• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özetle; "Ben aşığım, çok!"

Ben aslinda tam olarak katilmiyorum sekerim. Herkes bir degil, her insan gordugu anda kuvvetli duygular hissetmeyebilir, zamanla isinip hoslanabilir. Ilgi gordukce hoslanan, baglanan cok insan var.

Bir arkadasim var, isyerinde abi olarak gordugu biri ona asik olmus, ama bizimki basta bir sey hissetmiyordu. Zamanla adamin ilgisine karsi koyamayip o da asik oldu, bana demisti ki bebekler ilk goruste agladiklari insanlar, surekli ilgi gosterince onlari sevmeye baslar, ben de oyle oldum.

Ben konu sahibesinin savasmasindan yanayim. Fndfnd cim, seviyorsan bence guclu olmalisin ve sinirlerinin gittigi yere kadar savasmalisin. Ben bu cabayi asla heba olarak gormem, insanin istedigi seyler icin savasmasi sonuca ulasmasa dahi asla heba degildir. Yarin obur gun geriye baktiginda ben neden sonuna kadar gitmedim, acaba farkli olur muydu diye dusunebilirsin, bunun icin elinden geleni yapmalisin derim. Her savasi kazanamayabilirsin ama degecek her sey icin savasmalisin derim :KK66::KK66:

cherycim ama adamın sözleri bana fazla edebiyat yapmış gibi geldi. yok üzmekten çok korkarım yok ilişkiden yeni çıktım yıprandım cart curt. isteyen adam böyle ağız yapmaz ki. bir de fındıkla yeni tanışmıyolarmış ki hani diyelim bazı duygular oturmamış olsun. bir de kadınlar erkeklere göre sonradan aşık olabiliyor çok sevebiliyor. erkekler pek öyle değil maalesef :(

cherycim ama adamın sözleri bana fazla edebiyat yapmış gibi geldi. yok üzmekten çok korkarım yok ilişkiden yeni çıktım yıprandım cart curt. isteyen adam böyle ağız yapmaz ki. bir de fındıkla yeni tanışmıyolarmış ki hani diyelim bazı duygular oturmamış olsun. bir de kadınlar erkeklere göre sonradan aşık olabiliyor çok sevebiliyor. erkekler pek öyle değil maalesef :KK43:

1. Ben atlaya atlaya okudum panpa, simdi adam tatava yapiyor diyorsun yani :) :) Kime tefriciye okuduysak , garip ariza tiplr geldi valla, ne is anlamadim :) Egeer dedigin gibiyse........boynu altinda kalsin :)

Erkekler biz kadınlar gibi karmaşık değillerdir, istiyorlarsa istiyorlardır, istemiyorlarsa istemiyorlardır. Hele hele aşık olursa, bir şey hissederse onu hiçbir şey tutamaz. Tutan bir şeyler varsa hissetmiyordur, yeterli değildir hisleri. Bu bahsettiğiniz adamla ilgili de tam olarak düşüncem bu. Sizinle ilgili aklında kalan illaki bir şeyler olmuş, sizinle ilgili onu etkileyen şeyler illaki var. Yok değil. Ama maalesef, yeterli değil. Yoğun değil. Bir ilişkiye başlamasını sağlayacak kadar güçlü değil. Ve emin olun, detayları bilmesem de, durum tam olarak bu. Şimdiye kadarki tecrübelerim, gözlemlerim bu yönde. Bu adam bir şeyler hissetse, sizinle ilgili olumlu düşünceleri ilgiye aşka dönüşseydi mutlaka net bir adım atılmıştı.

1. Ben atlaya atlaya okudum panpa, simdi adam tatava yapiyor diyorsun yani :) :) Kime tefriciye okuduysak , garip ariza tiplr geldi valla, ne is anlamadim :) Egeer dedigin gibiyse........boynu altinda kalsin :)

bahtımız bi gülmedi nedir anlamadım gitti:( hala yalnızız :(

Ayyy deme öyle ablası ya kıyamam ki :KK43:

kıyacaksın. kıyınca daha değerli oluyosun. kimi başımıza taç yaptıysak sonradan ağzımıza s.. ıldı.
Bana yar olmayan s.......sin gitsin mantigindayim ben daha cok :)

aynı mantıktayım :D en güzel mantık :D

bahtımız bi gülmedi nedir anlamadım gitti:KK43: hala yalnızız :KK43:

kıyacaksın. kıyınca daha değerli oluyosun. kimi başımıza taç yaptıysak sonradan ağzımıza s.. ıldı.

aynı mantıktayım :D en güzel mantık :D

Gitmesem mi ay buluşmaya. Kafam zaten karışıktı iyice karıştı.. o_O

Aynen öyle canım ben de her ne şekilde biterse bitsin birilerinin kalbimi pır pır ettirmesine daha çok seviniyorum. Her şeyiyle uyuşan biri olsa belki şu an çok mutlu bir ilişkide bile olabilirdim diye düşünüyorum. Demek ki kimse vazgeçilmez değil.

