özeniyor insan işte....

çok da heves etme hayırlısını iste
nişanlılık evlilik bunlar çok zor şeyler güzel olduğu kadar...
anneninde tepkisi bundan..
belki hayatında tamamlamadığın şeyler oldunu bekarlıktan biraz daha hevesini almanı istiyordur

çok da heves etme hayırlısını iste
nişanlılık evlilik bunlar çok zor şeyler güzel olduğu kadar...
anneninde tepkisi bundan..
belki hayatında tamamlamadığın şeyler oldunu bekarlıktan biraz daha hevesini almanı istiyordur

herşeyin hayırlısı diyorum zaten en baştan beri ama insanın tüm çevresi böyle ballandıra ballandıra anlatınca heves ediyor insan :KK51:

iyide zaten 2 sene sonrası için evlilik hayali kuruyormuşsun o zamana kadar yavaş yavaş alıştırırsın, sevgilin olduğunu biliyosa da ufaktan beyninin bir köşesine yerleşir seni eve kapatıcak hali yok ya..
aslında bi nevi eve kapattıda diyebiliriz cidden çok bunaltıyorlar

ben de tek kızım, annem sevgilimle tanıştı hatta aileler tanıştı ama bana diyor ki 'aşık oldum seviyorum lafını duymak istemiyorum! siz arkadaşsınız daha' babama gelince o zaten hiç kabullenmiyor.. deliriyorlar :KK43: bir de annem sürekli, nerde buluştunuz , yanlış bişey yapmasına izin verme falan diyor... delirmiş gibi... senin annen gibi, bana zarar geleceğinden korkuyor.. aşık olunca mantıksız karalar alacağımı düşünüyor..
benim annem sevgilimle bulusurum diye disari cikmama bile izin vermiyor o derece sacmalamaya basladi yani

benim annem sevgilimle bulusurum diye disari cikmama bile izin vermiyor o derece sacmalamaya basladi yani
herşeyin bir sınrı var bu kadar da olmaz ki, bir de sürekli gelip, ne konuşuyorsunuz, neden sürekli arıyor(gunde1defa) buluştugunuzda naptınız, ne konuştunuz... yüz verme.. bıdıbıdıbıdı.... delircem artık... çok sevsem de bu kadar müdahaleci olmasından nefret ediyorum..

herşeyin bir sınrı var bu kadar da olmaz ki, bir de sürekli gelip, ne konuşuyorsunuz, neden sürekli arıyor(gunde1defa) buluştugunuzda naptınız, ne konuştunuz... yüz verme.. bıdıbıdıbıdı.... delircem artık... çok sevsem de bu kadar müdahaleci olmasından nefret ediyorum..
gerçekten çok sinir bozucu bir anlasam ama yok anlamıyorum.yüz verme mi?yarın belki kocan olacak bir adamdan bahsediyoruz nasıl yüz verme....

ya gerçekten biraz güvenseler kızlarına hiçbirşey bu kadar zor olmaz...ondan sonrada kızlar niye kocaya kaçıyordiyorlar...

neyseki mantıklı insanlarızda yanlış adımlar atmıyoruz ama gelde anlat ne kadar mantıklı olduğunu

benim annem de hep , ' seni 30 unda önce vermicem, getirme kimseyi kapıya' derdi. ama şu 26 yaşındayım, artık o da korkmaya başladı : ) tabi bilemedi durumun buralara geleceğini : ) şimdi o da istiyor evlenmemi. .

Back
X