ozford Burun Estetiği Ameliyatı

ozford

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
39
0
46
İzmir
Gecen cumartesı Cemıl Beyle gorustum buyuk bır bekleyısten sonra acıkcası bıraz korkuyordumda yeterlı ılgıyı goremezsem fılan dıye ama sagolsun korktugum gıbı olmadı. Aklımda bır cok sor vardı gercı bırcogun soramadım ama artık gerı kalanları amelıyat gunude sorabılırım dıye dusunuyorum.
Bu arada kendısıyle konusmamız esnasında bı sıteden haberdar oldugunu soyledı bende zaten bıraz bahsetmıstım burdakı yorumları okuyunca sıze olan ılgım arttı daha cok dıe ama sanırım kendısı pek gırmekte ıstemıyormus kotu bır yorum okur endısedıyle kı ben soyledım oyle bır yorum olmadıgını sevındı :) ama sanırım asıstanları gırıp okuyormus arada.

Amelıyatım yarın olucak baya bır korku var ama bakalım. Arkadaslar lutfen dualarınızı eksık etmeyın
Bu arada amelıyatımdan sonrakı asamaları kendımı ıyı hıssetıkce yazmaya calısıcam herhangı bır soru olursada elımden geldıgınce cevaplamaya calısırım.
Umarım hersey guzel olur :)

şimdiden geçmiş olsun diiym canım inşallah herşey yolunda gider.Gönlünce bir burnuşun olur:D

allah yardımcın olsun canım emin ellerdesin:34:

Arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın cok tskrler.Bugun amelıyatımın 4.gunu cemıl beyle randevum vardı burun ıcı temızlıgı ıcın oraya gıttım.
Sıze sormak ıstedıgım bır konu var aslında yuzum suan sıs oldugu ıcın burnum baya bır tuhaf gorunuyor yuzume ve buda benı baya korkutuyor acıkcası sızdede bu tur seyler olmusmuydu acaba dsuncelerınızı yazarsanız gercekten cok sevınırım
sımdıden cok tskler

ilk 3 güne göre daha memnunum diyebilirim :) o zamanlar yuzumun sıslıgınden dolayı baya korkmustum cunku sımdı oyle bır problemım yok cok sukur ama ılerıkı zamanlarda neler olucak onun korkusu hala var tabı umarım kalıcı sorunlar olmaz dıye dua etmıyor degılım

ilk 3 güne göre daha memnunum diyebilirim :) o zamanlar yuzumun sıslıgınden dolayı baya korkmustum cunku sımdı oyle bır problemım yok cok sukur ama ılerıkı zamanlarda neler olucak onun korkusu hala var tabı umarım kalıcı sorunlar olmaz dıye dua etmıyor degılım

Canım işin zor kısmını atlattın artk çok geçmiş olsun :) Şişliklerin inmeye başladıkça daha da iyi olucak inşallah :) Benimde elimden ayna eksik olmuyo buaralar :1: bi yamuk gibi geliyo ertesi gün bi bakıyorum düzelmiş gayet hoş görünüyo raporum bitsede işe başlasam yoksa iyice paronayak olcam ondan korkuyorum :64: şaka bi yanada KK olmasa saat başı doktorumu arardım artık :kkk: artık yapabileceğimiz tek şey olası darbelerden korunmak ve Sabır.. :21:

Canım işin zor kısmını atlattın artk çok geçmiş olsun :) Şişliklerin inmeye başladıkça daha da iyi olucak inşallah :) Benimde elimden ayna eksik olmuyo buaralar :1: bi yamuk gibi geliyo ertesi gün bi bakıyorum düzelmiş gayet hoş görünüyo raporum bitsede işe başlasam yoksa iyice paronayak olcam ondan korkuyorum :64: şaka bi yanada KK olmasa saat başı doktorumu arardım artık :kkk: artık yapabileceğimiz tek şey olası darbelerden korunmak ve Sabır.. :21:

ben pazartesı başlıcamda korkuyorum başlamaya,herkes yuzume bakıcak soru sorucak vs vs :59:

açık amelıyat olanların burnu çok daha gecmı ınıyor,benım hala şiş

evet canım ameliyat açık olduğu için ödem daha fazla oluşuyo ve haliyle daha geç iniyo :) gördün zaten canım benimde hala şiş ama olsun geçicek sonuçta :66:

benımde bugun 1 hafta oldu sadece ıkı kasım arasında bıraz sıslık kaldı oda en yakın zamanda gecer ınsallah dıyorum artık :)) bugunde burnumdakı alcıya benzer sey alıncak :61: adı ner neyse artık.. bıraz korkuyorum acıkcası yanlıs kaynama fılan olmusmudur dıye cunku son 3 gundur dısardan hıc cıkmadım burnumdakı sargıya ragmen :d umarım dusundugum gıbı olmaz:))

