- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
öfkemız asla dınmez ama bu haberı gorunce ınsanın bır nebze yuzu guluyorMilletin gazını almak için uydurulmuş bir haber bana göre. İçerdeki başka bir pislik bu adamın g.tne şişe soktu diye öfkemiz dinecek zannediyorlar.
kardesimle konustuk simdi o da duymus makata sokulmus diye gercekten cok mutlu oldum böyle birseye bukadar sevineceğim hic aklıma gelmezdiAcik acik yazmazlar gazeteler boyle seyleri, kim bilir daha neler yapmislardir makata sise sokmak son eylemdir yani
öyleymis ya ohhhh icinin yağları eridi daha oraya koca kazıklar soksunlar inleye inleye can cekissin yapanların ellerine sağlıko sise nasil kirildi saniyorsun
aynen katiliyorum gerceklik payi oldugunada inanmiyorum simdi onlar rahat rahat tek kisilik hucrelerinde yatiyorlardir ki boyle bir sey olsada bu ortadaki gercegi degistirmezMilletin gazını almak için uydurulmuş bir haber bana göre. İçerdeki başka bir pislik bu adamın g.tne şişe soktu diye öfkemiz dinecek zannediyorlar.
doğru haber arkadaşlar.
bugün derste hocamız söyledi bağlantıları var adana'da olduğumuz için tabi
ama kaldıkları cezaevi mersinde değil adana kürkçüler cezaeviymiş haberlere bilerek mersin diye yansıtıyorlarmış. bu konu doğrumu bilmiyorum. kürkçüler cezaevide zaten o biçim bi yer bunlar daha başlangıç
idama bende karşıyım. idam ödül olur böylelerine. ölmek için yalvarsın bu şerefsizler.
kii kaldı ki bu memlekette idam edilenleri biliyoruz, gencecik üç fidan mı ? tecavüzcüler mi ?
neyse siyasete girmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?