• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozempic Günlüğüm

katemoss04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
168 boyunda 68 kilo olarak ozempic kullanmaya başladım. Pazartesi sabah 9'da 0.25 ilk dozum vuruldu.
1-2 saat sonra pazar akşamı yediklerimi direkt çıkardım üstüne su içtim onu da çıkardım.Pazartesi günü hiçbir şey yiyemedim normalde tüm gün yemek düşünen 2 öğün dışardan yiyen bi insanım öğrenci olduğum için daha kolay geliyor.Bugün 2.günüm bitiyor akşam kahve içmeye oturduk şekersiz düz bi kahve içtim eve gelir gelmez hepsini yine çıkardım mide bulantısı baş dönmesi depresif ruh hali vs yok tek sorunum bir şey yiyemiyorum asla yemek aklıma gelmiyor içim almıyor.
Bu sabah 65 uyandım ve üstelik reglim spor da yapmıyorum okula gidip geliyorum orta aktiflikte bi hayatım var.Kusmalar böyle giderse 2.dozu almakta kararsızım.Sonunda sizi zayıflatsa ve bu keyif verse bile yemekten alınan keyif ve tatmini özledim bu yüzden kararsızım.Şimdi biraz çorba içmeye çalışacağım dediğim gibi her şeyi kusturduğundan korkar oldum bişi içmeye bile.

Düzenleme: İlk 2 hafta 61 kiloya indim bugün 3.haftamın 2.günü 59.7 kiloyum.Yan etkiler şimdi başladı 2 gündür açım aşırı mide bulantım var.

Son düzenleme:
Merhaba. Ben de ozempic kullandim sonra doktor kilo vermem durunca biraktirdi. Aynı boydayiz ama ben 80 kiloyum tekrar verecek mi bilmiyorum yeniden tahliller istedi. Sizin kilonuz ideal aslında doktor nasıl yazdı ben de tip2 diyabet var ona rağmen yazdiramiyorum 🥲 ben de istiyorum o yemek düşünmeme duygusunu özledim 🥲

168 boyunda 68 kilo olarak ozempic kullanmaya başladım. Pazartesi sabah 9'da 0.25 ilk dozum vuruldu.
1-2 saat sonra pazar akşamı yediklerimi direkt çıkardım üstüne su içtim onu da çıkardım.Pazartesi günü hiçbir şey yiyemedim normalde tüm gün yemek düşünen 2 öğün dışardan yiyen bi insanım öğrenci olduğum için daha kolay geliyor.Bugün 2.günüm bitiyor akşam kahve içmeye oturduk şekersiz düz bi kahve içtim eve gelir gelmez hepsini yine çıkardım mide bulantısı baş dönmesi depresif ruh hali vs yok tek sorunum bir şey yiyemiyorum asla yemek aklıma gelmiyor içim almıyor.
Bu sabah 65 uyandım ve üstelik reglim spor da yapmıyorum okula gidip geliyorum orta aktiflikte bi hayatım var.Kusmalar böyle giderse 2.dozu almakta kararsızım.Sonunda sizi zayıflatsa ve bu keyif verse bile yemekten alınan keyif ve tatmini özledim bu yüzden kararsızım.Şimdi biraz çorba içmeye çalışacağım dediğim gibi her şeyi kusturduğundan korkar oldum bişi içmeye bile.
Niye bu kadar az kilo için sağlığınızı riske atıyorsunuz? Bunu obez insanlara veriyorlar sizin gibi normal kiloda insanlar için değil bu ilaçlar.. zaten anladığım kadarıyla gençsizin 2 hafta spor yapıp 6dan sonra bir şey yemezseniz zaten verirsiniz. Yazık günah bedeninize..

Merhaba. Ben de ozempic kullandim sonra doktor kilo vermem durunca biraktirdi. Aynı boydayiz ama ben 80 kiloyum tekrar verecek mi bilmiyorum yeniden tahliller istedi. Sizin kilonuz ideal aslında doktor nasıl yazdı ben de tip2 diyabet var ona rağmen yazdiramiyorum 🥲 ben de istiyorum o yemek düşünmeme duygusunu özledim 🥲
maalesef doktor yazmadan kendim eczaneden aldım fakat 1.dozu vurdurmayı düşünmüyorum bugün korkunç bitkin uyandım kalbim tekliyordu sonra bayıldım yine hiçbir şey yiyemedim ayakta duramadım asla derse bile gidemedim bu yüzden 63 kilo olmuşum ama tüm yemekleri bu ilaca tercih ederim

Niye bu kadar az kilo için sağlığınızı riske atıyorsunuz? Bunu obez insanlara veriyorlar sizin gibi normal kiloda insanlar için değil bu ilaçlar.. zaten anladığım kadarıyla gençsizin 2 hafta spor yapıp 6dan sonra bir şey yemezseniz zaten verirsiniz. Yazık günah bedeninize..
haklısınız cehalet işte

maalesef doktor yazmadan kendim eczaneden aldım fakat 1.dozu vurdurmayı düşünmüyorum bugün korkunç bitkin uyandım kalbim tekliyordu sonra bayıldım yine hiçbir şey yiyemedim ayakta duramadım asla derse bile gidemedim bu yüzden 63 kilo olmuşum ama tüm yemekleri bu ilaca tercih ederim
Ayy ne gerek var canına bu eziyeti yapıyorsun. Hele doktor kontrolü olmadan çok çok riskli

Aaa çok geçmiş olsun bence doktora gidip anlatın tahlillerini yapsın her ay takip ediyor çünkü böbrekleri süzme derecesini vs.

aile hekimine gitsem anlatsam yönlendirir mi
Onlar da yapar testleri bence siz anlatın durumu çünkü bir problem olduysa hemen belli etmez vücut, bazı sorunları bir süre sonra da görebilirsiniz. önceden farkedip müdahale etmek lazım. İnşallah bişi yoktur tabi de olsun vitamin falan eksildiyse onu görmüş olursunuz en azından 👏🏻

Hiç bir bilgim yok ozempic ile ilgili ama. Boyunuz güzel ve kilonuz aşırı bir kilo değil. Yaşam tarzınızda bir takım değişiklikler yaparak daha sağlıklı kilo verebileceğinizi düşünüyorum.Kuzenim 120 kilodan zayıflama iğneleri ile bayağı zayıfladı. Hatta ben aylar sonra görünce tanıyamadım.Ne yazık ki zayifladiktan birkaç ay sonra yatakta kalp krizi sonucu onu kaybettik. Tabi otopsi yapıldı tam detaylarına hakime değilim. Ama babası hep o ilaçların tetiklediğini söyleyip neden izin verdik diye kendini suçluyor. Bunu korkunndiye söylemiyorum. Ben 160 96 kiloyum ve yaklaşık 15 gündür sanırım tam saymadım ama diyet ve spor yapıyorum. Ve birkaç kilo gitti. Ama kuzenimin durumundan dolayı ve anne olmamdan kaynaklı zayıflama uğruna ilaç kullanmayı düşünmüyorum.

Selamlar .Elimde yurtdışından aldığım bir kaç kalem Ozempic 1 mg mevcut.Burada fiyat biraz yüksek.Daha hesaplı verebilirim

Back
X