Özellikle benden şikayetci olacakmış hasbam

Konu sahibi bir şekilde bir şeyleri değiştirmiş, uyarı vs getirmiş ve sonuçta bunları durduracak bir şeyler yapmış. Şu an için ahlaksız müşteriler dışında bir engel göremiyorum. Patron kazandığı paraya bakıyor haliyle, bu konuda sıkıntı yaşarlarsa zihniyeti belli olur ve o zaman ne yapacağını düşünür.

Konuyu zaten detayli okursaniz bana hak vereceginizi dusubuyirun

Soyle soyleyeyim oyuna ozel odalar vs varmis kizli erkekli oraya pc oyunu oynamaya gidiliyo cift olarak vs burda karsilikli rizaya dair birlikteliklerde oluyormus erkegin kizi zorladiklarida ve kameralardan bu yasananlar goruluyormus is yeri sahibide bubu bilmesine ragmen sadece isin parasinda oldugu icin uyqri falan yokmus

Siz bu is yerinden ne beklersiniz cok ozur dilerim ama bu durum tecavuzden darksiz degil benim nazarimda ya oranin calisanlarina bu olaylara goz yummalara ne demeli siz olsaniz boyle bir is yerinde calosmaya devam edermusiniz

Konuyu zaten detayli okursaniz bana hak vereceginizi dusubuyirun

Soyle soyleyeyim oyuna ozel odalar vs varmis kizli erkekli oraya pc oyunu oynamaya gidiliyo cift olarak vs burda karsilikli rizaya dair birlikteliklerde oluyormus erkegin kizi zorladiklarida ve kameralardan bu yasananlar goruluyormus is yeri sahibide bubu bilmesine ragmen sadece isin parasinda oldugu icin uyqri falan yokmus

Siz bu is yerinden ne beklersiniz cok ozur dilerim ama bu durum tecavuzden darksiz degil benim nazarimda ya oranin calisanlarina bu olaylara goz yummalara ne demeli siz olsaniz boyle bir is yerinde calosmaya devam edermusiniz
Konuda böyle bir şeyden bahsedilmemiş, ileri gitmeye çalışan bir çift ve uyarıldığı için çemkiren bir genç kızdan bahsediliyoro_O

Yazdiginiz ortada erkek hormonu ne.alaka ?

Alakayı bu kez daha net, daha sevgi dolu anlatmaya çalışayım.

Kızlar reşit değil akıllar havada, erkeklerde hormon tavan, kızların da üreme organları filan var ya, onlar da hormon salgılıyor haliyle.

Gel zaman git zaman bu iki cins kameralarla kontrol edilen bir odada uygunsuz hareketlerde bulunuyor, konu sahibi de onları uyarmayı teklif ediyor.

Patron da müşteri kaybetme korkusuyla "milletin ne yaptığı beni ilgilendirmez" diyor, kuşları kaçırmak istemiyor.

Jessica da onların uyarılmasını gerekçeleriyle birlikte haklı buluyor yani konu sahibine hak veriyor.

Ama konu sahibi kendisiyle aynı fikirde olan Jessicaya "erkeklere ve topluma suç atmayın, o kızlar ne fena, ben lisede, üniversitede neler gördüm" diyor.

Oysa Jessica o yaş grubunun öğretmeni, yani lisede de, üniversitede de o kızlardan çok görmüş, şimdi de onlarla çalışıyormuş yani o da o dönemde kızların şuursuzca davranabildiklerini o nedenle rehberlik ve uyarıya ihtiyaç olduğunu söylüyormuş.

Bunu hatırlatarak bir kez daha hak vermiş konu sahibine, bir kez daha "aferin kız, hormonlarına yenik düşmüş oğlanlara, para için ahlaksızlığa göz yuman patronuna, aklı bi karış havada kızlara karşı durup uyardığın iyi olmuş" demiş.

Ama konu sahibi hala "kız beni şikayet etmeye kalktı, her kız bir değil, suç erkeklerde değil, toplumda değil" vs diyerek kendisiyle aynı fikirde olan Jessica'ya "yazdığınız ortada işte" demiş.

Ortadaysa okusana yavrucuğum biz de sana gidişat iyi değil, uyarmakla iyi etmişsin diyoruz.

Ama sanki mantıklı gibi geldi bana : D
Açıkçası ben kadınların daha çok zevk aldığını düşündüğümden dolayı cinsellik meselesinde "erkeğin kadını kullandığı" lafı bana hep bi tuhaf gelmiştir. :) Zaten bu laf tamamen toplumsal sebeplerden dolayı varlığını sürdüren bir laf. Herhalde bu algıya bağlı olarak da bizim kadınlarımızın cinselliğe yaklaşımı bi garip, yok vajinismuslar yok başka şeyler falan... Gerçekten de cinsellikten keyif alan kadınlara gidip soracak olsak onlar cinselliği tek taraflı olarak görmediklerini belirtirler. :)

Razey senin kadinlarin daha fena olduguyla erkeklerin daha masum oldugu hakkinda bir onyargin var.Sanirim bu guya bir kadin yuzunden intihar eden erkek kankanin etkisi.Ama o bir istisna.Sende travma etkisi yapmis.

JessicaJoy JessicaJoy la diyalogu buyuzden.Jesica erkeklerde hormon tavan kizlar da salak dedigi icin yok kizlar fena demeye getiriyor..Ama yanlis yapiyorsun bu onyargi zarar getirir ileskilerinde veya baska kadinlara..

Razey senin kadinlarin daha fena olduguyla erkeklerin daha masum oldugu hakkinda bir onyargin var.Sanirim bu guya bir kadin yuzunden intihar eden erkek kankanin etkisi.Ama o bir istisna.Sende travma etkisi yapmis.

