• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özetle; "Ben aşığım, çok!"

Aynen canım ona ben de şükrediyorum. Hep diyorum ya Allah boşuna yaşatmıyor hiçbir şeyi. Bu husustaki zamanlama mükemmeldi. Aklımı kalbimi meşgul etmese hala ex sayıklıyor olabilirdim.

Ben konuşmak istemiyorum açık açık. Çünkü adam bunaltılmaktan kaçıyor, ben onu sıkboğaz etmiş olacağım biz neyiz ne olacağız muhabbetleriyle. Zamanla mümkünse kendimi uzak kalmaya alıştıracağım artık. Olacağı varsa her türlü olur zaten.
Onu ve kendini en iyi yaniyan sensin madem oyle kendini cok kaptirmadan bekle en kotusune de hazirlikli ol. Iyi olursa ne ala kotu olursa vardir yaradanin bir bildigi der geceriz :)

Bana taktığı lakaplar, ettiği hitaplar bomba zaten ya. Tebessüm ettiriyor kimi zaman. :)

Kimi zaman da karnıma ağrılar giriyor. O hitapları yüzünden bende ateş bacayı sardı bile diyebilirim. Daha çok onlar yüzünden kaptırdım kendimi. Bir kez havadan sudan konuşurken bana hatunum dedi. Efendim? dedim tekrarlamadı uyuz. Ben kapattıktan sonra kendimi anlamsızca yerlerde yuvarlanıp, anamm bana bi şeyler oluyoo derken bulmuştum.

Bu da böyle bir anımdır. :)

Çok salağım yahu yazarken kendim bile kendimden tiksindim kişiliksiz kızlar gibi.

Hehehe beni çok güldürdün yaaaa yerde mi yuvarlandınnn hahaha :DD
Durum kötü aşk bacayı sarmış ne olacak şimdi :P

Onu ve kendini en iyi yaniyan sensin madem oyle kendini cok kaptirmadan bekle en kotusune de hazirlikli ol. Iyi olursa ne ala kotu olursa vardir yaradanin bir bildigi der geceriz :)

Aslında onu şimdiden demem lazım ama işte ortada hiçbir şey olmadığı halde, arkadaşlarımın bence kendini her şeye hazırlamalısın tarzı yorumlarına bile üzüldüm dışarıdan o kadar imkansız mı görünüyor diye. Bana çok dua et canım olur mu :(

Hehehe beni çok güldürdün yaaaa yerde mi yuvarlandınnn hahaha :DD
Durum kötü aşk bacayı sarmış ne olacak şimdi :p

E öyle canım ama ya. Yerlerde yuvarlanılmayacak hitap mı o. Bir de vurgulayarak söyledi pislik, zaten ses tonu falan beni benden alıyor. :KK61:

Durum kötü evet, işin kötüsü yeni değil eskiden beri vardı ya. O çocukluktaki hislerim aynen depreşti. Fenaa fena.. o_O

Aynen canım ona ben de şükrediyorum. Hep diyorum ya Allah boşuna yaşatmıyor hiçbir şeyi. Bu husustaki zamanlama mükemmeldi. Aklımı kalbimi meşgul etmese hala ex sayıklıyor olabilirdim.

Ben konuşmak istemiyorum açık açık. Çünkü adam bunaltılmaktan kaçıyor, ben onu sıkboğaz etmiş olacağım biz neyiz ne olacağız muhabbetleriyle. Zamanla mümkünse kendimi uzak kalmaya alıştıracağım artık. Olacağı varsa her türlü olur zaten.

Hee fındık heee o zamana kadar da sen anlamadan iyice bağlanacaksin ondan sonra olmazsa alsana bir ykim daha..niye diyemiyorsun bak ben zaten yeni yorucu bir ilişkiden çıktım, daha fazla uzulmeme engel olmak istiyorum, yeni ergen çocuk da değilim hata yaptım daha önce mutsuz oldum ve artık mutlu olmak istiyorum..sen inleyken evet kendimi iyi hissediyorum ama arafta kalmakta istemiyorum biz neyiz söyle ona görebir yol cizeyim hhayatıma gibi gibi birsey..Red cvp almadığını sürece hep aklında acaba olacak ve unutmayacaksin. .

ben sana diyeyim neden soyleyemedigini; çünkü olumsuz cvp almaktan korkuyorsun. ..ama korkunun ecele faydası yok dimi..o yüzden gözünü karartma vaktin gelmiş. .anlıyorum seni bu yasadiklarin heyecan veriyor sana ama ne kadar geç o kadar güç. .netlesme zamanı gelmiş hatta geçiyor. .daha fazla üzülmeni istemiyorum canım. .

