- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
- Konu Sahibi Purposeless
-
nasıl bı dızı kı bu
kıme ne demışler anlıyamadım
Hırsızlar İstanbul'daydı zaten.Çanakkale'ye sonradan gittiler.
Oldum olası İstanbul'a gelen kötü yola düşer filmlerde.İstanbul'da yaşayanlar hiç isyan etmiyor.
Ben bu diziyi seyrediyorum.Hiç aşağılama görmedim.Çok fazla beyaa diyorlar bir de haydee diyorlar o kadar.
Aynı zamanda "sudan bıkmış balıklar" ı takip ediyorum.Onun ilk bölümleri Kaş'ta başladı.
Kaşlılardan bir atraksiyon bekliyorum bu durumda :)
Yaaa nedir bu Trakyalıların alınganlığı. Daha öncede Tuğba Büyüküstünün çingene rolunde oynadığı diziye de demişlerdi. Yok dalga geçiliyor, yok bütün Trakyalılar çingene gbi gösterilmeye çalışılıyor falan...
Yıllarca laz fıkraları olur, kafası öğleden sonra çalışmaz denilir ne bileyim doğu şivesi konuşulur, İlyas Salmanın saftirik tiplemeleri sayesinde doğulularla dalga geçilir bir tane Laz ve Kürt çıkp isyan etti mi.. Gülüp geçiyorlar yani. Trakyalılar seçilmiş millet. Hepsi çok asrii. Avrupai. Haaa yaşamasam bilmecem beyaa...
Çanakkale Gelibolu ilçemizde çekilen bi dizi canım. konuşmalar okdr cok abartılmıs kiii, burda hc kmse öyle konusmuyor. bırde sureklı hırsızlık olayları gecıyor. eee burası canakkale falan dıyorlar.. böyle sacma bi dizi işte ttlm
hmm konuyu açınca bıraz ızledım nette çok saçma
bızde körfezde oturuyoruz çanakkaleye çok gıttım geldım
hıç böylesını görmedım :44:
biz karadenizliler toplu intihar edelim o zaman..ne diziler,filimler yapıldı hakkımızda gülüp geçtik.
cidden sacma bi dizi işte canım.. kesınlıkle bu sekılde bu şiveyle konusulmuyor..özellıkle Çanakkale gibi tarihi değeri olan bir ilimizin bu sekılde gösterılmesı cok üzücü cidden..
biz karadenizliler toplu intihar edelim o zaman..ne diziler,filimler yapıldı hakkımızda gülüp geçtik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?