Özelden hakaret eden öğretmeni milli eğitim bakanlığına bildirmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özel hayatındaki yazısmaları ıcın MEB e sıkayet edemezsunız etsenız de alacagınız cevap bu olur .
Varsa sahsı hakaret vs mahkemeye verırsınız.
Bir insanın ogrermenlık yapıp yapmayacağına sız karar veremezsınız.
Sosyal medyada yaptıgınız yaptıgınız kavga MEB ı baglamaz.
Ben öğretmenliğine karar mı vermişim? Neyse, gönderdim MEB'e. Onlar karar verir.

Ben öğretmenliğine karar mı vermişim? Neyse, gönderdim MEB'e. Onlar karar verir.
Ben onun yerınde olsam bu sıkayet ıcun senı mahkemeye verırım.
Olay okulda olmuyor .şıkayetın gecersız.
Sen Boyle Boyle dedin dıye ogretmenı ısten atmazlar .
Varsa derdın mahkemeye gıt.
Büyük ihtimalle bu sıkayet ogretmene yansırsa kı sanmıyorum senı mahkemeye verıp tazmınat alıcak hazırlıklı ol

Şu ülkede kolay para ve şartları rahat diye ne kadar it kopuk saçma sapan insan varsa hepsi öğretmen oluyor ya. Sonra çocuklarımızı kardeşlerimizi bu insanlara emanet ediyoruz eğitim alsınlar bilgili saygılı başarılı olsunlar diye. Hergün burda öyle öğretmenler görüyorum ve öyle öğretmen hikayeleri okuyorum, eğitimi kökünden çürütmek tam böyle olur. Vasıfsız, vizyonsuz, terbiyesiz, eğitimsiz, görgüsüz ne çok öğretmen türedi
Yavaşşş
Her meslek grubunda ne kadar "Vasıfsız, vizyonsuz, terbiyesiz, eğitimsiz, görgüsüz" varsa bizim meslekte de o kadar vardır ancak. Önce haddinizi bilin.
Ikincisi kolay para dediğiniz şey sabahtan akşama kadar sizin evde 2 tanesiyle baş edemeyip artık okullar açılsın diye dua ettiğiniz evlatlarinizi 7-8 ders saati boyunca sessiz kalmalarını sağlamaya çalışarak eğitip öğretim vermek. Bunun ne kadar zor olduğunu anlamak için sizin sözlerinize bakmak yeter çünkü evde,ailede öğretmene saygıyı öğrenmemis çocuğa okulda saygıyı öğretmek aşırı zor. Şartları rahat dediğiniz şey ise 3 ay tatilse o konu kapanalı epey oldu hiçbir öğretmen 3 ay tatil yapmıyor artık bunu anlatacak sabrım kalmadı.
Ha illa bunlar beni kesmez diyorsanız Halep orada arşın burada girin sınava olun öğretmen atanın ya da özele geçin öğretmen olarak o zaman tekrar konuşalım bu çirkin üslupla öğretmen degerlendirmenizi

Ben onun yerınde olsam bu sıkayet ıcun senı mahkemeye verırım.
Olay okulda olmuyor .şıkayetın gecersız.
Sen Boyle Boyle dedin dıye ogretmenı ısten atmazlar .
Varsa derdın mahkemeye gıt.
Büyük ihtimalle bu sıkayet ogretmene yansırsa kı sanmıyorum senı mahkemeye verıp tazmınat alıcak hazırlıklı ol
Aynen öyle olur. İşten atılsın diye talebim mi varmış?

Bir sosyal medya platformu kullanıyordum. Özelden öğretmen olduğundan emin olduğum bir şahıs, hakaret etti sonra da hesabı silip kaçtı. Aynı hareketi daha önce de yapmıştı, engelleyince ulaşamaz sandım ama yine farklı bir hesaptan yazdı. Başkalarına da aynısını yapmış. Kişisel sosyal medya hesaplarını buldum şikayet ettim ama cimerden milli eğitim bakanlığına da yazmak istiyorum. Dikkate alırlar mı? Elimde sadece fotosu, sosyal medya hesapları ve ismi var.
Bence şikayet et .Kimsenin hakaret etmeye hakkı yok size

MEB e gönderdiniz demek. Hımm. Neden savcılığa gitmeyi düşünmüyorsunuz? Daha çok canı sıkılırdı. MEB bu tür şikayetlere bakmıyor diye biliyorum, görevi ile alakalı bir disiplinsizlik durumu yok çünkü.

MEB e gönderdiniz demek. Hımm. Neden savcılığa gitmeyi düşünmüyorsunuz? Daha çok canı sıkılırdı. MEB bu tür şikayetlere bakmıyor diye biliyorum, görevi ile alakalı bir disiplinsizlik durumu yok çünkü.
Ben oraya da şikayet ettiğimi söylemiştim. Savcılıktan sonuç kimbilir ne zaman gelir. Çalıştığı okulu bulsam, facebook sayfasına da koyardım. Sadece konuşma tarzı görülsün istedim. İşten atılsın gibi bir amacım yok. Şikayet ettiğimi söylediğimden beri bana ulaşmadı mesela. Kafam rahat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X