Özgecan eyleminde küfreden gence dayak!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
  • Özgecan eyleminde küfreden gence dayak!
    Şubat 14, 2015 |
    Ankara Güvenpark’ta biraraya gelen kadınlar Mersin’in Tarsus İlçesi’nde üniversiteli Özgecan Aslan’ın öldürülmesini protesto etti.
    Yürüyüş sırasında küfür ettiği ileri sürülen bir kişi kadınlar tarafından tekme tokat dövüldü.
    sopa3.jpg

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde üniversiteli Özgecan Aslan’ın öldürülmesini protesto etmek isteyen kadınlar Kızılay Güvenpark’ta biraraya geldi. Katillerden hesap sorulmasını isteyen kalabalık Aslan’ın fotoğraflarını taşıdı. Bir süre oturma eylemi yapan grup, daha sonra Yüksel Caddesi’ne doğru yürüyüşe geçti. Yüksel Caddesi’ne bir kişinin gelen gruba bir kişinin küfür ettiği ileri sürüldü.Kadınlar kendilerine küfür ettiklerini öne sürdükleri kişiyi tekme tokat dövdü.
    Polislerin araya girmesiyle kadınların elinden kurtulan kişi kaçarak kayıplara karıştı.

http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/ozgecan-eyleminde-kufreden-gence-dayak-743399/

Aaahh aaahh Türkiye`de olsaydim ben hic dururmuydum evde ???
Aman elinizden geldigi kadar destek olun bu yürüyüslere, susma sustukca sira sana gelecek !
Bana dokunmayan yilan bin yasasin diye diye, bu hallere düstük. Özgecan bizim kizimiz, kardesimiz, canimiz, hemcinsimiz, Özgecan biziz biz !
Artik herkes anlasin, susmayacagiz, sucumuz sadece kadin oldugumuz icin bunlari yasamak zorunda degiliz. Gelecegimize, cocuklarimiza güzel bir dünya birakmak adina, simdiden önlem almak zorundayiz.

Ellerine sağlık. Bu nasil bi erkek (!) ? Olaylardan utanacağına gelmiş kadinlara küfür ediyor. Artik diyecek söz yok...

Ohhh ellerine sağlık iyi yapmışlar. Türk kadınlarından az da olsa ezik olmayanlar da çıkıyor.

çok iyi yapmışlar, ne yapacaklardı başka arabadan inip üstlerine yürüyen hanzoya?

Bir şeyler söylemiş altı üstü... Laf attı diye linç zihniyetine girivermiş magandalar, hiç hoşlanmam böyle tiplerden. Tabi ortamın durumu da söz konusu çünkü arkasındaki topluluktan destek alacagı motivasyonu ile adama vurmaya falan başlamış. Başka yerde, başka durumda aynısını yapmazdı sanırım?

Aynı şey gibi... Takım taraftarlarından birini laf söyledi diye linç etmeye kalkması gibi... ya da ''sen şu adama bakış mı attın?'' diyip yanındaki kadına ceza verdigini zanneden ortadogu kültürü adamları gibi. Aynı motivasyon, aynı zihniyetin tohumları, fark yok. Hep dedigim gibi, bu tür şiddet olaylarının, linç zihniyetinin kadını erkegi yok... Hele hele feministlerin böyle magandalıklar yapmasına hiç şaşırmam bile, görülmemiş şey degil ne de olsa. Aynı kafa yapısı çünkü.

Bir şeyler söylemiş altı üstü... Laf attı diye linç zihniyetine girivermiş magandalar, hiç hoşlanmam böyle tiplerden. Tabi ortamın durumu da söz konusu çünkü arkasındaki topluluktan destek alacagı motivasyonu ile adama vurmaya falan başlamış. Başka yerde, başka durumda aynısını yapmazdı sanırım?

