Özellikle benden şikayetci olacakmış hasbam

Bir kere yaşı ufak demişsiniz. Otele vs. gidememelerinin sebebi budur.
Eh evler de müsait değil.
Tutup böyle alakasız ortamlarda yakınlaşmaya kalkmışlar işte.
Yani o odada ne yaptılarsa, ailelerinin haberinin olmasını istemeyecekleri için, şikayet falan edemezler.
Altta kalmamak için carlamış biraz o kadar.
O anda tamam, ben şimdi polisi arıyorum, ailelerinizi de onlar haberdar eder hep birlikte karakola gidelim diyecektin. Nasıl topukluyordu anında. :KK53:
Çirkefliği de mi biz öğretelim ya hu? Hem iyi bir ders olurdu, umuma açık ortamlarda bu işlerin yapılmayacağını idrak ederlerdi. Ne demişler bir musibet bin nasihattan hayırlıdır.

Cirkefligin kralını yapardım elbet

Benim üzüldüğüm eskiden uyarma yok e.halt yerse yesinler vardı ben zorla getirdim bunu şimdi patron bak ben.haklıyım diyecek

Bir kere yaşı ufak demişsiniz. Otele vs. gidememelerinin sebebi budur.
Eh evler de müsait değil.
Tutup böyle alakasız ortamlarda yakınlaşmaya kalkmışlar işte.
Yani o odada ne yaptılarsa, ailelerinin haberinin olmasını istemeyecekleri için, şikayet falan edemezler.
Altta kalmamak için carlamış biraz o kadar.
O anda tamam, ben şimdi polisi arıyorum, ailelerinizi de onlar haberdar eder hep birlikte karakola gidelim diyecektin. Nasıl topukluyordu anında. :KK53:
Çirkefliği de mi biz öğretelim ya hu? Hem iyi bir ders olurdu, umuma açık ortamlarda bu işlerin yapılmayacağını idrak ederlerdi. Ne demişler bir musibet bin nasihattan hayırlıdır.

Cirkefligin kralını yapardım elbet

Benim üzüldüğüm eskiden uyarma yok e.halt yerse yesinler vardı ben zorla getirdim bunu şimdi patron bak ben.haklıyım diyecek

Arıza mıknatısıyım resmen ben sonra Razey niye manyak

Is yerim konusunu bilen bilir bu gün iki kişiyiz çalışan. Karaoke için gelen çift bir süre sonra sevişmeye başladı yüzeysel iyi takılsınlar. Ama bizimkiler ooo ilerisine ataktalar arkdaşa belirttim uyar diye.

Müşteri ile ilgileniyorum sen bak dedi iyi bakalım gittim kapıyı vurdum hemen düzeltmeler vs üst başı

Uyarıyı yaptım kibarca çıktım 10 dk geçmedi bunlar hesap kapatmaya geldiler.

Kız bana cemkiriyor özel hayatmışta kameraya çekilemezmiş de bağırışta polise gidip şikayet etcekmis verdim teli ara gelsinler yok benim telefonuma muhtaç değilmiş içeriye doğru da bağırdı salak saçma gitti

Kalkıp dovsem ayrı dert boylede içimde kaldı sinir etti keşke sikayet etse ama oda yalan şimdi patrona hesap ver ne oldu diye.
Odaların kapısında mı bu söylenilen tabela ona rağmen olay buraya geliyorsa çözüm yok gibi

Kamera varsa uyarı da olmalı. Patronun haklı olmasını anlamadım habersiz milleti mi çekecek?

o klasik yalan canım beni kullandı uhu uhu diye gider çok sık kullaniliyor. Canı isteyen yapıyor sonuçta :) Simdiki çocuklarda suya götürür susuz getirir zaten

:)
ben hala kizlarinin cogunun erkekler tarafindan fiziksel olarak kullanildigini dusunuyorum .

Kamera varsa uyarı da olmalı. Patronun haklı olmasını anlamadım habersiz milleti mi çekecek?

