- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
Topic in hayırlı oldun fındıkım.. Brn görmediydim yenice şeyettim![]()
Evet abla hem merak eden üyeler vardı neler yaptığımı, hem de buluşma öncesi fikir almak istedim buradaki hatunlardan. :)
Eski nişanlım dediğiniz ikinci nişanlınız mı?
Yani önceden başkasıyla nişanlıydınız kısa bir süre sonra bu eskisini buldunuz nişanlandınız....?
Yada ben başka bir üyeyle mi karıştırıyorum..
Hayır karıştırıyorsam yapacağım yorum boşa gitmesin![]()
Muhtemelen karıştırıyorsunuz. :) Allah korusun ikinci kez nişanlanıp yeniden ayrılmaktan.
yani ilginç
bir bayan ve bir erkek
birlikte hoş vakit geçiriyorlar ise
illa sevgili modunda yada ciddi bir ilişki içinmi olmalı
arkadaş lık diye bir kavram yokmu sizlerin hayatınızda
sen aşıksan bile bunu belli etmek zorundamısın adamı da zor durumda bıraKIP AÇIKLAMA YAPMAYA MECBUR HİSSETTİRMİŞSİN
anladığım kadarı ile
o seninle duygusal bir ilişki düşünmüyor
eğer senin yaklaşımların bu şekliyle devam ederse
bir yerde terslenir ve zoruna gider bu durum
onun için arkadaşça devam etmeye çalış
ancak karşındaki insan şunu demek istiyorsa
ben ciddi bir ilişki düşünmüyorum
eğlenelim coşalım (arkadaşlık dışında bir eğlence anlayışından bahsediyorum )
ama sen de üzülme
yarın karşıma geçip te
onca şey yaşadık deme bana
eğer demek istediği bu ise
durum farklı yani
Arkadaşlık gibi bir kavram tabi ki var bana göre ama işte insan çocukluk aşkına tekrar aşık olunca onunla arkadaş olmak istemiyor. :) Dünya kadar arkadaşım var benim, onun arkadaşlığı değil ki benim istediğim...
Tabi şu dönem iki arkadaş gibi görüşme teklifi benden geldi, orası da ayrı ama ona öyle davranıyorum. Hissettiklerim çok farklı.
Canim bu ihtimalde olabilir,cunku birebir gordum ben bir arkadasimda..
yillar sonra kiz ona rastladi artik kiz evlenmisti cocuklari vardi ve o zamanlar kiza "ben yeni bir iliskiden ciktim hazir degilim deyipde" kizi kendinden sogutan adam deli gibi pisman olmustu.. Hata yaptigini soylemis,kendi mutlulugunu kendi elleriyle ittigini anlamisti.. keske elini birakmasaymisim demisti.. kendi kaybetti, iste boyle erkekleri ben anlamiyorum. oysaki kiz arkadasim onu cok sevmisti istese beklerdi sonuna kadar ama o beyefendi kibarca kizi kendinden uzak tuttu.. Belki senin bu begendigin insanda, henuz seni anlayamiyor taniyamiyor.. Biraz zaman ver..
O cocuk mesela arkadasima demis ki, benden vazgecmeyebilirdin, benden vazgectin sen demis..
o nedenle diyorum vazgecme ama cok da sevgini belli etme, simarmasin ..
mesafeli dur.. Ama birakma derim hayatindan cikarma..
Ayyy üzüldüm ben arkadaşın için ya.

Aynen öyle yapacağım canım, zaman vermeye, akışına bırakmaya karar verdim. Üstüne düşmeyeceğim.