Apartmanin huzurunu bozdugunu,kurallara uymadigini kanitlarsaniz mahkeme karariyla evini satmasini saglayip uzaklastirabilirsiniz.
Tam olarak ne yapiyo yani kanitlanacak seyler mi?
Hali,kilim falan cirpiyo mu peki?Ya da evinde gurultu falan ?Sizinle kavga ediyo tamam ama apartman hayatini zora sokmasi lazim bunlar biraz kisisel problem gibi sanki.
Daha gecenlerde bi komsu anlatti, surekli hali cirptigi icin mahkeme karariyla bi komsusunu tahliye ettirmis evden.
Kiracımı? Eger oyleyse tüm sakinlerin aynı anda şikayet etme ile evden çıkarılır ama ev sahibi ise işin zor.
Birde bu tür insanlara karşı çocuklar bakmından dikkatli olmak lazım çocuklar ını tembihle asla ve kat^a o kadina yaklasmasinlar evine gitmesinler verdigi şeyi yemesinler.
Benim şuanda kaldığım yurtta var böyle biri.Çok zor bi anında ben ve 2-3 arkadaşım daha kendisine yardımcı olduğumuz için bizimle hiç problem yaşamadı, ama onun dışında bazı ufak tefek sebeplerle birine takıp kavga etmeye çalıştığı ve sorun yaratıp durduğu çok oldu. Hatta sarıp kavga etmediği insan sayısı çok az:) ama en son çok sert kayaya çarptı, kızın birine takmıştı kafayı ama kız görüntüsünün aksine şirretin dik alasıymış, yurt binasını çığlıklarıyla kızın üzerine yürümek suretiyle birrr salladı, herkes kapılara çıktı elinden zor aldılar takıntılı olan kızı. Bidaha o kıza bulaştığını ne gördüm ne duydum hakkında da tek kelime dahi etmedi.Yani hukuken bir yere varılabilir mi hiç bir fikrim yok fakat deli deliyi görünce sopasını saklıyor buna kesin kanaat getirdim:)))) olmadı bu yolu deneyin derim yani:)
Sikayetciler arasinda onun alt-ust komsusu varsa onlarla konusun,siddetli kavga,gurultu yapiyolarsa polis cagirip tutanak tuttursunlar,hali cirpiyosa zabitaya dilekce yazsinlar daha sonra o tutanaklarla mahkemeye basvurabilirler ha sonuc ne cikar orasi da mechul.
Anlattiklariniz kanitlamak acisindan zor ,onun icin somut delil olsa daha iyi olur.Komsularinizdan kac kisi destekliyo sizi,apartman kac daire?
Kapiniza gelirse hemen polis cagirin,tehdit ettigini soyleyin mesela ,su an bunlar geliyo aklima.Allah yardimciniz olsun.
Oha kadına bak psikolojik sorunları var bence ona onun dilinden anlayan lazım. Sizde toplanıp sözlü taciz yaparsanız ancak geri durur. Şiddet uygularsan darp raporu alır seni mahkemeye verir. Sakın öyle bişey yapma
Teşekkür ederim okuyup uzun uzun cevap verdiniz. 21 daireyiz. 4 daireyle kavgalı. 4-5 daire onun yaptıklarından rahatsız. Bir kişi o şahsa kör kütük bağımlı, bi kişide sırf iyi niyetinden ondan yüz ceviremiyo. Bi olay olduğunda bu iki kişi ona şahitlik yapıyo. Diğerleri de çoluk çocuğu olmadığı için görmüyo duymuyo bilmiyo. Dediğim gibi halı falan çirptığını görmedim ama birinin psikolojisini bozmak hali cirpmaktan daha mühim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?