özgecan'in katili hastanelik oldu

bi gün insallah elleri bileklerinden kesildigi haberide aliriz nasil kiyabildiniz o melek kiza , nasil olsa anasini bacisini karisini dövüyormus , özgecan'dan öncede bir sürü ögrenci yolcularini taciz etmis , o ellere ihtiyacin yok senin! diger ikisininde basina insallah beter olun beter!

Kaç gündür moron gibi geziyodum iyi geldi bu haber. Ohh şöyle arkama yaslanıp bedduama devam edeyim bari Darısı daha beterinin olması dileğiyle diğerlerinin başına artık

e ne olcağıdı biz boşuna mı söylüyoruz cezaevinde icabına bakarlar diye ooh beter olsunlar, daha beterlerini yaşıycaklar ölmek için dua edecekler inşallah, bol bol haberini yaparız ibret olur insanlara madem hukuk sistemimiz adaleti sağlamıyor , hapisteki insanlar ne güne duruyor

doğru haber arkadaşlar.
bugün derste hocamız söyledi bağlantıları var adana'da olduğumuz için tabi
ama kaldıkları cezaevi mersinde değil adana kürkçüler cezaeviymiş haberlere bilerek mersin diye yansıtıyorlarmış. bu konu doğrumu bilmiyorum. kürkçüler cezaevide zaten o biçim bi yer bunlar daha başlangıç

idama bende karşıyım. idam ödül olur böylelerine. ölmek için yalvarsın bu şerefsizler.
kii kaldı ki bu memlekette idam edilenleri biliyoruz, gencecik üç fidan mı ? tecavüzcüler mi ?
neyse siyasete girmiyim

Ölmesinler zaten acılar içinde çok uzun yaşasınlar hem bu dünyada hem ahirette cehennemi yaşasınlar ebedi eziyet çeksinler sonsuzluğun içinde kaybolsunlar içim çok yanıyor bi kızım var çok korkuyorumnasıl büyütücem nasıl koruyacağız bilmiyorum iki gündür uyuyamıyorum Özgecan gitti geri gelmicek Allah ailesine sabır versin

Bu arada mahkumlar ceza vermez ise yasalar vermeyecek bellidir.

Aykut balk 36 yil aldi ki merte tecavuz edip kafasina tasla vurup oldurmustu.

9 yasinda cocugun bedeli 36 yil

Milletin gazını almak için uydurulmuş bir haber bana göre. İçerdeki başka bir pislik bu adamın g.tne şişe soktu diye öfkemiz dinecek zannediyorlar.
aynen katiliyorum gerceklik payi oldugunada inanmiyorum simdi onlar rahat rahat tek kisilik hucrelerinde yatiyorlardir ki boyle bir sey olsada bu ortadaki gercegi degistirmez

Idam ödül olmaz bence diger tarafta cehennem onlari bekliyor o masumu yaktiklarindan daha beter yanacaklar , bende ölmelerini cok istiyordum ama acilar icinde sürünsünler daha iyi . üsteki yorumumda dedigim gibi ellerinin kesilmelerini istiyorum o melege kiydiklari gibi o eller kesilsin ki bidaha hic bir masuma sürecek elleri olmasin hic bir masumun canini yakamasinlar , hele o suphi serefsizi aynaya her baktiginda o pis suratindaki tirnak izlerini gördügünde pisman olup hatirlasin neden bu halde oldugunu

çok ıyı olmuş ama şimdi hepsını tek kısılık koguşa koyarlar keske 3 nede daha beterı yapılsaydı ama artık kogusları ayrıır kesın

Dinimizde kadına cenneti ayakları altına seriyor . siz kim oluyorsunuz da bir gencecik masumun hayatını bitirdiniz.Beter olsunlar.

Aslaaa idam edilmesinlerr..
Boyle dove dove yalvartsinlar bizi oldurun noolluurrr diyee..
Pisss kopeklerrrr!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…