Uyarı zaten var çoğu noktada patronun haklı çıkmasını açıklayayım sana

önceden tam ilişki vs karışan yoktu çocuklar dahil ben sözlü uyarı olayını getirdim e getirirken patron abuk sabuk konuştu en.son iyi tamam uyarın dedi ileri giderlerse müşteri kaybettirmeyin bana ama vs vs milletin ne yaptığı onu ilgilendirmezmiş zaten laf yermisiz

:)
ben hala kizlarinin cogunun erkekler tarafindan fiziksel olarak kullanildigini dusunuyorum .
Bende ayni aeyi dusunuyorum.niyeti ciddi gercekten deger veren erkek tutupta kizi odalara atip orasina burasina dokunmaz.kizlarda saf beni seviyor duzgun erkek saniyor.seven adam gibi takar yuzugu gerisi hikaye.

patron abuk sabuk konuştu en.son iyi tamam uyarın dedi ileri giderlerse müşteri kaybettirmeyin bana ama vs vs milletin ne yaptığı onu ilgilendirmezmiş zaten laf yermisiz

Bu genişlikteki adam cafe filan değil direkt öyle evlerden birini işletsin.

Orada uyarı da yok müşteri kaybetmek de...

Ondan sonra "bizim insanımıza ne oldu, neden yaşıyoruz bunları" diyoruz, çoğunluğun kafasının içinde pislik çukuru var da ondan.

Böyleleri kendi karısının kızının etek boyuna, göğüs çatalına çemkirip milletin orasını burasını elleyen oğlanlarına laf söyletmez cebine giren paraya bakar, kendine müslüman işte...

Bu genişlikteki adam cafe filan değil direkt öyle evlerden birini işletsin.

Orada uyarı da yok müşteri kaybetmek de...

Ondan sonra "bizim insanımıza ne oldu, neden yaşıyoruz bunları" diyoruz, çoğunluğun kafasının içinde pislik çukuru var da ondan.

Böyleleri kendi karısının kızının etek boyuna, göğüs çatalına çemkirip milletin orasını burasını elleyen oğlanlarına laf söyletmez cebine giren paraya bakar, kendine müslüman işte...

orada uyarı yok derken ?

Hepimiz o yaslarda olduk. Elbet sevgilimizde oldu. Ama kuytu kosede yakalanma ihtimaliyle sevismeye yeltenmedim. Sen elinden geleni yapiyorsun ama cocuklar kendini dusunmedikten sonra yapabileceklerin kısıtlı maalesef. Akli basinda olan adam zaten sevisecekse evinde sevisir, eglence ortaminda eglenir.

orada uyarı yok derken ?

Kastettiğim evlerde uyarı yok, müşteri bol...

Reşit olmayan kızların serseri oğlanlarla düşüp kalkmasına yönelik uyarı fikrine "bana müşteri kaybettirmeyin, milletin ne yaptığı beni ilgilendirmez" diyecek kadar geniş adam genelev işletsin diyorum yani...

aha ahaa :KK73:

valla kizlar kimseye alinmasin ama boyle kizlara xok aciyorum .yazik yaa erkekler faydanlanip faydalanip mendil gibi birakirda. yazik ya bu kadar mi az degerin de sacma sapan yerlerde boyle davranilmayi nasil kendilerine layik gorurler . gerçekten hic anlamiyorum . :KK72::rolleyes:

Ay bana birkeresinde arkadaşım burnunu kaşıyınca burnununmu hoşuna gider parmağınınmi diye birseyler zırvalamıştı bu kullanılma konusunda :) asıl kızlar erkekleri kullanıyor bu durumda demişti :D o zamandan beri kafamda deli sorular :) konu sahibi sen yinede uyarmaya devam et doğru bildiğinden şaşma

Kastettiğim evlerde uyarı yok, müşteri bol...

Reşit olmayan kızların serseri oğlanlarla düşüp kalkmasına yönelik uyarı fikrine "bana müşteri kaybettirmeyin, milletin ne yaptığı beni ilgilendirmez" diyecek kadar geniş adam genelev işletsin diyorum yani...

