sanıyor galiba, MASUM.

Şu ülkede kolay para ve şartları rahat diye ne kadar it kopuk saçma sapan insan varsa hepsi öğretmen oluyor ya. Sonra çocuklarımızı kardeşlerimizi bu insanlara emanet ediyoruz eğitim alsınlar bilgili saygılı başarılı olsunlar diye. Hergün burda öyle öğretmenler görüyorum ve öyle öğretmen hikayeleri okuyorum, eğitimi kökünden çürütmek tam böyle olur. Vasıfsız, vizyonsuz, terbiyesiz, eğitimsiz, görgüsüz ne çok öğretmen türedi

Şu ülkede kolay para ve şartları rahat diye ne kadar it kopuk saçma sapan insan varsa hepsi öğretmen oluyor ya. Sonra çocuklarımızı kardeşlerimizi bu insanlara emanet ediyoruz eğitim alsınlar bilgili saygılı başarılı olsunlar diye. Hergün burda öyle öğretmenler görüyorum ve öyle öğretmen hikayeleri okuyorum, eğitimi kökünden çürütmek tam böyle olur. Vasıfsız, vizyonsuz, terbiyesiz, eğitimsiz, görgüsüz ne çok öğretmen türedi
Ne yazdığınızı bir daha okuyun. Öğretmen ekmeğiyle büyüdüm hakaret ettirmem onlara. Her meslek de var çürük insanlar.

Ne yazdığınızı bir daha okuyun. Öğretmen ekmeğiyle büyüdüm hakaret ettirmem onlara. Her meslek de var çürük insanlar.
Ben emek veren gerçek öğretmenlere değil, bu mesleğin içinde aşırı derecede artan saçma insanlara yazdım. Aksine sizin de bir öğretmen yakını çocuğu olarak bu mesleğin içinde olan kalitesiz insanlara tepki vermeniz lazım. Çünkü nerden çıkacakları belli değil. İlerde çocuğunuzu yakınınızı emanet edeceğiniz öğretmen çocuğa fiziksel şiddet uygular mı, psikolojisini bozar mı, sapık mı ahlaksız mı, nasıl örnek olur, eğitimli mi, gerçekten ders anlatır mı öğretir mi…? Bilemezsiniz. Ciddi derecede arttı böyle insanların sayısı. Ülkedeki eğitimin içi çürüyor göz göre göre

Şartları da parası da kolay değil, haddinizi bilin. Söz konusu öğretmen olunca ne kolay oluyor öyle hakaret etmek. Kişi bazında yapılan hataları bir meslek grubuna mal ederek kişisel tatmin yapamazsınız. Kim bilir ne karın ağrınız var. Ayrıca konu sahibi ayrıntı bile vermemiş, olayın ne olduğu belli değil, mesela siz de burada öğretmenlere hakaret ediyorsunuz. Motivasyonunuz nedir?

Yooo ne gerek var, direkt savcılığa gidin ekran görüntüleri ile birlikte. Fake hesap açıp silince yakalanmayacağım sanıyor galiba, MASUM.
Bir de savcılığa git, nah bulursun beni demiş. Bana ettiği hakaretler önemli değil ama kız normal değil. Ciddi anlamda değil. Bence çocuklarını emanet eden her aile bunu bilmeli. Bu arada ben de öğretmen çocuğuyum. Kişi buradan değil, bunu da belirteyim kimse zan altında kalmasın.

Bir de savcılığa git, nah bulursun beni demiş. Bana ettiği hakaretler önemli değil ama kız normal değil. Ciddi anlamda değil. Bence çocuklarını emanet eden her aile bunu bilmeli.
Nah bulursun mu ahahahah maşallah bu yaşta bu zeka.

Şu dediğinizde suç ! Öğretmen olarak şikayet edersem ne yapacaksın ???

Şartları da parası da kolay değil, haddinizi bilin. Söz konusu öğretmen olunca ne kolay oluyor öyle hakaret etmek. Kişi bazında yapılan hataları bir meslek grubuna mal ederek kişisel tatmin yapamazsınız. Kim bilir ne karın ağrınız var. Ayrıca konu sahibi ayrıntı bile vermemiş, olayın ne olduğu belli değil, mesela siz de burada öğretmenlere hakaret ediyorsunuz. Motivasyonunuz nedir?
Motivasyonum son zamanlarda şiddet gören, psikolojisi bozulan, öğretmen tarafından sınıfta rezil edilen, psikolojisi bozuk olup velilere sallayan ahlaksız öğretmenlerle çok karşılaşmam. Eleştirdiğim şey meslek değil. Ülke şartları içinde öğretmenlik çok konforlu bir meslek. Böyle pislik insanlar sırf bunun için bu mesleğe giriyor son zamanlarda. Bunu engelleyen, bu insanları ayıklayan bir sistemimiz yok. Eğitimin en temel direği olan öğretmen. İyi seçemediğimiz için kime çocuk emanet ettiğimiz belli değil. Umarım açıklayabilmişimdir yoksa düzgün eğitimciler az da olsa hala var amaç öğretmenliği eleştirmek değil. Meslek içine sızan korkunç ınsanlardan bahsetmek. Bakın konu sahibine saplantılı bir şekilde hakaret eden öğretmen sizce yaramazlık yapan bir çocuğa veya anlaşamadığı bir veliye nasıl davranır? Bu insanları bir şekilde kritik olan bir meslekten uzak tutmak lazım

Ne kolay para ama, aylık 10 bin. Bozdur bozdur harca. Bozuk insan her meslekte var. Bana göre de polisler sıkıntılı ama böyle bir genelleme yapmak doğru değil.

