Özgecan'ın katillerini kınamış

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.988
9.571
Cansu Kaya'nın katil zanlılarından 17 yaşındaki M.P.C.'nin, Özgecan Arslan cinayetini protesto için düzenlenen eylemlerden birine katıldığı ortaya çıktı.

700x280557_039_2.jpg

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde geçen pazar günü kaybolan ve üç gün sonra kanalda cesedi bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın katil zanlılarından 17 yaşındaki M.P.C.'nin ülkenin gündemini sarsan Özgecan Arslan cinayetini protesto için düzenlenen eylemlerden birine katıldığı ortaya çıktı.

Geçen 17 Şubat'ta Atatürk Anıtı'nda başlayan yürüyüşte grup içinde yer alan M.P.C.'nin, Özgacan'ın fotoğrafının yer aldığı pankart taşıdığı ve katilleri kınadığı görüldü.

Milliyet
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/280557.aspx

Ben bu davada biraz geri kaldim, yani tam herseyi bilmiyorum. Nasil bu m.p.c'nin yaptigi kanisina varildi? Hani daha dogrusu olay nasil gelisti?

Ben tam anlayamiyorum, nasil oluyorda Özgan olayini protesto ediyor, sonrada kendisi bir gencecik kiz'a kiyiyor? Yani korkunç birsey, cidden korkunç.

Hic sasirmadigim haber. Simdi kinayip lanet eden bircok erkek! nice kadin cinayetine, cinsel istismara neden olacak kimbilir?

Mesela bakin eksi sozlukte Turk kadınının taciz günlüğü vardı. Yazılan tacizlerle dalga geçenler mi , kadinlara kendilerini fazla koruduklari icin kezban diyenler mi, ne var yani bacagina bira attiysa ne var yani laf attiysa bu taciz mi yani diyenler mi ararsin? Ne ararsan var. Sonra bu zatlarin Cansu Kaya Ozgecan konusuna yazdıklarına bakarsın. Katili yine cinsiyetci kufurlerle yerden yere vurmuslardir.

Bu ülkede erkeklerin cekirdekten degismesi lazım bu da coookk uzun sürecek malesef

hani insanları öldürüp birde cenaze törenlerine katılıp üzülmüş numarası yapan katiller var ya

en az onlar kadar samimiyetsizmiş bu cani özgecan olayında:KK11:

X