• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özetle; "Ben aşığım, çok!"

Degerini yada sana gerçekten ne hissettigini anlaması için seni bir süre gorememesi lazım bu adamin.Gorustukce seninle ilgili bir karara varamayacak hep böyle eveleyip geveleyecek.

Aynen öyle. Şimdi diyorum acaba müsait olup da döndüğünde ben mi reddetsem görüşmeyi. Yahut görüşmeye gidip ters mi yapsam. Yada bir ihtimal daha, normal şekilde görüşüp sonrasında kendimi birden çeksem mi...

ne halt yemeye senle konuşuyo o zaman. görüşmek istiyor.(daha argo yazcaktımda neyse :KK59:)
yada neden ciddi ilişki düşünemem diye kalıplaştırıyor.:KK67:
git görüş ama pek taviz verme kendinden..

eski nişanlında tam kalıbının adamıymış. eski görümcenide o kız inşallh hizaya getirir:KK67:

Kızı biliyorum ben canım. Dediğim gibi görümcekin kankasının ablası. Biz ilk tanıştığımızda kızın ismini söyleyip, ona benziyor demi fndk demişti kardeşine. Ben de merak edip o kim diye sordum. Arkadaşımın ablası dedi. Ben çok beğeniyorum o kızı, hatta büyük abim için onu düşündüm ama (o zaman bekardı abisi) babam istemedi çünkü kızın huylarını hiç sevmiyor dedi. Niye ki dedim. Çok sinirli, agresif bi kız, tip tip huyları var demişti. Şimdi birleşiyor parçalar kafamda benim.

Canım bu hafta buluşma planımız vardı normalde. Daha doğrusu iki hafta önce o teklif etti ama iki haftadır cumartesi günleri işim var, kuzenim evlendi ve gidemedim. Bu haftayı düşünerek diğer cumartesi buluşalım demiştik. Ama kendisi biraz yoğun çalışıyor ne zaman işten çıkacağı falan hiç belli olmuyor. Hafta içi sürekli şehirdışına falan gidiyor günübirlik. O yüzden kesin olmamakla beraber, haftaiçi görüşür kararlaştırırız demiştik.

Baktım bundan ses seda çıkmıyor, dayanamadım elim kopsun aradım.

İlk başta başkasıyla görüşüyordu, bozuldum kapadım hemen. Ama saniyesinde geri döndü.
Koşturuyordu sesinden belliydi böyle. Senden ses çıkmadı iptal mi ettik buluşmayı diye aradım dedim. Şehirdışından misafirler var iş için, ne zaman gidecekler hiç bilmiyorum o yüzden yarın ne yapacağım onu da bilemiyorum haberleşiriz dedi. Ama ben yarın buluşmanın olmayacağını sezdim yani. O koşturmanın içinde bana nasıl vakit ayıracak...

Kapatırken de tamam o zaman yarın muhtemelen olmaz o zaman görüşme dedim. Bu da ters yaptı. :KK43: Olmaz demedim canım bilmiyorum dedim bilmiyorumm dedi ama her ne kadar canım cicim dese de ses tonu sinirlenmiş gibiydi. Ben de suratına kapattım. :KK43:
can sıkıcı olmuş.
ama işte biliyosun yapıcak bişi yok ne yazıkki.
sıkmamaya calış kendini.

işe başladınmı ?

Tamam kolay gelsin görüşürüz deseydin keşke. Bu tavirlardan maalesef benle görüşmeyi cok istiyor düşüncesine kapiliyorlar.

Hadi canım görüşürüz kendine dikkat et falan diyordu hiçbir şey demeden kapattım. Aptal kafam ya. :( Unuttu sandım da sazanlık ettim. Aklımda ama müsait olup olmadığımı bilemediğim için arayamadım dedi. Belki de o arayacaktı niye sabretmediysem. :(

can sıkıcı olmuş.
ama işte biliyosun yapıcak bişi yok ne yazıkki.
sıkmamaya calış kendini.

işe başladınmı ?