Hee fındık heee o zamana kadar da sen anlamadan iyice bağlanacaksin ondan sonra olmazsa alsana bir ykim daha..niye diyemiyorsun bak ben zaten yeni yorucu bir ilişkiden çıktım, daha fazla uzulmeme engel olmak istiyorum, yeni ergen çocuk da değilim hata yaptım daha önce mutsuz oldum ve artık mutlu olmak istiyorum..sen inleyken evet kendimi iyi hissediyorum ama arafta kalmakta istemiyorum biz neyiz söyle ona görebir yol cizeyim hhayatıma gibi gibi birsey..Red cvp almadığını sürece hep aklında acaba olacak ve unutmayacaksin. .

ben sana diyeyim neden soyleyemedigini; çünkü olumsuz cvp almaktan korkuyorsun. ..ama korkunun ecele faydası yok dimi..o yüzden gözünü karartma vaktin gelmiş. .anlıyorum seni bu yasadiklarin heyecan veriyor sana ama ne kadar geç o kadar güç. .netlesme zamanı gelmiş hatta geçiyor. .daha fazla üzülmeni istemiyorum canım. .

Aynen öyle canım. Hiç hazır değilim alacağım o cevaba. Hayatımda bir şekilde olsun istiyorum. Hayatımdan tamamen çıkarsa ben onu özlediğimde ne yapacağım. Sesini falan duyamayacağım.Dayanamam ki :(

Aynen öyle canım. Hiç hazır değilim alacağım o cevaba. Hayatımda bir şekilde olsun istiyorum. Hayatımdan tamamen çıkarsa ben onu özlediğimde ne yapacağım. Sesini falan duyamayacağım.Dayanamam ki :KK43:
Dayanamam diye bir sey yok insan olum acisina bile dayaniyorsa her seye dayanir. Bir sey olacaksa seffaf olmali findigim. Nisanlimi tanidigimda ben de cok yaraliydim az buz seyler yasamamistim. Yaklasti tavlayana kadar cani cikti tamam dedim kayboldu ortadan. Cok da alismistim varligina ama guclu durdum. Bir muddet sonra tekrar muhabbete kalkti dedim ki bak ben cok kotu seyler yasadim, cok uzuldum yiprandim boyle gel gitlerlerle beni uzeceksen hic girme benim hayatima. Uzun uzun konustuk o gun bugundur beraberiz cok sukur... Ama o zaman ben bu konusmayi yapmasaydim belki de bu durumda olmayacaktik. Boyle yaparak hayatini anlamsizlastiriyorsun, ne yedigin yemekten ne calistigin dersten bir sey anliyorsun. Erteleme hayatini ahmet gider mehmet gelir dunyadaki tek erkek o degil.

Dayanamam diye bir sey yok insan olum acisina bile dayaniyorsa her seye dayanir. Bir sey olacaksa seffaf olmali findigim. Nisanlimi tanidigimda ben de cok yaraliydim az buz seyler yasamamistim. Yaklasti tavlayana kadar cani cikti tamam dedim kayboldu ortadan. Cok da alismistim varligina ama guclu durdum. Bir muddet sonra tekrar muhabbete kalkti dedim ki bak ben cok kotu seyler yasadim, cok uzuldum yiprandim boyle gel gitlerlerle beni uzeceksen hic girme benim hayatima. Uzun uzun konustuk o gun bugundur beraberiz cok sukur... Ama o zaman ben bu konusmayi yapmasaydim belki de bu durumda olmayacaktik. Boyle yaparak hayatini anlamsizlastiriyorsun, ne yedigin yemekten ne calistigin dersten bir sey anliyorsun. Erteleme hayatini ahmet gider mehmet gelir dunyadaki tek erkek o degil.

