- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi imyourangel22
A
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende kötü bir yorum görmedim, inşallah kolayca atlatırım bendeBende çok merak ediyorum o adama baya iyi diyorlar memnun olmayan bir yoruma rastlamadım hiç biliyorsunuz labioplasti sonrası memnun olmayan çok kişi var . Fiyatları yüksekmiş diye duydum sadece
Olmaya karar verdiniz miEvet bende kötü bir yorum görmedim, inşallah kolayca atlatırım bende![]()
Evet, daha fazla ertelemek istemiyorum. Bu ay olacağım. Olduktan sonra mutlaka başlık açıp süreci anlatacağımOlmaya karar verdiniz mi
Özelden bir mesaj attım bakabilir misinizEvet, daha fazla ertelemek istemiyorum. Bu ay olacağım. Olduktan sonra mutlaka başlık açıp süreci anlatacağım
oldunuz muuEvet, daha fazla ertelemek istemiyorum. Bu ay olacağım. Olduktan sonra mutlaka başlık açıp süreci anlatacağım
Merhabaa süreç nasıldı. Kendisi hep estetik üzerine ameliyatlar yaptığı için düşündürüyor biraz :/ siz memnun musunuzz ne zaman oldunuzBen özgür beye ameliyat oldum çok memnunum yaşımda oldukça genç bir sorunuz varsa yanıtlayayım
Merhaba benide bilgilendirir misinizBen özgür beye ameliyat oldum çok memnunum yaşımda oldukça genç bir sorunuz varsa yanıtlayayım
Ben özgür beye ameliyat oldum çok memnunum yaşımda oldukça genç bir sorunuz varsa yanıtlayayım
Bilgi alabilir miyimBen özgür beye ameliyat oldum çok memnunum yaşımda oldukça genç bir sorunuz varsa yanıtlayayım