JessicaJoy JessicaJoy la diyalogu buyuzden.Jesica erkeklerde hormon tavan kizlar da salak dedigi icin yok kizlar fena demeye getiriyor..Ama yanlis yapiyorsun bu onyargi zarar getirir ileskilerinde veya baska kadinlara..

Günümüz itibarı ile yeni nesille beraber evet erkekler daha masum geliyor ve bir de şu var hop erkek ırkı hop toplum hiç bir durum tek tarafa mal edilemez ki hem hiç.bir sorun vs bu şekil de çözülemez inancındayım.

Çocuklar çok büyük ihtimalle oraya o amaçla geliyorlar. Bu zamana kadar kimse ses çıkarmıyordu, artık senin el atmanla beraber bişeyler değişti. Belki eskisi gibi fazla değil dönen bu olaylar, belki de devam ediyor o kadarını bilmiyorum. Ama benim takıldığım nokta şu: Patronun bana müşteri kaybettirme yeter kafasında biri olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama sen de neticede rahatsız oluyorsun ve müdahale ediyorsun. Bu müdahaleler gerçekten müşteri kaybettirirse ve patronun seni "müşteri kaybettirdin bana" deyip işten çıkarma ihtimali var mı?

Açıkçası ben kadınların daha çok zevk aldığını düşündüğümden dolayı cinsellik meselesinde "erkeğin kadını kullandığı" lafı bana hep bi tuhaf gelmiştir. :) Zaten bu laf tamamen toplumsal sebeplerden dolayı varlığını sürdüren bir laf. Herhalde bu algıya bağlı olarak da bizim kadınlarımızın cinselliğe yaklaşımı bi garip, yok vajinismuslar yok başka şeyler falan... Gerçekten de cinsellikten keyif alan kadınlara gidip soracak olsak onlar cinselliği tek taraflı olarak görmediklerini belirtirler. :)
Anlat Baki'im ne biliyorsun deseler, mesela??
Sosyolojik arastirma mi yaptın?

Çocuklar çok büyük ihtimalle oraya o amaçla geliyorlar. Bu zamana kadar kimse ses çıkarmıyordu, artık senin el atmanla beraber bişeyler değişti. Belki eskisi gibi fazla değil dönen bu olaylar, belki de devam ediyor o kadarını bilmiyorum. Ama benim takıldığım nokta şu: Patronun bana müşteri kaybettirme yeter kafasında biri olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama sen de neticede rahatsız oluyorsun ve müdahale ediyorsun. Bu müdahaleler gerçekten müşteri kaybettirirse ve patronun seni "müşteri kaybettirdin bana" deyip işten çıkarma ihtimali var mı?

Çocukların yaşı 15 ile 17 arası büyükler de var evet 20 yaş üstü onlar daha dikkatli bu konuda çok aşırı ileri gitmiyor.

Benim amacım zaten çocuklar ki burası olmaz ise başka yerde olacak bunu biliyorum ama ben burada müsade etmiyorum.

Çoğu kişi gelmeye devam ediyor ama eyleme girmiyorlar artık ha belli kesim gelmiyor artık ama çok düşük bu oran.

Beni işten atması icin geçerli yasal sebebi olmalı şikayet ederim ve ben bir çok yenilik getirdim o yüzden bana pek karışmaz.

Çocukların yaşı 15 ile 17 arası büyükler de var evet 20 yaş üstü onlar daha dikkatli bu konuda çok aşırı ileri gitmiyor.

Benim amacım zaten çocuklar ki burası olmaz ise başka yerde olacak bunu biliyorum ama ben burada müsade etmiyorum.

Çoğu kişi gelmeye devam ediyor ama eyleme girmiyorlar artık ha belli kesim gelmiyor artık ama çok düşük bu oran.

Beni işten atması icin geçerli yasal sebebi olmalı şikayet ederim ve ben bir çok yenilik getirdim o yüzden bana pek karışmaz.
Anladım. Hayırlısı, umarım düzelirler. O yaşta birçok şeyi yanlış anlamaya müsaitler.

Anladım. Hayırlısı, umarım düzelirler. O yaşta birçok şeyi yanlış anlamaya müsaitler.

Ağaç yaşken eğilir düzeleceklerini sanmıyorum umarım dediğiniz gibi olur tabi de pek umudum yok bu konuda. Erkeklere atlayan kızlar da var cunki farklı erkekler ile gelende vs vs

Şimdi toparladım gibi en azından bişeyler başarmak güzel

daha önceki konuyuda hatırlıyorum benim için büyük şok olmuştu vaziyet O.o
bu durumun hala devam ediyor olmasına mı üzüleyim yoksa sizin hala orda çalışıp bu olaylara maruz kalmanıza mı bilemedim :S inşallah en kısa zamanda daha iyi ve münasip bir iş bulup ayrılırsınız ordan belki farkında değisiniz ama ruh sağlığınız elden gidiyor her tanık olduğunuz olayda :(

daha önceki konuyuda hatırlıyorum benim için büyük şok olmuştu vaziyet O.o
bu durumun hala devam ediyor olmasına mı üzüleyim yoksa sizin hala orda çalışıp bu olaylara maruz kalmanıza mı bilemedim :S inşallah en kısa zamanda daha iyi ve münasip bir iş bulup ayrılırsınız ordan belki farkında değisiniz ama ruh sağlığınız elden gidiyor her tanık olduğunuz olayda :(

Su an burada is durumu sakat kolay kolay düzgün is yok sömürgeci patronlar cok. Attan inip eşeğede binemem.

Beni de etkiliyor elbet özellik ile çocukların bu durumu ama eskisi gibi değil bura nadir artık oluyor sözlü uyarı etkisini gösterdi.

Back
X