• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nafaka artırım davası açtım .

kaderminackk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
35
13
3
27
Bugün nafaka artırım davası açtım . 1000 tl veriyor babası kızıma , 1700 de servis parasını ama zorla arayıp sorup duracağım ki ancak . Bende güzel bir dilekçe hazırlayıp başvurdum 6 bin tl istedim üzerine evi var muhtemelen 40-50 bin maaşı var . 6 yıl oldu ayrılalı tefe tüfeye göre artırım yapmadım bilmediğim için kaldı öyle . Dava ne kadar sürüyor acaba küçük bir yerde yaşıyorum ?

Bugün nafaka artırım davası açtım . 1000 tl veriyor babası kızıma , 1700 de servis parasını ama zorla arayıp sorup duracağım ki ancak . Bende güzel bir dilekçe hazırlayıp başvurdum 6 bin tl istedim üzerine evi var muhtemelen 40-50 bin maaşı var . 6 yıl oldu ayrılalı tefe tüfeye göre artırım yapmadım bilmediğim için kaldı öyle . Dava ne kadar sürüyor acaba küçük bir yerde yaşıyorum ?
Avukatınız yokmu?
Ona sorun, en sağlıklı bilgiyi o verecektir.

Diğer konunuzda da yazmıştım avukat tutamıyorsunuz madem en azından dilekçenizi avukata yazdırın diye çünkü kendi yazdığınız dilekçede hak kaybına uğramanız Yüksek olur mesele şuan 6 bin istemişsimiz 3-4 bin baglanırsa ne olacak size orada en az 15 bin isteyin ki orta yolu ile 10 bin bağlasın ki eski eşiniz memurmuş belkide maası daha yüksektir ki onun maasından otomatik kesilmesini talep edin ki her ay konuşmak zorunda olmazsınız.

Mahkeme tek celsede bitmez zaten ortalama 4 ay sonraya gün verse yine en fazla 1 seneyi bulabiliriz ki Ağustos ayında adli tatil başlıyacak.

Asgari ücretlilere 4 -5 bin veriyorlar . Memura daha çok çıkardı. Daha önce avukat tutmadığınız için mağdur olmuşsunuz ama yine aynı şeyi yapıyorsunuz .

Back
X