benımde bugun 1 hafta oldu sadece ıkı kasım arasında bıraz sıslık kaldı oda en yakın zamanda gecer ınsallah dıyorum artık :)) bugunde burnumdakı alcıya benzer sey alıncak :61: adı ner neyse artık.. bıraz korkuyorum acıkcası yanlıs kaynama fılan olmusmudur dıye cunku son 3 gundur dısardan hıc cıkmadım burnumdakı sargıya ragmen :d umarım dusundugum gıbı olmaz:))

Canimmm resim eklermisin sonra, ben cok merak ediyorum, cemil beye ameliyat olmayi dusunuyorum..

tabıkıde canım bugun cıksın sargılar resım cekılıp koyucam :) asıl yorumlarımı zaten sargıdan sonraya bıraktım bırazda bakalım bırazda korku var ama umarım korktugum gıbı olmaz

tabıkıde canım bugun cıksın sargılar resım cekılıp koyucam :) asıl yorumlarımı zaten sargıdan sonraya bıraktım bırazda bakalım bırazda korku var ama umarım korktugum gıbı olmaz

olmaz inşallah canım allah içine sindirsin buruncuğunu:)

HLO ins canim :) gerci benim onumda daha uzun zaman var burnumun tam halini gormem icin daha 10 gun filan oldu ameliyat olali
Bu arada ben birsey sorucaktim burnumdaki banti yarin bugun cikaricam sacimi ozel yikama haric tam olarak banyo yapamadim daha..Banti hemen cikardiktan sonra yapsam herhangi bir sorun olurmu ve yaparkende dikkat etmem gereken herhangi bir husus varmi acaba? o gun sorucaktim $ennur hanima unutmusum..:)

HLO ins canim :) gerci benim onumda daha uzun zaman var burnumun tam halini gormem icin daha 10 gun filan oldu ameliyat olali
Bu arada ben birsey sorucaktim burnumdaki banti yarin bugun cikaricam sacimi ozel yikama haric tam olarak banyo yapamadim daha..Banti hemen cikardiktan sonra yapsam herhangi bir sorun olurmu ve yaparkende dikkat etmem gereken herhangi bir husus varmi acaba? o gun sorucaktim $ennur hanima unutmusum..:)

benim 14. gün bantım çıktığı gün doktora sorup duşa girdim bir sorun olmuyo hatta ılık suyla bol bol duş alırsan şişliklerine yardım ediyomuş inmesine çok sıcak suda yapma yanlız

benimde bugun 11. gun falan oldu sanirim daha burnumdaki bantlar duruyor kendim cikaricam onlari malesef dun londraya geri dondum malesef
gerci cemil bey sorun olmaz kendinde cikarabilirsin dedi bantlari
bu arada hazir seni bulmusken bir soru daha sorucam ama kusura bakma canim :)) kas veya biyik alimini nasil yaptin sen acaba.. ben en son ameliyattan once aldirmistim simdide biraz biraz cikiyor gibi ama nasil aldiricam korkuyorum biraz herhangi bir sorun olurmu acaba onu sorayim dedim

Bu arada senin resimlerinide onceden beri takip ediyorum canim :) son hali cok iyi umarim ilerdede ayni memnuniyette kalirsin

benimde bugun 11. gun falan oldu sanirim daha burnumdaki bantlar duruyor kendim cikaricam onlari malesef dun londraya geri dondum malesef
gerci cemil bey sorun olmaz kendinde cikarabilirsin dedi bantlari
bu arada hazir seni bulmusken bir soru daha sorucam ama kusura bakma canim :)) kas veya biyik alimini nasil yaptin sen acaba.. ben en son ameliyattan once aldirmistim simdide biraz biraz cikiyor gibi ama nasil aldiricam korkuyorum biraz herhangi bir sorun olurmu acaba onu sorayim dedim

Bu arada senin resimlerinide onceden beri takip ediyorum canim :) son hali cok iyi umarim ilerdede ayni memnuniyette kalirsin
çok şiş ya daha gözüme küçük gelmiyo umarım küçülür biraz daha insan kafayı yiyo bant çıkmadan daha güzel gözüküyodu gözüme şuan şiş neyse cnm kaşımı almadım ama cımbızla kendim alıcam bir ay geçsin öyle aldırabilirim ancak şuan kendim alıyorum dikkatli ve yavaş yavaş tabiki:9:

Back
X