Özenle Kurgulasan Bu Kadar Olmazdı!

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
kızlar dersanede ni kızla çok samimiydik sonra beni kullanmaya çalıştığını sürekli benle rekabet ettiğini bana laf soktuğunu anlamaua çalıştım öyle düşünmesin diye daha da saf gibi davrandım benle yarışmasın diye tüm özelliklerimi kötü gösterdim kendimi gömdüm falan hep nasılsa bir yıl dedim

Sonra bu kızla aynı üniyi kazandığımızı öğrendim o istediği bölümü kazanamamış bana daha da bilendi sanırım durmadan laf sokmalar kendi durumunu övmeler sevgilisi de aynı okulda
Madem hep yüz yüze olcaz buna daha fazla katlanamam diyerek bu kez ipleri elime aldım ben de ona laf sokmaya başladım altta kalmadım bu kez sen değişmişsin falan dedi geçiştirdim konuyu kapattım
Asıl sıkıntı şimdi ne olacak yani hep dip dibe beni çok bunalttı bu kız açık açık konuşmak istemiyorum dersem çirkeflik yapar tatsızlık çıkarır sevgilisini de olaya katar bi de eminim elini eteğini çeksin istiyorum üzerimden madem sevmiyosun beni git konışma benle madem seviyosun niye sürekli kaf sokuyosun kendini övüyosun arkadaşım da aynı üniyi kazandı şimdi de kafayı ona taktı bizle uğraşacak gibi duruyo napmalıyım

Çok karışık yazmışsınız.. Büyük harf küçük harfi geçtim, nokta bile yok..

kızlar dersanede ni kızla çok samimiydik. sonra beni kullanmaya çalıştığını, sürekli benle rekabet ettiğini, bana laf soktuğunu anlamaua başladım. öyle düşünmesin diye daha da saf gibi davrandım. benle yarışmasın diye tüm özelliklerimi kötü gösterdim, kendimi gömdüm falan hep. nasılsa bir yıl dedim.

Sonra bu kızla aynı üniyi kazandığımızı öğrendim. o istediği bölümü kazanamamış bana daha da bilendi sanırım. durmadan laf sokmalar, kendi durumunu övmeler... sevgilisi de aynı okulda.

Madem hep yüz yüze olcaz buna daha fazla katlanamam diyerek bu kez ipleri elime aldım. ben de ona laf sokmaya başladım, altta kalmadım. bu kez sen değişmişsin falan dedi. geçiştirdim konuyu kapattım.

Asıl sıkıntı şimdi ne olacak? yani hep dip dibe, beni çok bunalttı. açık açık "konuşmak istemiyorum" dersem çirkeflik yapar tatsızlık çıkarır. sevgilisini de olaya katar bi de eminim. elini eteğini çeksin istiyorum üzerimden. madem sevmiyosun beni git konışma benle. madem seviyosun niye sürekli kaf sokuyosun, kendini övüyosun? arkadaşım da aynı üniyi kazandı. şimdi de kafayı ona taktı.bizle uğraşacak gibi duruyo napmalıyım?

İyi de bu lise değil ki, üniversite. En az 30 000 öğrencinin olduğu, kimsenin kimseyi istemediği sürece görmediği bir yer. Aynı sınıfta değilseniz görüşmeyin gitsin.

Üniversitede öyle bi başı dönecek ki seni falan unutur o, tırsma. Dershane gibi değil yani, birbirinizi görmezsiniz bile, herkes ortamına dalar gider.

bir kızdan korktuğunu söyleme bana..senle konuşmak bile istemiyorum çirkefmisin yapıştın üstüme defol git de.

Ben hep aman kavga çıkarma aman bana laf getirme diye büyütüldüm. O kızdan korkmasam da çıkacak tatsızlıklardan korkuyorum. Geçen baya laf soktum iğneleyici tarzda konuştum biraz geri bastı. sürekli konu bulmaya falan çalıştı. Şimdi sevgilisiyle kendinin gibi hissediyo okul. Arkadaşıma laf aoktu o bölümdekilere baktım çok ezikler arkadaşın da o bölümde sanırım çok güldüm ya falan diye. Ben neyse de arkadaşıma bu çirkefi bulaştormaya hakkım yok. Napcam bilmiyorum.

ilgilenmeyin bence onunla kaideye alınmadığını görünce uzaklaşır zaten.

Üniversitede öyle bi başı dönecek ki seni falan unutur o, tırsma. Dershane gibi değil yani, birbirinizi görmezsiniz bile, herkes ortamına dalar gider.

Hepimiz hazırlık okuycaz aynı sınıfta bile olabiliriz. Prenses gibi büyütülmüş hep ilgi çekmek istiyor, her işte en başarılı en zeki en güzel kendisi olmalıymış gibi hissediyor. Dersanede puanımdan sonra diğer kızlarla beni dışladılar eyvallah dediö yoluma baktım. Şimdi burdan çıktı.

sen ipleme muhatap olma böyle böyle çevrende adam bırakmazsın yalnız de konuşma bir iki daha vik vik öter sonra önüne bakar o hayatında ki ezik ve sessiz durmadan laf sokup oynadığı kızı istiyor..sizin taktik gereği safa yattığınızın farkında değil.

sen ipleme muhatap olma böyle böyle çevrende adam bırakmazsın yalnız de konuşma bir iki daha vik vik öter sonra önüne bakar o hayatında ki ezik ve sessiz durmadan laf sokup oynadığı kızı istiyor..sizin taktik gereği safa yattığınızın farkında değil.

Kesinlikle. dedim ki değişmedim ben hep böyleydim bir yıllık dersane hayatında beni nasıl tanıyacaksın ki? Bu sözlerden sonra biraz konuyu falan değiştirdi huyuma gitmeye çalıştı. Ama onu tanıyosam sindiremez bunu devam eder benle uğraşmaya. Denemeden iyi alsam söylemeye korkardım, ben zaten bu konuları hiç yapamam ki falan derdim, biri iltifat etse bana bakışları değişirdi. yok canım falan derdim. resmen gerizekalı gibi davrandım tatsızlık çıkmasın diye.

X