Canım bu hafta buluşma planımız vardı normalde. Daha doğrusu iki hafta önce o teklif etti ama iki haftadır cumartesi günleri işim var, kuzenim evlendi ve gidemedim. Bu haftayı düşünerek diğer cumartesi buluşalım demiştik. Ama kendisi biraz yoğun çalışıyor ne zaman işten çıkacağı falan hiç belli olmuyor. Hafta içi sürekli şehirdışına falan gidiyor günübirlik. O yüzden kesin olmamakla beraber, haftaiçi görüşür kararlaştırırız demiştik.
Baktım bundan ses seda çıkmıyor, dayanamadım elim kopsun aradım.
İlk başta başkasıyla görüşüyordu, bozuldum kapadım hemen. Ama saniyesinde geri döndü.
Koşturuyordu sesinden belliydi böyle. Senden ses çıkmadı iptal mi ettik buluşmayı diye aradım dedim. Şehirdışından misafirler var iş için, ne zaman gidecekler hiç bilmiyorum o yüzden yarın ne yapacağım onu da bilemiyorum haberleşiriz dedi. Ama ben yarın buluşmanın olmayacağını sezdim yani. O koşturmanın içinde bana nasıl vakit ayıracak...
Kapatırken de tamam o zaman yarın muhtemelen olmaz o zaman görüşme dedim. Bu da ters yaptı.

Olmaz demedim canım bilmiyorum dedim bilmiyorumm dedi ama her ne kadar canım cicim dese de ses tonu sinirlenmiş gibiydi. Ben de suratına kapattım.