Özellikle benden şikayetci olacakmış hasbam

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Arıza mıknatısıyım resmen ben sonra Razey niye manyak

Is yerim konusunu bilen bilir bu gün iki kişiyiz çalışan. Karaoke için gelen çift bir süre sonra sevişmeye başladı yüzeysel iyi takılsınlar. Ama bizimkiler ooo ilerisine ataktalar arkdaşa belirttim uyar diye.

Müşteri ile ilgileniyorum sen bak dedi iyi bakalım gittim kapıyı vurdum hemen düzeltmeler vs üst başı

Uyarıyı yaptım kibarca çıktım 10 dk geçmedi bunlar hesap kapatmaya geldiler.

Kız bana cemkiriyor özel hayatmışta kameraya çekilemezmiş de bağırışta polise gidip şikayet etcekmis verdim teli ara gelsinler yok benim telefonuma muhtaç değilmiş içeriye doğru da bağırdı salak saçma gitti

Kalkıp dovsem ayrı dert boylede içimde kaldı sinir etti keşke sikayet etse ama oda yalan şimdi patrona hesap ver ne oldu diye.

Boşver sen üste çıkmaya çalışmış belli,
İşverene de olduğu gb anlatırsın olayı

Ben olsam o işi bırakırdım şimdiye.
Her müşteri potansiyel bir olay sebebi gibi baksana.
Girerken kamera olduğunu belirttiniz mi peki?
Biliyorum uyarı levhası var demiştiniz de, yine de okumayı sevmeyen bir toplumuz, duvarda olan şeyleri umursamayabiliyoruz.

Kameralar onları mı çekiyormuş her yerde kameralar mecburi,onu geçtim madem bu kadar istekliler o konuda gitsinler evlerine mahremiyet diye bir şey var,insanlar bunlar için otel ve ev kullanıyor.

Bu ne ya tüm çiftler de sevişmeye bu mekana geliyor :halay:

Boşver sen üste çıkmaya çalışmış belli,
İşverene de olduğu gb anlatırsın olayı
Eskiden uyarı yoktu ben bunu getirdim bunu patronla konuşarak şimdi ben haklıyım bak diyecek

Ayy gerizekalı kız çok sinirlendim. İnsanda biraz gurur olur. Karışamayız diyeceğim, insanlık hali diyeceğim kınamamak için ama ben o konuda uyarı alsam yerin dibine geçerdim. Bu bir de üste çıkmış ne ayıp.

Ayrıca bi de özel hayat bilmemne demiş. O iş hiç öyle olmuyo. Özel şeyleri özel mekanlarda yapacaklar o zaman. Orada kamera olduğuna dair uyarılar falan varsa siz hiç takmayın istediği kadar şikayet etsin. Zaten eminim korkar şikayet edince herkes öğrenecek diye ve edemez. Korkutmak için yapmış.

Ömür törpüsü orası ya.
Sevişmek için çok yanlış yerdeler kamera olduğunu bile bile nasıl yapıyorlar? Otele gitmelerini tavsiye etseydin.
Şikayet etmeyi yemez çünkü kendisi haklı değil.

Burası neres 2 kişilik sinema falan mı :D

Ayy gerizekalı kız çok sinirlendim. İnsanda biraz gurur olur. Karışamayız diyeceğim, insanlık hali diyeceğim kınamamak için ama ben o konuda uyarı alsam yerin dibine geçerdim. Bu bir de üste çıkmış ne ayıp.

Ayrıca bi de özel hayat bilmemne demiş. O iş hiç öyle olmuyo. Özel şeyleri özel mekanlarda yapacaklar o zaman. Orada kamera olduğuna dair uyarılar falan varsa siz hiç takmayın istediği kadar şikayet etsin. Zaten eminim korkar şikayet edince herkes öğrenecek diye ve edemez. Korkutmak için yapmış.
Zaten laf olsun diye konuşuyor bacaksız taş çatlasın 17 yaşında en fazla oda şimdi benim zorla getirdiğim sözlü uyarı da iptal olacak ona yazık

Ne tuhaf insanlar var cidden anlamıyorum eskiden el ele dolaşmaya utanırlarmış bu nesil bildiğin azmış

Biz de nişanlıyken bir yerde öpüştük diye kibarca kovulmuştuk. Valla kafamı yerden kaldıramadım o ara neden öyle bir şey yaptığımızı da bilmiyorum :KK70:

Böyle bir konuda uyarı alıp nasıl hala üste çıkabiliyor hayret ettim. Arasaydı keşke polisi ne yüzle arayacaksa.

Ozel oda ne mantikla koyulmis onu anlamdim.otel degil neticede.
Bence ya iaten ayrilin ya da milet sevusrmi opusurmu ne halt ederse etsin

Arıza mıknatısıyım resmen ben sonra Razey niye manyak

Is yerim konusunu bilen bilir bu gün iki kişiyiz çalışan. Karaoke için gelen çift bir süre sonra sevişmeye başladı yüzeysel iyi takılsınlar. Ama bizimkiler ooo ilerisine ataktalar arkdaşa belirttim uyar diye.

Müşteri ile ilgileniyorum sen bak dedi iyi bakalım gittim kapıyı vurdum hemen düzeltmeler vs üst başı

Uyarıyı yaptım kibarca çıktım 10 dk geçmedi bunlar hesap kapatmaya geldiler.

Kız bana cemkiriyor özel hayatmışta kameraya çekilemezmiş de bağırışta polise gidip şikayet etcekmis verdim teli ara gelsinler yok benim telefonuma muhtaç değilmiş içeriye doğru da bağırdı salak saçma gitti

Kalkıp dovsem ayrı dert boylede içimde kaldı sinir etti keşke sikayet etse ama oda yalan şimdi patrona hesap ver ne oldu diye.

Aa kız baya mart kedisi kıvamına gelmiş. Patrona da dersin benim yüzüme rahat sevisemedi başına vurdu diye. Bide polise şikayet etse ne dicek bunun yüzüne yapamadım mi dicek:KK45::KK14:

Back
X