Yorumun için çok teşekkür ederim. Bilirsin senin yorumlarını her konumda merakla beklerim ben. :)

Ama herhangi iki arkadaş gibi değiliz ve hiç olmadık ki biz.
Ortaokuldan sonra facebook çıkınca bulduk birbirimizi ve inanılmaz ilgiliydi, çok üzerime düştü beni ilk bulduğunda. Ben o dönem yüzyüze görüşmek istemedim, sürekli erteledim ve araya mesafe girdi. Ama kendisi hiçbir zaman çıkmadı hayatımdan. Arada sırada da olsa hep aradı sordu, bana sitem etti hatta aramadığım için.

Daha evvelki aramalarından birinde "hayatında umarım kimse olmaz, alıcam ben seni." demişti şakayla karışık.

Şu an görüşmemizin başlangıcı olan aramasında da yine öyleydi. Aylar sonra ilk defa konuşuyor olduğumuz halde ben bir şey anlatırken lafın gelişi aşka geldim dedim diye hımmm aşka geldin demek demişti hiç unutmuyorum. :)

Yani kısacası sürekli bu tarz imalarda bulunan bir insanla zaten sıradan iki arkadaş gibi olamayız ki. Kendisi de öyle değil çünkü.

rica ederim fındık, senin konuyu gorunce damlamadan duramıyorum zaten :KK48:

seni kırmak istemem ama eger iliskiler konusunda daha rahat biri olsaydın cocugun ne oyle bir acıklama yapacagını ne de bu kadar geri adım atacagını dusunuyorum...

cunku yukarıda anlattıklarına gore o da senden hoslanmıs ancak bir ilişkiye hem hazır degil hem de ilk yorumumdaki gibi aşkından ölüp bitiyor degil (belki de bu duyguya kendisini kapattıgı icindir, nedenini bilemem, gordugumuzu yazıyoruz sonucta)

eger bu arkadaslıgın sevgililikle sonuclanmasını kaldıramayacaksan veya onun tarafından reddedilme gibi bir tavrı kabullenemeyeceksen simdiden gorusmeyi kes derim.

ancak yerinde olsam (ilişkiler konusunda daha rahat biri oldugumu da göz önünde bulundur lutfen...) bana bu sekilde konusan birinden vazgecemiyorsam aynen bir yorumda yazıldıgı gibi savasırdım, (cunku yarım kalan seyler bende keskelerle sonuclanıyor, sonucunda uzulsem bile hayatıma yaptıgım hicbir seyden pismanlık duymadım simdiye kadar... )

fakat bunu yaparken de cok yuz vermezdim cocuga, taktik amaclı degil ama sonuc oyle gibi olacak...
cunku bana bu sekilde acıklama yapan birine cok özelsin degerlisin mesajı vermek onun egosunu sisirip, kendimi cantada keklik gibi gostermekten işe yaramazmış gibi geliyor...

arkadas olarak konusmaya devam ediyorsunuz ama yukarıda anlattıklarına gore siz bildigin flort ediyorsunuz...
tamam boyle davranıp davranmamak senin kararın,
ama her bulusalım dediginde gitme, en azından bunu yapsan dahi surekli goruselim diye teklif eden sen olma,
boylece hem onun duygularını ve cabasını da gorme imkanın olur...
gorustugunuzde de olabildigince eglenceli vakit gecirmeye calıs ve kendinden emin ozguvenli bir imaj ciz,
eger senin ilk tepkinden ben yokum diyecekse veya işin varken konustugunuzda sen onun uzerine cok dusmeyince hepten vazgececekse yol yakınken tavrı belli olsun daha iyi zaten,
yani onu tumuyle kaybederim diye tutusmus, arkadasın da olurum senin yeter ki yanımda ol benzeri bir mesaj vermemeye calıs BENCE ;)

:) Saçma gelecek muhtemelen ama umarım anlatabilirim meramımı.

Düşünün ki; aklınıza gelen her şey bir şekilde karşınıza çıkıyor. Örneğin; yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınız aklınıza geliyor, ne yapıyor acaba şimdi diyorsunuz. Hemen akabinde bir şekilde o arkadaşınızla karşılaşıyorsunuz. Veya canınız bir şey çekiyor, bir bakıyorsunuz ki komşu kapıda, o canınızın çektiği şeyi getirmiş.

Ama sürekli böyle şeyler olmaya başlıyor, ne düşünüyorsanız bir şekilde karşınıza çıkıyor.

