• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özellikle avukat yada bosanan anneler lütfen bakın

Linoya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
248
118
53
30
Sorumu başta sorup sıkmayim .dava sonucu olarak her yıl Ocak ayında ufeye göre artırım oluyor .2023 Ocak ayında yüzde kaç artması gerekiyor.????
O kadar bıktım, tükendim ki anlatamam .anlaşmalı boşanma davam kabusa döndü .karşı taraf davayı istinafa götürdü 3 yıldır ,boşanmayı bekliyorum,iki yıldır dava istinafta hiçbir gelişme yok ,ne yapacağımı şaşırdım.kizim için 2021 de dava açtım ,2022 de oldu dava .2021 de 4 bin maaş alıyordu.bende bin TL istediğim için hakim bin verdi .ama yıl oldu 2023 adamın maaşı oldu 32 bin .ama kızım için 1700 TL veriyor .haliyle kızımın hiçbir ihtiyacını karşılamıyor .kızımın kreşi sadece 5 bin TL .24 saat çalıştığım için bakıcı sorunu falanda var .

%125 artmasi gerekiyor bildgim 4125 ocakta olmasi gerek icraya verseniz 11 ay gecmis uzerinden icra ile toplu alin derim
Davayi neden istifnafa goturdu anlasmaliyi bosanmak istemiyormu tazminat vs vardi

%125 artmasi gerekiyor bildgim 4125 ocakta olmasi gerek icraya verseniz 11 ay gecmis uzerinden icra ile toplu alin derim
Davayi neden istifnafa goturdu anlasmaliyi bosanmak istemiyormu tazminat vs vardi
Beni seviyormuş ,o yüzden boşanmak istemiyor.ben birşey istemedim.hemen bitsin diye.

• Beğen
Reactions: Cac
nafakanın arttırılması için yeniden dava açılabiliyor sanırım.

Merhaba ,benim davam sonuçlandı .Eylül'de davayı açtım .hakim ,davayı açtığım tarihten itibaren 5 bin TL ye hukmetti .ilk ve bu davanın sonucu olarak her yıl Ocak ayında belirlenen ufe oranında artırım olacak .4 ayın enflasyonu mu hesaplanacak 12 ayinmi ,kafam karıştı iyice.

Back
X