özeniyor insan işte....

tanışmadılar işte...zaten babama söyleyemedimde anneme söylemiştim annemde görmedim duymadım bilmiyorum ayrıl dedi :KK57:

büyük bir önyargı var.ama sevgilime güveniyorum çok beyefendidir.zaten başkasıyla yapamazdım.annemin babamın bu kadar tutucu olmasına rağmen oda bunlara benimle beraber katlanabiliyorsa vardır bir hayır dedim :KK31:

bence babanıza anlatın, hani bben şu yaşıma geldim bunlar normal şeyler artık böyle olsun istiyorum falan..

bence babanıza anlatın, hani bben şu yaşıma geldim bunlar normal şeyler artık böyle olsun istiyorum falan..
babam oturur ağlar :eek:

babamı ikna edecek olan kişi annemdir aslında bizde böyle şeyler anneye söylenir babaya anlatılmaz yakışıkalmaz yani...ama eğer annemde anlamamazlıktan gelmeye devam ederse sevgilim işini yoluna koyduğu gibi ikisinide karşıma alıp dan diye benim bir sevgilim sizinle tanıştırmak istiyorum dicem:KK71:

tabi muhtemelen ogünden önce tekrar bir başlık açıp yorum almak isticem :KK68:

Benim annemde seninkinin aynisi..
Anne ben karar verdim omur billah evlenmicem kuruyup kalmaya karar verdim desem yeminle kalkar gobek atar..

Hadi onu gectim anneme sorsalar piskKoya en uygun evlenme yasi nezaman diye 30 yas ve uzeri der direk hic dusunmeden...

Annem kusura bakmasin ama bu da artikk bencillikten baska birsey degil..
Arkadaslarim coluk cocuga karisti benim annem amaaann evlencemde napcan edasinda ve eminim al hayatimi yonet desem hic bir doneminde ne evlilik nede cocuk sahibi olmak olmicakkk..

Nişanlı olduğum halde annemin gelinliklerle ilgili yorumları çok yardımcı oluyordu: güzel-kötü...
Anneler pek bir vurdumduymaz oluyor...

hevesini kırdığının farkında değildir büyük ihtimalle. Daha da özenme diye konuyu değiştiriyodur belki.
Tek kızıymışsın gözünde hala küçüksündür falan filan bilirsin işte annelik duyguları. Haklısın ona diyecek lafım yok ama anne işte zamanla alışacaktır bence üzülme :D

Ben yeni annelerdenim ve yasim 24.inanin anne olmadan anlayamazsnz.annenin bence sizden ayrilmak istemiyor.evt bir gun yuvadan ucup gideceginizi biliyor fakat size konduramiyorz cunku siz onun minik kizisiniz.ben bile smdiden kizimin evlendigi gunu dusunemiyorm.dusunmek bile istemiyorm

anneme ve babama birini kabul ettirmek gerçekten çok zor 35 ime gelsem neden evlenmiyorsun kızım demezler yani o derece.

sadece sevdiğim adamla beraber olmak değilki özentim.yeni bir hayat benim evim benim kurallarım olsun istiyorum.
benim annem de öyleydi
kendi otuzuna gelirken evlendiği gibi bizi de anca o zamanlar göndermeyi düşünüyodu.
Üniden mezun olup evlenen görse "gerizekalı bu yaşta,daha kazandığı parayı yemeden evlenilir mi" tarzı yorumlarda bulunurdu
Tamamen ümitsiz vaka dedik ki ablamın sevgilisiyle tanıştı-tam da üni bittikten sonra
enemmm kadının içinde meğer anaç kaynana varmış
bi heveslendi bi heveslendi.
Her gün elinde kredi kartı çeyiz sitelerini geziyo :)
senin annen de bu sürece gelir bence,inanıyorum ben
hele bi tanışsın damat adayıyla-içine sinsin adam...

Benim annemde seninkinin aynisi..
Anne ben karar verdim omur billah evlenmicem kuruyup kalmaya karar verdim desem yeminle kalkar gobek atar..

Hadi onu gectim anneme sorsalar piskKoya en uygun evlenme yasi nezaman diye 30 yas ve uzeri der direk hic dusunmeden...