İşte mantığım tamamen senin gibi düşünse de şu an duygusal olarak hazır değilim hiç reddedilmeye. Kendimi hazırlamam, teskin etmem lazım canım önce. :(

İşte mantığım tamamen senin gibi düşünse de şu an duygusal olarak hazır değilim hiç reddedilmeye. Kendimi hazırlamam, teskin etmem lazım canım önce. :KK43:
Belki de dusundugun gibi olmayacak. Tamam kendini hazirla ama bu sure cok uzun olmasin. Kalbin cok guzel senin, uzulmeni istemiyorum canim.

27 sayfayı okudum tamamen, ilişkiler konusunda tavsiye veremem çünkü kelin ilacı olsa kendi başına sürer :KK45:
eski nişanlına çok güldüm nasıl bir telaşa girmişse hemen evlenmiş :KK70:
kendi toparlamana çok sevindim fındık, yeni enişte hakkında fikrim yok, umarım her şey gönlünce olur.

27 sayfayı okudum tamamen, ilişkiler konusunda tavsiye veremem çünkü kelin ilacı olsa kendi başına sürer :KK45:
eski nişanlına çok güldüm nasıl bir telaşa girmişse hemen evlenmiş :KK70:
kendi toparlamana çok sevindim fındık, yeni enişte hakkında fikrim yok, umarım her şey gönlünce olur.

Farkındayım aşağıda adını gördüm dedim konuyu okuyor sanırım.:)

Rahmetli konusunda yorum dahi yapmıyorum farkındaysan kuzu. :)

Bu arada enişte dedin ya canını yerim senin diyesim geldi fena şekilde. :D

Seve seve :) Ben hep buralardayim canim

İyi ki varsın ya o kötü günlerimde de desteğini esirgememiştin canım çok çok sağolasın. :KK60:

Aynen öyle canım. Hiç hazır değilim alacağım o cevaba. Hayatımda bir şekilde olsun istiyorum. Hayatımdan tamamen çıkarsa ben onu özlediğimde ne yapacağım. Sesini falan duyamayacağım.Dayanamam ki :KK43:

Bak fındık bu hayatta ihtimaller hep var..ve bunu göz ardi edemeyiz..kendini hazır hissetmediginin farkındayım ben sana başında iken uzak dur demiştim öyle hatırlıyorum. .gittikçe bağlanmandan korkmustum ki korktuğum oldu ve ben daha da hayatının merkezine koyup vazgecilmezin olmasından da korkuyorum.. o yuzden daha fazla uzulmemen adina ne icin mucadele ediyorsun bilmelisin..haa dersen ki kafamda soru isaretleri ile de kendi kabuguma cekilirim ama olumsuz cvp almaya dayanamam oyle yap o zaman kendini geri cek..sen daha kendini dinlemeden yeni iliskiye kendini verdin olmaz, olamaz..bu kiside olmazsa erkeklere guven iyice yok olacak..halbuki bu senin elinde..kendine bunu yapma..belki de hersey guzel olacak bilemem ama hayatta darbe alan kisiler daha temkinli ve emin olmak zorunda..yoksa olumsuzlukta ilkinden daha fazla yikim oluyor..belki de naz yaptigini dusunuyor senden birsey bekliyor..belki de sen cok anlam yukluyorsun..belki belki bu belki netlik kazanmadan bitmez...karar senin tabii..

Farkındayım aşağıda adını gördüm dedim konuyu okuyor sanırım.:)

Rahmetli konusunda yorum dahi yapmıyorum farkındaysan kuzu. :)

Bu arada enişte dedin ya canını yerim senin diyesim geldi fena şekilde. :D

İyi ki varsın ya o kötü günlerimde de desteğini esirgememiştin canım çok çok sağolasın. :KK60:
Allah söyletti o zaman enişte diye :KK53:
Umarım olumlu gelişmeler olu takipteyim :KK55:

Bak ben sadece boga burcu ile ilgili bir iki şey yazmak istedim sana ki anlattığın özellikler boğa burcu özelligi gözlemci ve geleneksel aile yapısına çok önem verirler .işleri herşeyden önce gelir yani o sana değil sen ona uymak zorunda kalırsın ... Birde güzel yemekler hamur işlerini çok severler .yay ve boga anlaşırlar bu arada

Back
X