Bunun hep böyle olacağından emin olsanız istediğiniz şeyi elde etmek için, o da karşıma çıkıversin diye ne yapardınız?

aynısı bana olur genelde. :KK49: cok sevinmekle beraber bazen insanı urkutuyor:confused:

işin kotusu cok fena nazar da degdiririm.
ev işi yapınca en son kalan 2bardagı yıkasam kendime aferin athe hızlı bitirdin gun senin desem durduk yerde bardak ortadan ikiye ayrılır, cam kırıklarıyla ugras dur...
biri sacımı iltifat etsin, tesekkur edip sevinsem, şımarıkca gulup sacımı savursam hemen pesine yagmur yagar...

iyi-kotu ne varsa cekiyorum yani :KK53:

mrb
yasadıklarınızın aynısını hemde birebir aynısını bende 3 sene once yasadım sözlümden ayrılmıştım ve içimde ona karşı hiç bir şey yoktu
birgün facemden ilk aşık olduğum ilk gözlerine baktığım adam bana mesaj attı zamanla konuştuk arkadaş gibi o bana çok iyi geliyordu bende ona... Ama o bana herzamanki gbi çok dürüstü ve bir ilişkiye başlayamayacağını acık acık söyledi...
ben 4 ay bekledim her gecen gün ona daha çok aşık oldum şimdi nemi oldu evlendik ve allah nasip ederse yakında minik kızımızı kucağımıza alacağız...
Sabredin ve özverili olun herşey cok güzel olacak

Kızlar dün yazdıklarınızı okudum, müsait olup cevap vermek için foruma gireyim diyordum ama maalesef moral bozukluğuyla geldim size. Hepiniz doğru söylüyorsunuz sanırım bu iş olmayacak ya. :(

mrb
yasadıklarınızın aynısını hemde birebir aynısını bende 3 sene once yasadım sözlümden ayrılmıştım ve içimde ona karşı hiç bir şey yoktu
birgün facemden ilk aşık olduğum ilk gözlerine baktığım adam bana mesaj attı zamanla konuştuk arkadaş gibi o bana çok iyi geliyordu bende ona... Ama o bana herzamanki gbi çok dürüstü ve bir ilişkiye başlayamayacağını acık acık söyledi...
ben 4 ay bekledim her gecen gün ona daha çok aşık oldum şimdi nemi oldu evlendik ve allah nasip ederse yakında minik kızımızı kucağımıza alacağız...
Sabredin ve özverili olun herşey cok güzel olacak

Ayyy şu mesaj nasıl da iyi geldi diyordum ben. :(

ne halt yemeye senle konuşuyo o zaman. görüşmek istiyor.(daha argo yazcaktımda neyse :KK59:)
yada neden ciddi ilişki düşünemem diye kalıplaştırıyor.:KK67:
git görüş ama pek taviz verme kendinden..

eski nişanlında tam kalıbının adamıymış. eski görümcenide o kız inşallh hizaya getirir:KK67:

ne oldu fındık. anlatsana ayrıntılarıo_O

Canım bu hafta buluşma planımız vardı normalde. Daha doğrusu iki hafta önce o teklif etti ama iki haftadır cumartesi günleri işim var, kuzenim evlendi ve gidemedim. Bu haftayı düşünerek diğer cumartesi buluşalım demiştik. Ama kendisi biraz yoğun çalışıyor ne zaman işten çıkacağı falan hiç belli olmuyor. Hafta içi sürekli şehirdışına falan gidiyor günübirlik. O yüzden kesin olmamakla beraber, haftaiçi görüşür kararlaştırırız demiştik.

Baktım bundan ses seda çıkmıyor, dayanamadım elim kopsun aradım.

İlk başta başkasıyla görüşüyordu, bozuldum kapadım hemen. Ama saniyesinde geri döndü.
Koşturuyordu sesinden belliydi böyle. Senden ses çıkmadı iptal mi ettik buluşmayı diye aradım dedim. Şehirdışından misafirler var iş için, ne zaman gidecekler hiç bilmiyorum o yüzden yarın ne yapacağım onu da bilemiyorum haberleşiriz dedi. Ama ben yarın buluşmanın olmayacağını sezdim yani. O koşturmanın içinde bana nasıl vakit ayıracak...

Kapatırken de tamam o zaman yarın muhtemelen olmaz o zaman görüşme dedim. Bu da ters yaptı. :( Olmaz demedim canım bilmiyorum dedim bilmiyorumm dedi ama her ne kadar canım cicim dese de ses tonu sinirlenmiş gibiydi. Ben de suratına kapattım. :(

Degerini yada sana gerçekten ne hissettigini anlaması için seni bir süre gorememesi lazım bu adamin.Gorustukce seninle ilgili bir karara varamayacak hep böyle eveleyip geveleyecek.

Back
X