Annem kusura bakmasin ama bu da artikk bencillikten baska birsey degil..
Arkadaslarim coluk cocuga karisti benim annem amaaann evlencemde napcan edasinda ve eminim al hayatimi yonet desem hic bir doneminde ne evlilik nede cocuk sahibi olmak olmicakkk..

evet bencillik konusuna katılıyorum çünkü söz konusu erkek kardeşim olunca evlilikten çok rahat konuşuluyor ama bana gelince evlenmek iyi birşey değil kaç kez tartışma konusu oldu bu durum :KK11:

madem iyi değildi sen niye 18 yaşında evlendin acaba diye sorduğumda cahillikti diyor :KK63:

halbuki babamda dünya tatlısı bir insandır...hem çok iyi bir baba hemde çok iyi bir eş olduğu aşikar ama annemin amacına anlam veremiyorum :KK12:

Annenize turşu bidonu hediye edelim :)
halamlar artık yaşın geldi diyorlar bana annemde yok canım daha çok var diyor kapatıyor konuyu bende halamlara kendime göre turşu kabı bakıyorum diyorum :KK53:

annemde bayılır turşuya bana hamileyken çok yermiş :KK45:

Damadı beğenmiyor olmalı ...

şöyle açıklayayım damat lafını duyunca psikolojisi bozuluyor ve durumu çok abartıyor.evet ortada bir damat adayı var kendisini anlatmaya kalktım anneme ama annem dinlemeye katlanamadı ve ayrıl dedi kestirip attı...

nedense çevremde düzgün birisinin olabileceğine inanmıyor böyle durumlar için yaşımın oldukça küçük olduğunu düşünüyor:KK12:

halbuki bir sevgilim olması için 24 yaş erken bir yaş değil.neticede tanımaya çalışıyorum ben bu adamı...ama annem üniversite arkadaşıyız diye baştan reddetti tanımayı:mad:

Ben yeni annelerdenim ve yasim 24.inanin anne olmadan anlayamazsnz.annenin bence sizden ayrilmak istemiyor.evt bir gun yuvadan ucup gideceginizi biliyor fakat size konduramiyorz cunku siz onun minik kizisiniz.ben bile smdiden kizimin evlendigi gunu dusunemiyorm.dusunmek bile istemiyorm

kpss den daha iyi bir puan alsaydım ilk atamada memleketimden çooooooooookkkkk uzakta bir yerde çalışmaya başlayacaktım ve bayıla bayıla göndereceklerdi...

bana evliliği kötüleyip kendi aşklarını doyasıya yaşamalarına isyanım var biraz açıkçası :KK67:

hevesini kırdığının farkında değildir büyük ihtimalle. Daha da özenme diye konuyu değiştiriyodur belki.
Tek kızıymışsın gözünde hala küçüksündür falan filan bilirsin işte annelik duyguları. Haklısın ona diyecek lafım yok ama anne işte zamanla alışacaktır bence üzülme :D

zamanla alışmasını beklerken hayatımda gözümün önünde akıp gidiyor ama :KK66:

zamanla alışmasını beklerken hayatımda gözümün önünde akıp gidiyor ama :KK66:

iyide zaten 2 sene sonrası için evlilik hayali kuruyormuşsun o zamana kadar yavaş yavaş alıştırırsın, sevgilin olduğunu biliyosa da ufaktan beyninin bir köşesine yerleşir seni eve kapatıcak hali yok ya..

Tek kiz oldugun icin , Annen daha rvlilik fijrine hazir degil :KK49:
Yakinda alisir meraklanma sen onun icin daha bebissin :KK54:

ben de tek kızım, annem sevgilimle tanıştı hatta aileler tanıştı ama bana diyor ki 'aşık oldum seviyorum lafını duymak istemiyorum! siz arkadaşsınız daha' babama gelince o zaten hiç kabullenmiyor.. deliriyorlar :KK43: bir de annem sürekli, nerde buluştunuz , yanlış bişey yapmasına izin verme falan diyor... delirmiş gibi... senin annen gibi, bana zarar geleceğinden korkuyor.. aşık olunca mantıksız karalar alacağımı düşünüyor..

Back
X