Özet; sevgilim ve siradan erkek arkadaş problemi

mnykm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
157
103
103
Yaklaşık 6 aylık bir ilişki surecindeyim. Erkek arkadaşım vardı normal arkadaş X kişisi. Sevgilim ise o X kişisi ile konuşmamı istemedi. Sonrasında bende nedenini anladığım için X arkadaşımla konuşmamaya başladım sonrasında aramız da konuşma da geçmedi zaten. Fakat bu X arkadasımın benim üzerimde hakki olduğunu düşünerek sevgilime X arkadaşımla ya konuşacağım ya da mesaj atacağım dedim helallik istemek için. Sevgilim hemen parladı neden aramıza sokuyorsun onu, yine aramıza girdi, onunla konuşmanı istemiyorum diye. Bende sinirlendim buna çünkü safiyane daha doğrusu kendim için iyi bir şey istiyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bunu yaşayan var mı?

Helallik iste mesaj at çok değer veriyorsan neden bunu sevgiline açıklıyorsun ki?

Hele çocuk sana farklı gözle bakıyorsa ve sevgilin bunu anladıysa normal yani kıskanması, amacın adamı kıskandırmak değilse sessizden halledebilirdin bunu.

Geçerli bir sebep yokken normal bir erkek arkadaşınla görüşmeni istemeyen, ilişki ilerledikçe tipini beğenmedim şu kız arkadaşınla görüşme, evlendikten sonra kafanı karıştırıyor annenle görüşme demeye kadar vardırır işi. Başta itiraz etmeliydiniz. Önce arkadaşınızla ilişkiyi kesip sonradan helallik almak istemeniz de tuhaf olmuş.

Şu ilişkilerin ipleri vermeyin bu kadar ellerine! Bu ortak yuruttugunuz bi birliktelik. Neden sana anne baba gibi davraniyoki? Benim annem babam bile su arkadasinla gorusme demedi. Ne alaka 6 aylık sevgilin hayatina bu kadar müdahele ediyo? Valla bu baskilar cok bunaltir..

pek karakterli bir kız değilsin demek ki kimle konuşup konuşmayacağına elin herifi karar verdiğine göre..

Sevgili için arkadaş silen insan modeli.
En sevilmeyesi tip.
Yarın adam terk edecek ve yine x,y,z devreye girecek kanka olarak,ha aklı varsa asla yüzüne bakmaz o ayrı ama senaryo klasik...

Ayrılık olursa (Allah korusun) sakın arkadaşınıza donupte mesaj atmayın. Cok komik oluyor çünkü

Sevgili buldun diye, ortada hiçbirşey yokken arkadaşını silmek... Nasıl güzel bir duygu mu?
Yarın o sevgili gitti mi yine arkadaşına koşarsın eminim ki.
Bu kadar kolay harcamayın insanları...

Aile ortamımdan dolayı zaten bitebilecek bir arkadaşlıktı. Yani çok uzatmıyordum bende. Sevgilim oldu diye silmiş olabilirim sebep aslında benim astımım olması ve arkadaşımın bana bir kaç kez sigara ikram etmiş olması.
Bilmiyorum cidden ne yapacağımı sadece dediğim gibi amacım helallik almak veya az durumu biraz olsun bahsetmek. Yani bir şey olmadığını sadece böyle olmasının daha iyi olması gibi

Kusura bakmayın ama sizin yaşınız kaç ?
Çocuk musunuz siz ?
Astımınız var arkadaşınız sigara uzatıyor,aklı başında olan kaç insan bunu yapar ya da karşı taraf müsaade eder ?
Arkadaşınızla konuşmanızı istemeyen sevgiliniz var,onun aklına uyup arkadaşlık bitiriyorsunuz,bugün X olur yarın Y olur bu istekler bitmez.
Sizin kendi aklınız fikriniz yok mu kendi iradeniz yok mu ?

Ama dur şey oluyor dimi benim onunla konuşmamı istemiyor çünkü bana aşık beni kıskanıyor :KK49:

Bilip bilmeden konuşmayın insanların kişiliği hakkında ve gerek yok aynı yorumları tekrar etmenize

sevgilinizin neden arkadaşlık ilişkilerinize karıştırıyosunuz ki? hakkı yok buna. baştan bu kadar ipleri eline verirseniz sonrası artarak devam ederi..

konunuzda baştans ona falsolu. konuşma dedi konuşmadım, helallik isteyesim geldi sevgilim izin vermedi ://

kendi başınıza karar veremiyor musunuz kendi başınıza arkadaş seçemiyor musunuz? sevgiliniz noter mi? babam böyle pasta yapmayı nerden öğredi??

Boşverin arkadaşlar hiç değilse bir şey danışayım dedim ama burdan bir şey olmayacağını gördüm. Size bol sohbetler. Amacım kimseye bir tavır sergilemek değil. Sadece tutarlı davranmak istiyorum ve o yüzden biraz akıl almak istedim. Sizindd karakterime kişiliğime laf etmenize izin vermiyorum

Back
X