Aynı şey gibi... Takım taraftarlarından birini laf söyledi diye linç etmeye kalkması gibi... ya da ''sen şu adama bakış mı attın?'' diyip yanındaki kadına ceza verdigini zanneden ortadogu kültürü adamları gibi. Aynı motivasyon, aynı zihniyetin tohumları, fark yok. Hep dedigim gibi, bu tür şiddet olaylarının, linç zihniyetinin kadını erkegi yok... Hele hele feministlerin böyle magandalıklar yapmasına hiç şaşırmam bile, görülmemiş şey degil ne de olsa. Aynı kafa yapısı çünkü.
Ay neyi savunuyorsunuz siz Allah aşkına ya? Küfür etmiş adam küfür susup otursalarmıydı? Erkek kadına her türlü şiddeti gösteriyor,bu kızlar biranlık sinirle saldırdılar diye maganda mı oldular? Farkındaysanız rahmetli özgenin hayatını karartanda 3 tane erkek! O yürüyüşte buna tepki olarak düzenlendi..Kim olarak ne hakla küfür edebiliyorlar? Çok iyi yapmışlar kızlar ellerine sağlık..Hatta şöyle bir aralarına alıp dahada parçalasalarmış daha iyi olurmuş!!

Takım taraftarlarıyla tecavüzü nasıl bir tutabildin helal olsun valla.
Senin de neyi savunduğun belli değil.

Ay neyi savunuyorsunuz siz Allah aşkına ya? Küfür etmiş adam küfür susup otursalarmıydı? Erkek kadına her türlü şiddeti gösteriyor,bu kızlar biranlık sinirle saldırdılar diye maganda mı oldular? Farkındaysanız rahmetli özgenin hayatını karartanda 3 tane erkek! O yürüyüşte buna tepki olarak düzenlendi..Kim olarak ne hakla küfür edebiliyorlar? Çok iyi yapmışlar kızlar ellerine sağlık..Hatta şöyle bir aralarına alıp dahada parçalasalarmış daha iyi olurmuş!!

'bir anlık sinirle', 'parçalasalarmış keşke'

İlginç... Aynı zihniyet derken yanılmadıgımı biliyordum çünkü bu cümleler tanıdık.

Ben bu olaya ne derim? ''Kadının tepkisi (BELKİ) normal ama keşke yapmasaymış çünkü bu magandalık, linç zihniyeti...'' sen ise keşke daha fazlasını yapsaydı diyorsun, destek çıkıyorsun falan... Enteresan yani.

Takım taraftarlarıyla tecavüzü nasıl bir tutabildin helal olsun valla.
Senin de neyi savunduğun belli değil.

Takım taraftarı ile tecavüzü bir mi tuttum ben? Okudugunu anlamıyorsan ben ne yapayım?

Ben burada takım taraftarları ile bu kadının verdigi tepkiyi bir tutuyorum, ''tecavüz'' ü degil.

Takım taraftarı ile tecavüzü bir mi tuttum ben? Okudugunu anlamıyorsan ben ne yapayım?

Ben burada takım taraftarları ile bu kadının verdigi tepkiyi bir tutuyorum, ''tecavüz'' ü degil.
Merve Allah aşkına kendini göstereceksin diye tuhaf tuhaf cümleler kurup durma.
Adam tecavüze karşı eylem yapanlara küfrediyor. Bi nevi tecavüzü destekler hareket yapıyor. Sen tutmuş 'hiç sevmem bu zihniyeti hemen linç etmeye kalkmışlar'diyorsun. Etsinler tabi, tecavüzü savunan herkesi linç etsinler.

Ne yazdığını önce sen bir oku.

'bir anlık sinirle', 'parçalasalarmış keşke'

İlginç... Aynı zihniyet derken yanılmadıgımı biliyordum çünkü bu cümleler tanıdık.

Ben bu olaya ne derim? ''Kadının tepkisi (BELKİ) normal ama keşke yapmasaymış çünkü bu magandalık, linç zihniyeti...'' sen ise keşke daha fazlasını yapsaydı diyorsun, destek çıkıyorsun falan... Enteresan yani.
Enteresan olan ben değilim sizsiniz..Bakın kendiniz söylüyorsunuz kadının tepkisi normal ama keşke yapmasaymış..Ama ilk yorumunuzda kadına maganda dediniz..Olayları yorumlama tarzınızda bir çelişki var yada düşüncelerinizde...O yaşanan vahşetle bunu nasıl bir tutabilirsiniz ya aynı şey mi?

X