Adam kısmen haklı odaya kapanandan kimene zorla değil sonuçta bu gün bunu çok net gördüm ben. Özellik ile reşit olmayanlar icin sözlü uyarı getirmiştim ben ama boş bazı kızlar daha serseri erkeklerden

Adam kısmen haklı odaya kapanandan kimene zorla değil sonuçta bu gün bunu çok net gördüm ben. Özellik ile reşit olmayanlar icin sözlü uyarı getirmiştim ben ama boş bazı kızlar daha serseri erkeklerden

Reşit olmayanlar evet...

Reşit olmayan bir kız için "zorla değil sonuçta" denemez, adam haklı değil, o yaşta çoğu kızın algı, fikri ve kararı hormonları tarafından yönetilen oğlanlara bağlıdır ve birkaç yıl içinde yüzde yüz değişir, bugün istediği şeyden yarın utanır, pişman olur, adı üstünde reşit değil.

Aslında bu tip alanlarda her işletmeci tavrını baştan koysa uyarıya filan da gerek kalmaz.

Ama bir kişiye müdahale etmediğin zaman "mekan arayanlar" için tavsiye edilen yer haline geliyor orası, boş ev bulamayanlar sayesinde para kazanmayı kâr sayan kirli zihniyet...

Yani patron "bana müşteri kaybettirmeyin" diyecek genişliğe de böyle ulaşmış, uyarılan çocuklar kızıp bir daha gelmezse kesesinden para eksilecek...

Dönüyorum ilk mesajıma...

Evde karısına kızına karışıp çekişen erkeklerinin dışarıda milletin karısının kızının dekoltesini keserken, daha fazla kazanmak uğruna kendi kızını içinde görmek istemediği mekanlar işlettiği bir ülkede yaşıyoruz, ironinin babası.

Reşit olmayanlar evet...

Reşit olmayan bir kız için "zorla değil sonuçta" denemez, adam haklı değil, o yaşta çoğu kızın algı, fikri ve kararı hormonları tarafından yönetilen oğlanlara bağlıdır ve birkaç yıl içinde yüzde yüz değişir, bugün istediği şeyden yarın utanır, pişman olur, adı üstünde reşit değil.

Aslında bu tip alanlarda her işletmeci tavrını baştan koysa uyarıya filan da gerek kalmaz.

Ama bir kişiye müdahale etmediğin zaman "mekan arayanlar" için tavsiye edilen yer haline geliyor orası, boş ev bulamayanlar sayesinde para kazanmayı kâr sayan kirli zihniyet...

Yani patron "bana müşteri kaybettirmeyin" diyecek genişliğe de böyle ulaşmış, uyarılan çocuklar kızıp bir daha gelmezse kesesinden para eksilecek...

Dönüyorum ilk mesajıma...

Evde karısına kızına karışıp çekişen erkeklerinin dışarıda milletin karısının kızının dekoltesini keserken, daha fazla kazanmak uğruna kendi kızını içinde görmek istemediği mekanlar işlettiği bir ülkede yaşıyoruz, ironinin babası.
Buna asla katılmıyorum cunki bende kadinim neyin ne olduğunu biliyorum... Topu tek tarafa atarak hiç bir konuda çözüme ulaşamayız. Erkeklere suna buna suç atmak kolay ve kestirme yol her hafta farklı erkek ile gelen kızda mı aynı konumda ya da oda da erkeğin üstüne atlayanlar ? Şimdi ki çocuklar daha hızlı daha fena durumdalar lisede uni de de vs çok şey gördüm ben toplum erkek işin bahanesi nadir içinden çıkar dediğiniz...

Buna asla katılmıyorum cunki bende kadinim neyin ne olduğunu biliyorum... Topu tek tarafa atarak hiç bir konuda çözüme ulaşamayız. Erkeklere suna buna suç atmak kolay ve kestirme yol her hafta farklı erkek ile gelen kızda mı aynı konumda ya da oda da erkeğin üstüne atlayanlar ? Şimdi ki çocuklar daha hızlı daha fena durumdalar lisede uni de de vs çok şey gördüm ben toplum erkek işin bahanesi nadir içinden çıkar dediğiniz...