Başlamadım canım haber bekliyorum. Şimdilik evde takılıyorum, geziyorum falan. Bir meşguliyetim olsa bu kadar takmaya vaktim olmayacak bu eşek herifi de işte. :(

Kızı biliyorum ben canım. Dediğim gibi görümcekin kankasının ablası. Biz ilk tanıştığımızda kızın ismini söyleyip, ona benziyor demi fndk demişti kardeşine. Ben de merak edip o kim diye sordum. Arkadaşımın ablası dedi. Ben çok beğeniyorum o kızı, hatta büyük abim için onu düşündüm ama (o zaman bekardı abisi) babam istemedi çünkü kızın huylarını hiç sevmiyor dedi. Niye ki dedim. Çok sinirli, agresif bi kız, tip tip huyları var demişti. Şimdi birleşiyor parçalar kafamda benim.
hım...
kendilerine layık birini bulmuşlar desene :KK14:
neyse fazla irdelemeyelim :KK19::KK50:

Görüşmeye git ve benimde kafamda oturmayan bazi seyler var, aklim karışık hem kendimi hem seni üzmek istemiyorum de ve geri dur.Bakalim ne yapacak? Halini hatrini sormak için arayabilirsin.

Başlamadım canım haber bekliyorum. Şimdilik evde takılıyorum, geziyorum falan. Bir meşguliyetim olsa bu kadar takmaya vaktim olmayacak bu eşek herifi de işte. :KK43:
kesinlikle. hatta aramazdında bile.
zamana bırak biraz. zaman ne göstericek bakalım

Görüşmeye git ve benimde kafamda oturmayan bazi seyler var, aklim karışık hem kendimi hem seni üzmek istemiyorum de ve geri dur.Bakalim ne yapacak? Halini hatrini sormak için arayabilirsin.

Muhtemelen bu hafta görüşme olamaz zaten. Bir daha da araya bayram falan giriyor ne olur hiç bilmiyorum ki. :(

Canım bu hafta buluşma planımız vardı normalde. Daha doğrusu iki hafta önce o teklif etti ama iki haftadır cumartesi günleri işim var, kuzenim evlendi ve gidemedim. Bu haftayı düşünerek diğer cumartesi buluşalım demiştik. Ama kendisi biraz yoğun çalışıyor ne zaman işten çıkacağı falan hiç belli olmuyor. Hafta içi sürekli şehirdışına falan gidiyor günübirlik. O yüzden kesin olmamakla beraber, haftaiçi görüşür kararlaştırırız demiştik.

Baktım bundan ses seda çıkmıyor, dayanamadım elim kopsun aradım.

İlk başta başkasıyla görüşüyordu, bozuldum kapadım hemen. Ama saniyesinde geri döndü.
Koşturuyordu sesinden belliydi böyle. Senden ses çıkmadı iptal mi ettik buluşmayı diye aradım dedim. Şehirdışından misafirler var iş için, ne zaman gidecekler hiç bilmiyorum o yüzden yarın ne yapacağım onu da bilemiyorum haberleşiriz dedi. Ama ben yarın buluşmanın olmayacağını sezdim yani. O koşturmanın içinde bana nasıl vakit ayıracak...

Kapatırken de tamam o zaman yarın muhtemelen olmaz o zaman görüşme dedim. Bu da ters yaptı. :KK43: Olmaz demedim canım bilmiyorum dedim bilmiyorumm dedi ama her ne kadar canım cicim dese de ses tonu sinirlenmiş gibiydi. Ben de suratına kapattım.
:KK43:

Kusur bakma fındık ama çok acemice davranmışsın. Resmen "kız tribi" dedikleri şey var ya öyle olmuş biraz :KK31:Başta aramasaydın daha iyi olurdu, onu bekleseydin keşke. Hadi aradın neyse ama aradıktan sonra böyle tripli bir şekilde suratına kapatmasaydın bari.

Deylayt alıntı yapamadım kusura bakma burdan yazıyorum.

