Özgecan yakılarak öldürülmüş halde bulundu

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.758
Mersin'in Tarsus ilçesinde 3 gündür kayıp olan üniversiteli Özgecan Aslan (20) yakılarak öldürülmüş halde bulundu.

Çağ Üniversitesi Psikoloji bölümünde okuyan Özgecan Aslan (20), 11 Şubat 2015 günü okuldan çıktıktan sonra Tarsus’ta bir alışveriş merkezinde arkadaşıyla gezdi. Daha sonra arkadaşından ayrılan ve ikamet ettiği Mersin'e gitmek isteyen Özgecan Aslan, iddiaya göre şehirlerarası sefer yapan minibüse bindi. O saatten sonra genç kızdan haber alınamayınca, ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldı.

MİNİBÜS İÇİNDE KAN İZLERİ

Bunun üzerine polis ve jandarma çalışma başlattı. Dün Özbek Mahallesi yakınlarında trafik kontrolü yapan jandarma trafik ekipleri, durdurdukları minibüs içinde kan izlerini gördü. Jandarma, polis ile birlikte yaptığı çalışmada araçta bulunan N.A. (50), oğlu A.S.A. (26) ve F.G.'yi (20) gözaltına aldı.

BENZİN DÖKÜP YAKMAYA ÇALIŞTILAR

Gözaltına alınan 2 kişi, genç kızı benzin döküp yakmaya çalıştıklarını, Çamalan Mahallesi Alman Mezarlığı yakınındaki Cin Deresi'ne attıklarını itiraf ettiler. Olaya karıştığı iddia edilen bir kişi de aranıyor. Genç kızın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28192419.asp

Az önce biri açmıştı bu konuyu yakınında gerçekleşmiş sanırım olay. Gerçek olmamasını çok istedim ama gerçekmiş :KK14:

Ne yazsak buralara şimdi? Geberemeyin pis köpekler, pipileriniz kopsun inim inim inleyin serefsizler.

Otobuse binmis kizcagiz ya otobüse. Allahim aklimi kaybedecegim. Su serefsizlere hangi ceza yeterli olur Allah aşkına? Ne sogutur o kizcagizin ailesinin içini. Perisan oldum yaa benim de kizim var. Ne yapmak lazim korumak icin? Cam fanus iyi fikir gerçekten

Allah kahretsin böylelerini.
Bunlar hakettikleri cezayı alsalar içim yanmaz.Ama iki gün sonra salıverilirler yok iyi halden pişmanlıktan bilmem ne...
Bu ülkede böyle adalet olduktan sonra daha ne canlar yanar kim bilir :KK43:
Verilen cezalar caydırıcı olmalı ki bi suç işleyeceği zaman bi daha düşünülsün.

Okuduğumda kalbim allak bullak oldu ailesi perişan durumdadır ,bol sabır diliyorum umarım hapishanede şişlenirler isimleride milliyet haberde deşifre edilmiş 1 kişide halen aranıyor bu yol da ya otobüsle yada minibüsle gidersiniz ben genelde otobüsü kullanıyordum minibüsü kullananları pek gözüm tutmuyordu sanki hapis kaçkını gibi görüntüleri vardı , altıncı hissim demek ki beni yanıltmamış

Acilar icinde geberin. Ne yaptiysaniz bin katini cekin ya sizin gibiler yuzunden bos minibuslere binemiyoruz. Minibus bosalip tek kaldigimizda tedirgin oluyoruz veya iniyoruz. Ayip degil mi pislikler.

Kanım dondu olayın detaylarını okurken. Faillerden ikisi baba-oğulmuş. Bşr de Özgecan'ın katillerinden biri olduğu iddia edilen tiplerden birinin profilinde 4 kişi minibüsün içinde yayılmış bir fotoğraf var. Altında 'fatmagül'ün suçu ne izliyoruz' yazıyor. Tarih Özgecan'ın kaybolmasından birkaç gün önce. İnşallah başka kurbanları yoktur.

Korkuyorum. Bildiginiz korkuyorum. Evde yalnizsam hava karanliksa ve markete cikmissam, cikamiyorum korkuyorum. Ben cesaretli gece eve girmeyen kiz simdi korkuyorum. Bu manyaklar cok uzakta degiller yanimizdalar komsumuz, ailemizden, marketten ordan burdan.

Ozgecan icin cok uzuldum. Tahayyul bile edemiyorum korkusunu hislerini. Alah kimseye yasatmasin boylrsini

Kim bilir o an ne kadar korktun. Nasıl da güzelmişsin canım benim.

Bu gece yine uyku yok bana. Çok ama çok üzgünüm

X