- 15 Mayıs 2012
- 159
- 122
- Konu Sahibi hayatbizi61kenara
Ne bitmez dertleri var insanların ya. İnsanlar ölüyor insanlar vahşice öldürülüyor. Birileri çıkmış en ufak bi şeyde derdim şöyle derdim böyle canım sıkıldı of pof. Kendinize gelin bi ya. Son yıllarda şoktan şoka girer olduk olaylar savaşlar ben kafayı yiyecem millet de şu derdim bu derdim. Çok üzülüyorum yanlış mıyım. Babam hasta yatağında gitti gidecek. Ben ölen çocukları gençleri masumları dert ettiğim kadar dert etmedim babamı heralde. Ağlıyorum sızlıyorum ama Ölüm kaçınılmazdır. Gidilecek yer bellidir. Ölüm var arkadaşlar.Allah aşkına ufak tefek şeylerle dünyayı kendinize zehir etmeyin. üzülecekseniz insanlığın geldiği korkunç aşamalara üzülün.
Sadece okuyun.. Tartışmak değil niyetim. Selametle..
ekleme: Gözüme çarpan bazı konulara ithafen yazdım. Amacım dertleri küçümsemek değildi. :)
Allah yardımcınız olsun sizin de yani ne diyeyim Rabbim derman aratmasın. Valla ya. :)
Sadece okuyun.. Tartışmak değil niyetim. Selametle..
ekleme: Gözüme çarpan bazı konulara ithafen yazdım. Amacım dertleri küçümsemek değildi. :)
Allah yardımcınız olsun sizin de yani ne diyeyim Rabbim derman aratmasın. Valla ya. :)
Son düzenleme: