Özge Uzun 2 ayda 20 kilo verdi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Sunucu Özge Uzun 2 aydır ünlülerin yaşam koçu Şeyda Çoşkun'un kontrolündeydi. 2 ayda 20 kilo zayıflayan Özge Uzun, 82'den 62'ye düştü

Sunucu Özge Uzun ünlülerin yaşam koçu Şeyda Çoşkun'un kontrolünde 2 ayda 20 kilo zayıfladı. Özge Uzun, 82'den 62'ye düştü.

Özge Uzun kişisel sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi:

Kendimi bildim bileli hep bir fazlalığım vardı. En zayıf dediğim zamanlarda bile... Gecen sene yaşadığım bazı sorunlarla beraber iyice bıraktım kendimi ve maşallah şiştikce şiştim... Önce @cadikazanii girdi hayatıma... Aldı beni @seydacoskun ile tanıştırdı... O da elimden tuttu. Rehberlikten öte can oldu... Önce beni inandırdı ama o da bana çok inandı... İki çocuk doğurdum yetmedi! Bu sefer de kendimi doğrudum. Şimdi yeni herşeye daha çok hazırım, iyi ki varsınız...

kaynak: haber7.com

Hızlı verilen kilolar genelde geliyor umarım almaz

Böyle havası kaçan balon gibi birden sönüyolar iyi güzel de, sonra da muşmula gibi buruşuyorlar Bknz: Seren Serengil

Spor yapacaksın, sağlıklı besleneceksin ayda en fazla 4 kilo vereceksin oluru budur. 2 ayda 20 kilo nedir !

nasıl diyet yapmış bu karı at suratlı olmuş yüzü süzülmüş.

Guzel kadin ben begeniyorum yakismista ohhh

4-5 kılosu su kaybı zaten
2 ayda 20 kılo verılebılır aslında...
profosyonel bı destekle oluyor
evde bızım yaptıgımız dıyetler gıbı olsa gerı alırdı ama bu verdıgı kılo kalıcı olur gıbıme gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…