Sorma ayyy bide nefret eder o :(
Gerçi belli etmedim sanırım yoksa mutlaka bi laf söylerdi o

Tamam kolay gelsin görüşürüz deseydin keşke. Bu tavirlardan maalesef benle görüşmeyi cok istiyor düşüncesine kapiliyorlar.

Kusur bakma fındık ama çok acemice davranmışsın. Resmen "kız tribi" dedikleri şey var ya öyle olmuş biraz :KK31:Başta aramasaydın daha iyi olurdu, onu bekleseydin keşke. Hadi aradın neyse ama aradıktan sonra böyle tripli bir şekilde suratına kapatmasaydın bari.

bu iki yoruma da katılıyorum...

biz arkadas gibi agırdan al goruseceksen diyoruz, üstüne düsme diyoruz...
sen dusmeyecegim diye trip atmıssın hatta cok gereksiz bir konuda yuzune kapatmakla ayıp etmissin.
bir kız arkadasın sırf gorusmeyi erteliyor diye boyle davranır mıydın?

tamam bir ara konusuruz tekrar der, umursamıyormus gibi davranabilirdin mesela. senin ic ortan olmayacak mı fındık ;)
ya hic bakmazsın ya da cok ustune dusersin... aaah ah...

Deylayt alıntı yapamadım kusura bakma burdan yazıyorum.

Sorma ayyy bide nefret eder o :KK43:
Gerçi belli etmedim sanırım yoksa mutlaka bi laf söylerdi o
Yok yok bence öyle anlaşılmıştır. Bir de suratına kapatmışsın :) Özellikle suratına da kapattığın için trip olarak algılamaması bence çok zor :KK43:

bu iki yoruma da katılıyorum...

biz arkadas gibi agırdan al goruseceksen diyoruz, üstüne düsme diyoruz...
sen dusmeyecegim diye trip atmıssın hatta cok gereksiz bir konuda yuzune kapatmakla ayıp etmissin.
bir kız arkadasın sırf gorusmeyi erteliyor diye boyle davranır mıydın?

tamam bir ara konusuruz tekrar der, umursamıyormus gibi davranabilirdin mesela. senin ic ortan olmayacak mı fındık :KK66:
ya hic bakmazsın ya da cok ustune dusersin... aaah ah...

Son cümleni okurken tebessüm ettim. :)

Ayarsızım galiba evet. Aslında ters davranmadım. Hatta bence davranmam gerekirdi davranmadım. Çok uyuz yahu neye sinirleneceği hiç belli olmuyor. Ezik gibi hissediyorum öyle yapınca da kendimi. Ben ona trip yapmadım ki. Hatta özellikle sorun etmediğimi bilsin diye; muhtemelen yarın görüşemeyiz açıklamandan anladığım kadarıyla, o yüzden bir beklenti içine girmeyeceğim anlamına gelen şeyler söyleyecektim. Hemen ağzıma tıkadı lafı. Görüşemeyiz demiyorum bilmiyorum diyorum dedi. Ama ses tonu iticiydi böyle azarlar gibi. Özellikle de canım diye hitap ediyor ki bir kusur bulmayayım üslubuna.

Tripten ciddi manada huylu. Hatta daha önceki birkaç ufak tartışmamız hep bu sebepten olmuştu. Yani trip yaptığımı düşünse muhtemelen bir tepki verirdi. :) Bence anlamadı suratına kapattığımı. :)

Yok yok bence öyle anlaşılmıştır. Bir de suratına kapatmışsın :) Özellikle suratına da kapattığın için trip olarak algılamaması bence çok zor :KK43:

Canım yukarıda dediğim gibi, trip yaptığımı anlasa lafını esirgemezdi. Diyorum ya uyuzluk abidesi. :KK43:

en azından o seni arayana kadar arama bari,
obur turlu suclu gibi konusursun hepten karısır durumlar.
gerci o son konusmadaki tavrın bastan asagı hos degil bence ama belki de inceldigi yerden kopsun boylesi daha iyi olur, bilemedim...

Back
X