ozgecy Burun Estetiği Ameliyatı

ozgecy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
24
0
36
İstanbul
8 EKİM 2010 'Da ameliyat oldum . Ameliyatım kadar ameliyat sonrası sürecimde son derece başarılı ve huzur verici geçti . Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ...:nazar:

8 EKİM 2010 'Da ameliyat oldum . Ameliyatım kadar ameliyat sonrası sürecimde son derece başarılı ve huzur verici geçti . Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ...:nazar:

merhaba canım :) bende göksel beye ameliyat oldum..başarılı geçmesine sevindim.. fotoların varsa bakmak isteriimmm

Taraf tutmak gibi bir durum söz konusu değil elbette ki ama ,ben ve olan ortalama 8 arkadaşım kendisinden çoook memnun :)

PPTY65 'in burnunu çok beğendim senin burnununa görmek istiyorum arkadaşlık gönderdim Bu hocanın ismini yeni duydum benim istediğim doğal olması tam da öyle olmuş Kbbcimi estetik cerrah mı nerde çalışıyor acaba bir defiyat hangi aralıkta PPTY65 ve senden rica etsem :((((((

selam busecimmm..

sen bana özelden yaz burada detaylı bilgi verilemiyor sanırım.. ben fyatı falan yazarım sana ok :)
göksel bey zaten doğallık hastası :) az istemedik kavis olsun kalkık olsun ama o senin yüzüne gitmez doğal durmaz dedi ve böyle yaptı iyikide böyle yapmış :))

selam busecimmm..

sen bana özelden yaz burada detaylı bilgi verilemiyor sanırım.. ben fyatı falan yazarım sana ok :)
göksel bey zaten doğallık hastası :) az istemedik kavis olsun kalkık olsun ama o senin yüzüne gitmez doğal durmaz dedi ve böyle yaptı iyikide böyle yapmış :))

sana katılıyorum arkadaşın Gökselin beyin tezi daima,yüzün istediği burundur ve her zaman da başarılı olmuşturrr ... :66:

PPTY65 'in burnunu çok beğendim senin burnununa görmek istiyorum arkadaşlık gönderdim Bu hocanın ismini yeni duydum benim istediğim doğal olması tam da öyle olmuş Kbbcimi estetik cerrah mı nerde çalışıyor acaba bir defiyat hangi aralıkta PPTY65 ve senden rica etsem :((((((

tabi hemen bi albüm yapmayı denerim .ücret konusunda görüşmeni tavsiye ederim bilgi vermek çok dogru olmaz sanırım :) KBB uzmanı estetik de dogal burun yapan 2.bir isim daha duymadım ortalama 12 arkadaş referans alarak gittim ve 9 arkadaşım onda oldu .. için rahat olsun dşünüorsan

tabi hemen bi albüm yapmayı denerim .ücret konusunda görüşmeni tavsiye ederim bilgi vermek çok dogru olmaz sanırım :) KBB uzmanı estetik de dogal burun yapan 2.bir isim daha duymadım ortalama 12 arkadaş referans alarak gittim ve 9 arkadaşım onda oldu .. için rahat olsun dşünüorsan

9 arkadaş ha:53: Nasıl bir estetik potansiyeli varmış çevrenizde pes doğrusu..

Artık burun estetiği eskisi kadar zor ve ulaşılamaz bir durum değil canım.
Her 10 kişiden 5i yaptırıyor emin ol..
Bende göksel beye 5 referansla gittim

Düşünüyorum canım inşallah ama fiyat konusunda tereddüte düştüm değiy değmeme konusu değilde zaman geçicek maddiyatı sağlayana kadar ee yazında ameliyat zor olur yine başka bahara kalıcak diye korkuyorum ama lütfen lütfen resim bekliyorum albüm olmsada olur :)))

Düşünüyorum canım inşallah ama fiyat konusunda tereddüte düştüm değiy değmeme konusu değilde zaman geçicek maddiyatı sağlayana kadar ee yazında ameliyat zor olur yine başka bahara kalıcak diye korkuyorum ama lütfen lütfen resim bekliyorum albüm olmsada olur :)))

nasıl yaniii kimden foto bekliyorsunn benden mii??? benm fotolarıma baktın ya canımm :))

ekliorum seni fotolarıma bakabilirsin :)

canım burnuşun çok güzel olmuş abdulkadir beyin sana yaptığı tasarımla ameliyat öncesi birebir tuttumu?

şekerim albümüme bakabillirsin . arkadaşlarıma açıkkk ...:49:

canım eski burnunda çok kötü değilmiş ama yeni burnun gerçekten muhteşem olmuş...bayıldım.ucunu da kaldırmasını istemişmiydin?
ayrıca fotoğraf çekimleri de çok net ve düzenli olmuş tebrik ederim...

Back
X