Siz kadınken biliyorsunuz ya ben de erkek değilim...

Üstelik o yaş grubunun öğretmeniyim şimdiki çocukların ne olduğunu çok iyi biliyorum, sizin üniversitede gördüğünüzü de fazlasını da gördüm vallahi.

Toplum ve erkeği bahane etmekle yazdıklarım ne alaka, reşit olmayan kızı uyarmanın gerekliliğini yazmışım çok net, yanlışlıkla filan mı alıntı yaptınız?

Kim şimdiki çocuklara melek dedi ya da şöyle sorayım, akılları bi karış havada diye ne halleri varsa görsünler mi diyelim?

Yok bi de uyarı sizin fikriniz biz de çeki düzen vermeliler diyoruz, aynı fikirdeyken nedir bu karşıya geçme?

Konuyu açma sebebiniz yaptığınız uyarı karşısında yapılan densizlik, patron da müşteri kaybettirme demiş, ortada yanlış var onu değerlendiriyoruz, siz kıza sinirinizden konu başlığınız dahil öfke kusmaya başlamışsınız, bi durup soluklanırsanız gidişatı birlikte eleştirdiğimizi anlayacaksınız.

Tuhaf vallahi...

Bugünlerde kim neyi savunduğunu şaşırıyor, kendisiyle aynı şeyi savunana bile karşı çıkıyor.

Ay bana birkeresinde arkadaşım burnunu kaşıyınca burnununmu hoşuna gider parmağınınmi diye birseyler zırvalamıştı bu kullanılma konusunda :) asıl kızlar erkekleri kullanıyor bu durumda demişti :KK70: o zamandan beri kafamda deli sorular :) konu sahibi sen yinede uyarmaya devam et doğru bildiğinden şaşma

Benzer şeyi benim de bi arkadaşım söyledi ama kadındı :) Serçe parmağınla kulağını kaşı, kulak mı daha çok zevk aldı yoksa parmağın mı demişti :D

Siz kadınken biliyorsunuz ya ben de erkek değilim...

Üstelik o yaş grubunun öğretmeniyim şimdiki çocukların ne olduğunu çok iyi biliyorum, sizin üniversitede gördüğünüzü de fazlasını da gördüm vallahi.

Toplum ve erkeği bahane etmekle yazdıklarım ne alaka, reşit olmayan kızı uyarmanın gerekliliğini yazmışım çok net, yanlışlıkla filan mı alıntı yaptınız?

Kim şimdiki çocuklara melek dedi ya da şöyle sorayım, akılları bi karış havada diye ne halleri varsa görsünler mi diyelim?

Yok bi de uyarı sizin fikriniz biz de çeki düzen vermeliler diyoruz, aynı fikirdeyken nedir bu karşıya geçme?

Konuyu açma sebebiniz yaptığınız uyarı karşısında yapılan densizlik, patron da müşteri kaybettirme demiş, ortada yanlış var onu değerlendiriyoruz, siz kıza sinirinizden konu başlığınız dahil öfke kusmaya başlamışsınız, bi durup soluklanırsanız gidişatı birlikte eleştirdiğimizi anlayacaksınız.

Tuhaf vallahi...

Bugünlerde kim neyi savunduğunu şaşırıyor, kendisiyle aynı şeyi savunana bile karşı çıkıyor.
Aynen katiliyorum.bir sorun paylasildi isten cik yok cikamam.
Ozman gorme duyma yok ben umursamaz degilim.
Ozaman uyar yok patron kiziyor.
Herseye muhalefet ben 4.secenek goremedim.
O kamera oraya neden yerlestirilmis uyari olmayacaksa izlemek icinmi ben patrondanda suphelendim acikcasi.
Ben olsam o isten derhal cikardim. Hayata hersey para degil deger yargilarima uymayan bir iste devam etmezdim.tek is orasi degil sonucta.
Arkadasin actigi cogu konuda cinselikke alakali zaten neden acaba:işsiz:

Back
X