Her meslek grubunun içinde kendini geliştirememiş insanlar var. Hatta çevremizde, akrabalarımız içinde olduğu gibi.

(Şu ülkede kolay para ve şartları rahat diye ne kadar it kopuk saçma sapan insan varsa hepsi öğretmen oluyor ya)

Demeniz bir genelleme oluyor farkında mısınız?
Sonraki hakaretlerinizde genellediğiniz kitleye değiyor.

Ayrıca hiçte kolay bir meslek olduğunu düşünmüyorum. Sabır ve özveri isteyen bir mesleği aşağı indirgemenizde kabul edilebilir değil.

Bu yorumu yapıp sonradan yaptığınız açıklama hiç bir ifade taşımıyor. Genel konuştuğunuz burada gayet net ve çok hadsizce.

Son düzenleme:
İlk defa ban alacagim ama bu kadar hakarete susmayacagim.Asil sizsiniz terbiyesiz,vasifsiz,tek vasfi bu platformda abuk sabuk yorum yapan birisiniz cok belli.Eger varsa cocugunuz ve de okula gidiyorsa o ogretmene cok yazik,Zira sizin yetistirdiginiz cocukta sizin gibi saygisizdir.

Şu ülkede kolay para ve şartları rahat diye ne kadar it kopuk saçma sapan insan varsa hepsi öğretmen oluyor ya.

Şu cümlenin evirip kıvırıp çevrilecek hiçbir tarafı yoktur ben özelde çalışmış bir öğretmen olarak en az maaşla en yüksek performansı verdim sadece pazar günüm vardı. Boğazımdan bir günde haram geçtiğine inanmıyorum…

Bu itham suçtur öğretmenliğe yapılan bir hakarettir öğretmene değil! Margaret Hale Margaret Hale

Şu cümlenin evirip kıvırıp çevrilecek hiçbir tarafı yoktur ben özelde çalışmış bir öğretmen olarak en az maaşla en yüksek performansı verdim sadece pazar günüm vardı. Boğazımdan bir günde haram geçtiğine inanmıyorum…

Bu itham suçtur öğretmenliğe yapılan bir hakarettir öğretmene değil! Margaret Hale Margaret Hale
Evet, aslında güzel kıvırdı ama bu kısım nereden tutsan elinde kalıyor.

Ben emek veren gerçek öğretmenlere değil, bu mesleğin içinde aşırı derecede artan saçma insanlara yazdım. Aksine sizin de bir öğretmen yakını çocuğu olarak bu mesleğin içinde olan kalitesiz insanlara tepki vermeniz lazım. Çünkü nerden çıkacakları belli değil. İlerde çocuğunuzu yakınınızı emanet edeceğiniz öğretmen çocuğa fiziksel şiddet uygular mı, psikolojisini bozar mı, sapık mı ahlaksız mı, nasıl örnek olur, eğitimli mi, gerçekten ders anlatır mı öğretir mi…? Bilemezsiniz. Ciddi derecede arttı böyle insanların sayısı. Ülkedeki eğitimin içi çürüyor göz göre göre
Gerçekten, iki mesajınızı da okuyunca sizin de az korkunç olmadığınızı, ne iş yaptığınızı bilemem ama çevrenizdekiler açısından üzüldüğümü belirtmek isterim..

İçiniz dışınız nefret dolu. Umarım bu duygularla kimseye zarar vermezsiniz.

Haanımmlaar, ilk mesajımda işini iyi yapan öğretmenleri de zan altında bırakmışım gibi algılanacak şekilde yazdım bu konuda kusurluyum yanlış anlaşılacak şekilde ifade ettim. Ben bütün öğretmenler it kopuk değil, tüm it kopuk öğretmen olmaya başladı demeye çalıştım aslında. Ha ama evet öğretmenlik benim için rahat bir meslektir, siz katılmasanız da ben öyle olduğunu düşünüyorum. İşini hakkıyla yapan öğretmenleri zan altına sokmak istemedim elbette ama malesef son zamanlarda gördüğüm öğretmenler, çocukların yaşadıkları, velilerin çektikleri(çocuğum yok ama bu meslekle çok ortak alanım var öğretmen değilim ailemde öğretmen çok) yakınım olan öğretmenlerin bu bahsettiğim it kopuk insanlarla yaşadıkları beni bu konuya karşı hassaslaştırdı ve asabileştirdi. Yoksa derdim asla mesleği karalamak değil aksine içerisinde ailemin de olduğu meslek grubuna son zamanlarda dahil olan ve sayısını tahmin edemeyeceğiniz kadar olan insan grubunu eleştirmek. Şuan bu insanları meslekten uzak tutamıyoruz onları eleyecek yolumuz yok ve etrafımda mağdur nice insan görmüşken asabiliğimi mazur görün tekrar mesleğini hakkıyla icra edenlerden, onlara hakaret ettiğimi düşündürdüğüm için özür dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X