Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 EKİM 2010 'Da ameliyat oldum . Ameliyatım kadar ameliyat sonrası sürecimde son derece başarılı ve huzur verici geçti . Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ...![]()
yarın randevum var,Naci çelik ile A.Göksel'e,hangisi pozitif enerji verirse ona olucam :)))
merhaba canım :) bende göksel beye ameliyat oldum..başarılı geçmesine sevindim.. fotoların varsa bakmak isteriimmm
selam busecimmm..
sen bana özelden yaz burada detaylı bilgi verilemiyor sanırım.. ben fyatı falan yazarım sana ok :)
göksel bey zaten doğallık hastası :) az istemedik kavis olsun kalkık olsun ama o senin yüzüne gitmez doğal durmaz dedi ve böyle yaptı iyikide böyle yapmış :))
PPTY65 'in burnunu çok beğendim senin burnununa görmek istiyorum arkadaşlık gönderdim Bu hocanın ismini yeni duydum benim istediğim doğal olması tam da öyle olmuş Kbbcimi estetik cerrah mı nerde çalışıyor acaba bir defiyat hangi aralıkta PPTY65 ve senden rica etsem(((((
tabi hemen bi albüm yapmayı denerim .ücret konusunda görüşmeni tavsiye ederim bilgi vermek çok dogru olmaz sanırım :) KBB uzmanı estetik de dogal burun yapan 2.bir isim daha duymadım ortalama 12 arkadaş referans alarak gittim ve 9 arkadaşım onda oldu .. için rahat olsun dşünüorsan
9 arkadaş haNasıl bir estetik potansiyeli varmış çevrenizde pes doğrusu..
Düşünüyorum canım inşallah ama fiyat konusunda tereddüte düştüm değiy değmeme konusu değilde zaman geçicek maddiyatı sağlayana kadar ee yazında ameliyat zor olur yine başka bahara kalıcak diye korkuyorum ama lütfen lütfen resim bekliyorum albüm olmsada olur :)))
Düşünüyorum canım inşallah ama fiyat konusunda tereddüte düştüm değiy değmeme konusu değilde zaman geçicek maddiyatı sağlayana kadar ee yazında ameliyat zor olur yine başka bahara kalıcak diye korkuyorum ama lütfen lütfen resim bekliyorum albüm olmsada olur :)))
Ay pardon alıntı ile cevaplamalıydım Yok canım senden değil özgencden
şekerim albümüme bakabillirsin . arkadaşlarıma açıkkk ...![]()